PARTENERUL TĂU ÎN FIECARE MISIUNE: ELEGANŢĂ ŞI PUTERE.

Designul BMW X3.

PARTENERUL TĂU ÎN FIECARE MISIUNE: ELEGANŢĂ ŞI PUTERE.Designul BMW X3.

O singură privire îţi trezeşte dorinţa de a înfrunta noi provocări: designul captivant al BMW X3 reinterpretează puterea şi independenţa. Proporţiile armonioase, contururile puternice şi accentul plasat pe lăţimea părţii faţă şi spate creează un aspect impresionant, care este continuat şi în interiorul reconceput şi exclusivist al acestui automobil. Pe scurt: cu pachetele de echipamente flexibile, BMW X3 oferă prezenţă încrezătoare, care va îndeplini chiar şi cele mai înalte aşteptări.


BMW X3 M40i (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 206 – 207

Citeşte în continuare

AVENTURIER CU PREZENŢĂ PUTERNICĂ.

Designul exterior sportiv al BMW X3.

AVENTURIER CU PREZENŢĂ PUTERNICĂ.

Designul exterior sportiv al BMW X3.

VIZUALIZARE PERFECTĂ A TUTUROR TRASEELOR.

Farurile adaptive cu tehnologie LED şi cu funcţie pentru faza scurtă şi faza lungă includ semnalizatoare cu tehnologie LED integrală. Acestea au şi sistem BMW Selective Beam, lumini pentru viraje, lumini de zi şi faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii, pentru iluminare optimă a şoselei şi vizibilitate sporită pe timp de noapte. În partea spate se află stopurile tridimensionale cu tehnologie LED integrală şi forma „L” distinctivă caracteristică automobilelor BMW. Acestea conferă automobilului aspect mult mai dinamic, pentru a se face remarcat atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

RĂMÂNE CALM. CHIAR ŞI PE TIMP DE FURTUNĂ.

Design acustic modern.

RĂMÂNE CALM. CHIAR ŞI PE TIMP DE FURTUNĂ.

Design acustic modern.

Un ambient relaxat şi luxos: confortul acustic îmbunătăţit transformă interiorul BMW X3 într-un spaţiu exclusivist şi silenţios, chiar şi la viteze mari. Geamurile de înaltă calitate cu izolaţie fonică scad zgomotul produs de vânt şi celelalte sunete venite din exterior.

Read more

„Este perfect încadrat de suprafeţe elegante, iar soluţiile detaliate inteligente creează mult spaţiu liber, pentru un stil de viaţă activ.”
OLIVER HEILMER, DIRECTOR DE DESIGN INTERIOR LA „BMW AUTOMOBILE”

CONCENTRARE PE FIECARE MISIUNE.

Interiorul de primă clasă al BMW X3.

CONCENTRARE PE FIECARE MISIUNE.

Interiorul de primă clasă al BMW X3.

PREGĂTIT DE NOI AVENTURI: „SPECIALIZED” PENTRU BICICLETE ELECTRICE BMW.

În căutare de noi provocări, BMW X3 şi-a găsit acum partenerul ideal: „SPECIALIZED” pentru biciclete electrice BMW. O bicicletă electrică sportivă de munte, de cea mai înaltă calitate, în care motorul şi bateria sunt complet integrate în cadru. Aceasta are trei moduri diferite de funcţionare pentru a îndeplini chiar şi cele mai solicitante cerinţe atunci când urci sau cobori o pantă şi acoperă majoritatea diferenţelor de înălţime. Iar datorită aplicaţiei „SPECIALIZED Mission Control” create special pentru această bicicletă, îţi poţi planifica din timp traseul pentru ca bateria să dureze întreaga călătorie. De asemenea, poţi încărca bateria în mod simplu, prin folosirea cablului special din BMW X3. Pentru călătorii distractive indiferent de teren.

Disponibilă la dealerul tău BMW şi la dealerul SPECIALIZED.

ACCESORII PENTRU FIECARE MISIUNE.

Flexibilitatea fascinantă este de asemenea una dintre caracteristicile cheie ale accesoriilor pentru BMW X3. Fie că doreşti să îi accentuezi aspectul sportiv, ai nevoie de mai mult spaţiu de depozitare sau doreşti să te bucuri de mai multe funcţii practice, cu accesoriile BMW originale acest model se adaptează perfect stilului tău de viaţă. Selecţia de echipamente de înaltă calitate variază de la portbagajul spaţios pentru plafon, jantele impresionante şi covoraşele de interior până la suportul modern pentru biciclete.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X3 xDrive20d (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,3 – 5,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 140 – 146

  BMW X3 xDrive30d (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8 – 6,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 159

  BMW X3 M40i (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 206 – 207

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.