BMW XM
Performanță653 CP (480 kW)
Motor și Tip de combustibilPlug-in-Hybrid

MODELUL XM

BMW XM

PRIMUL BMW XM.

Performanță653 CP (480 kW)
Motor și Tip de combustibilPlug-in-Hybrid
MODELUL XMPRIMUL BMW XM.

PRIMUL BMW XM.

Exclusivist, expresiv, electrificat: Noul BMW XM combină prezenţa impresionantă şi performanţele ridicate ale unui BMW M cu tehnologia plug-in hybrid de ultimă generaţie:

 • Putere M supremă electrificată de 653 CP (480 kW) ca plug-in hybrid mulţumită noului motor V8.
 • Expresivitate în stil: limbaj de design extravertit şi legendar.
 • Lux la interior: M lounge în spate, capitonaj sculptural iluminat indirect şi materiale de calitate premium, precum pielea Vintage.


BMW XM*:
Consum mixt de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1.6-1.5
Emisii medii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 36-33
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 30.1-28.9

*Cifrele sunt provizorii.

Citeşte în continuare

DECOPERĂ NOUL BMW XM.

Tren de rulare, suspensie şi performanţă.

BMW XM

Combinaţia perfectă dintre performanţele de top ale BMW M şi inovaţia plug-in hybrid.
 • BMW M hybrid, primul motor electrificat M de înaltă performanţă
 • Motor pe benzină cu 8 cilindri în V M TwinPower Turbo
 • Suspensie M Drive Professional adaptiv pentru o dinamică de condus de înaltă performanţă
 • xDrive M cu diferenţial M Sport
 • 653 CP (480 kW), cuplu 800, acceleraţie 0 la 100 km/h în 4,3 s (Cifrele sunt provizorii)
BMW XM

DESIGNUL EXTEROR AL BMW XM.

Detaliile importante ale designului exterior BMW XM G09
BMW XM

Design frontal.

Faţa emblematică în stilul clasei de lux BMW inspiră prin grila frontală iluminată „Iconic Glow” şi luminile de zi tipice M. Grila distinctivă cu emblema BMW XM şi accentele exclusiviste Night Gold transmite o senzaţie de lux şi exclusivitate. Capota puternică sculptată face legătura între doi centri de putere.

BMW XM

Imagine din partea laterală.

Imaginea din lateral combină personalitatea puternică a designului în stil coupé cu proporţiile puternice şi elementele de stil precum geamurile cele mai închise din întreaga gamă de modele BMW. Atât jantele din aliaj uşor de 23”, cât şi banda accent care conturează forma unică a noului BMW XM creează un efect deosebit de exclusivist în culoarea accent Night Gold.

BMW XM

Design spate.

Ţevile de eşapament duble M hexagonale, poziţionate vertical, creează o prezenţă unică în spate, împreună cu accentele aurii ale difuzorului şi cu noua emblemă XM. Cele două embleme BMW gravate cu laser pe partea laterală a geamurilor spate creează o legătură cu ultimul model „M only” – BMW M1. Împreună cu pasajele roţilor, stopurile pe colţ subliniază prezenţa robustă şi ampatamentul generos.

DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW XM.

Detaliile importante ale designului interior BMW XM
BMW XM

Capitonaj iluminat.

Capitonajul iluminat indirect impresionează prin structura prismatică tridimensională. Iluminarea ambientală distinctivă permite o prezentare splendidă a diferitelor designuri de lumini, precum scenariul de bun venit. Selecţia de culori poate fi adaptată nevoilor individuale, în funcţie de stilul de condus şi de atmosferă.

BMW XM, scaune spate M Lounge

M Lounge.

M Lounge creează o senzaţie unică de spaţiu. Şezutul dintr-o singură bucată şi detalii precum structurile în formă de diamant din tetiere, precum şi modelul cusăturilor creează senzaţia de confort şi de lux. Împreună cu capitonajul în relief iluminat indirect, geamurile fumurii şi pernele confortabile, creează o senzaţie nouă de spaţiu.

BMW XM, interior BMW Individual piele Merino cu elemente exclusiviste în Walknappa Vintage Coffee

Piele exclusivă Vintage.

Pielea nouă cu aspect vintage fascinează prin structura naturală şi textura vintage, creând accente elegante în ornamentele uşilor şi pe panoul de instrumente. Acest material este utilizat pentru prima oară exclusiv la noul BMW XM, iar metodele speciale de prelucrare şi rafinare conferă un stil unic şi personalizat pentru fiecare automobil.

DINAMICA DE CONDUS A NOULUI BMW XM.

Detaliile importante ale dinamicii de condus BMW XM
BMW XM, Motor plug-in hybrid în 8 cilindri

Motor plug-in hybrid în 8 cilindri.

Motorul plug-in hybrid cu 8 cilindri este reprezentativ pentru plăcerea pură de a conduce, putere superioară şi sunet M distinctiv. Datorită interacţiunii de excepţie cu un motor electric de 145 kW, motorul de 4,4 litri cu 8 cilindri al BMW XM generează o acceleraţie de neegalat – în special datorită celor două turbocompresoare, sistemului de control complet variabil al supapei Valvetronic şi injecţiei de înaltă precizie.

BMW XM, Plug-in-hybrid V8

Suspensie M adaptivă Professional.

Suspensia M adaptivă Professional impresionează prin dinamica sportivă de condus fără a face compromisuri în ceea ce priveşte confortul. Direcţia activă integrală stabilizează automobilul la viteze mai mare şi reduce simultan raza de virare. Stabilizatoarele active reduc mişcările caroseriei dintr-o parte în cealaltă, îmbunătăţind dinamica de condus şi confortul.

BMW XM

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport oferă cele mai bune performanţe pentru automobilul tău pe şosea. Acesta distribuie variabil puterea între roţile din spate, îmbunătăţind tracţiunea şi stabilitatea în deplasare în diferite situaţii - când accelerezi la ieşirea din curbe, la viteze mari în viraje sau în diferite condiţii de drum.

VIITORUL MODEL SPECIAL BMW LABEL RED.

BMW XM Label Red

Noul BMW XM Label Red* se preconizează că va fi disponibil de la finalul toamna 2023:
 

 • Dinamică îmbunătăţită şi mai mult, cu 748 CP (550 kW) şi 1000 Nm.
 • Suprafeţele în culoarea accent Roşu Toronto contrastantă cu culoarea automobilului în Negru Carbon Frozen transmit un semnal impresionant către exterior.
 • Schema de culori în roşu/negru continuă în mod similar la interior, fiind un element vizual de atracţie care interacţionează cu detaliile specifice ediţiei.

* Informaţii preliminare şi reprezentare.

EXPERIENŢĂ DE CONDUS PLUG-IN HYBRID LA VOLANUL NOULUI BMW XM.

Tehnologii inovatoare pentru a susţine deplasare electrică şi încărcarea.

Ce e mai bun din ambele lumi: noul BMW XM plug-in hybrid.

 • O autonomie integral electrică de peste 80 km (WLTP) şi moduri de condus inteligente pentru o flexibilitate deplină.
 • Plăcerea maximă de a conduce cu eficienţă superioară.
 • Motor cu combustie eficientă cu 490 CP (360 kW) şi unitate de propulsie BMW eDrive cu 163 CP (120 kW).
BMW XM Deplasare electrică PHEV
BMW XM Plug-in hybrid M hybrid

M Hybrid.

Comută între deplasarea integral electrică şi modul hibrid la atingerea unui buton, cu interacţiunea dintre motorul electric şi motorul puternic în 8 cilindri în V. În acelaşi timp, modurile inteligente de condus optimizează experienţa la volan.
Află mai multe
BMW XM Plug-in hybrid Autonomie

Autonomie de până la 80 km cu noul BMW XM.

Sistemul eficient BMW eDrive cu 197 CP (145 kW) asigură până la 82 – 88 km WLTP de deplasare integral electrică. Astfel, te vei deplasa aproape complet silenţios şi fără emisii în localitate.

Află mai multe
Încărcare BMW XM G09 plug-in hybrid.

BMW Charging.

Fie că ești acasă sau pe drum: BMW Charging îți oferă soluții de încărcare personalizate pentru orice situație. Acesta îți permite să încărcarci automobilul în întreaga Europă într-una dintre cele mai mari și în continuă expansiune rețele publice de încărcare.  Verifică nivelul de încărcare al automobilului tău BMW și planifică-ți călătoriile extrem de convenabil din aplicația.

Află mai multe

HABITACLU ŞI TEHNOLOGII ÎN NOUL BMW XM.

BMW XM G09 habitaclu şi tehnologii
BMW XM G09 M-concept de afişaj specific M prin sistemul de operare BMW 8

Conceptul de afişaj specific M prin sistemul de operare BMW 8.

Sistemul de operare BMW 8 simplifică operarea automobilului, de exemplu prin voce şi ecran tactil. Cel mai impresionant este designul specific M: Conţinutul în 2D asigură cea mai bună recunoaştere; sigla M se regăseşte în prezentarea conţinutului. Cele două moduri M ROAD şi SPORT creează o experienţă de condus individuală, extrem de emoţionantă.

BMW XM, BMW Afişaj curbat

Afişaj curbat BMW.

Afişajul curbat BMW dintr-o singură bucată prezintă informaţii despre automobil de o manieră clară şi pe o suprafaţă mare. Acesta combină un afişaj de instrumente de 12,3” cu un Control Display de 14,9” cu operare tactilă. Operarea este optimizată ergonomic şi intuitivă. Integrarea sa elegantă în panoul de bord face ca afişajul curbat să fie şi un element de atracţie vizuală.

BMW XM Configurare M

Configurare M.

Prin funcţia Configurare M, îţi poţi crea experienţa de condus dorită. Configurează parametrii dinamicii de condus în funcţie de preferinţele individuale. Transmisia, trenul de rulare, direcţia, frânele, recuperarea energiei şi sistemul de tracţiune integrală M xDrive pot fi ajustate. Recuperează uşor configuraţia salvată folosind butoanele M1 şi M2 de pe volan.

 BMW XM G09 Personal eSIM.

Personal eSIM.

 Fie că este vorba de apeluri telefonice sau de utilizare a datelor – cu Personal eSIM, poți utiliza și propriul contract de comunicații mobile pentru BMW-ul tău. Nu este necesar ca Smartphone-ul sa fie în automobil. Beneficiezi de o recepție mai bună deoarece folosești automat antenele externe ale vehiculului.

Sistem de acces Comfort.

Sistem de acces Comfort.

Uită de dezavantajele legate de deblocarea automobilului din cheie: Cu sistemul de acces confort, automobilul tău M deblochează uşile automat. Automobilul te recunoaşte de la distanţă după cheie - nu trebuie să mai cauţi în buzunare. În locul cheii clasice, poţi folosi un smartphone compatibil ca Digital Key Plus sau Key Card.

BMW XM Sistem pentru încărcare wireless

Sistem pentru încărcare wireless.

Mai multă ordine, mai mult confort: Cu sistemul pentru încărcare wireless, îţi poţi încărca smartphone-ul wireless şi, prin urmare, extrem de convenabil. În zona de depozitare extinsă, există şi spaţiu pentru dispozitive mai mari – la îndemână şi fără huse enervante şi cabluri încurcate. Şi toate acestea cu cea mai mare siguranţă posibilă: Răcirea încorporată vă protejează dispozitivul de supraîncălzire.

BMW XM Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Un sistem cu adevărat polivalent: Driving Assistant Professional nu numai că menţine viteza şi distanţa dorite faţă de automobilul din faţă, dar menţine şi banda, prin intervenţii asupra direcţiei. Astfel, şoferul va fi mai puţin stresat, în special la drumurile lungi. Alte funcţii ajută la evitarea coliziunilor şi la evitarea depăşirii limitei de viteză.

BMW XM Asistentul la parcare Plus

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Echipamentele includ, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.

BMW XM G09 Condus hands-free până la 60 km/h

Condus hands-free până la 60 km/h.

Driving Assistant Professional te lasă să iei mâinile e pe volan la o viteză de până la 60 km/h pe autostradă. O cameră verifică simultan nivelul de atenţie al şoferului pentru a garanta siguranţa deplină în orice moment.

ACCESORII BMW ORIGINALE PENTRU NOUL BMW XM.

Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW XM în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

BMW XM G09 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 este format din camere QHD şi full HD de înaltă calitate care monitorizează ce se întâmplă în faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

BMW XM Suport de biciclete cu montare în spate Pro 2.0

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.

BMW XM G09 Suport tabletă BMW Pro

Suport tabletă BMW Pro.

Suport pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW (husă de protecţie). Suportul, care poate fi reglat în diferite poziţii şi unghiuri, este ataşat la echipamentul opţional „Travel & Comfort” sau la cârligul de bază.

DATELE TEHNICE ALE NOULUI BMW XM.

BMW XM.*

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

480 (653) (9)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4.3

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:  

1.6-1.5

Emisii medii de CO2, în g/km:

 

 

*Cifrele sunt provizorii.

36-33

BMW XM

PREȚURI, FINANȚARE ȘI LEASING AL NOULUI BMW XM

SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU NOUL BMW XM.

BMW XM G09 BMW Financial Services

Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale.

SERVICE ŞI CONSULTANŢĂ PENTRU NOUL BMW XM.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ PENTRU NOUL BMW XM.

BMW XM Îngrijire proactivă

Funcţia „Îngrijire proactivă” recunoaşte automat când este momentul pentru o revizie sau când automobilul tău necesită reparaţii şi te contactează în mod proactiv.
 

 • Ajutor rapid din partea experţilor BMW.
 • Asistenţă de la distanţă pentru rezolvarea problemelor.
 • Evitarea eventualelor defecţiuni.
 • Oferte de service individuale suplimentare.
 • Componentă gratuită a unui contract activ BMW Connected Drive.
No text

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru noul BMW XM, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi personalizate prin telefon sau la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

 • BMW XM*,**:
  Consum mixt de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1.6-1.5
  Emisii medii de CO2 (WLTP) în g/km: 36-33

  BMW XM Red Label*,**:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,4 – 1,7
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 33 – 37
  Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 30,4 – 32,4

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

  * La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de deplasare electrică al acestui model plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.

  ** Cifrele sunt provizorii.