Imagine cu partea frontală a modelelor BMW X7 M, M50i şi M50d, în Alb Mineral, staţionând, G07

THE X7

MODELELE BMW X7 M ÎN DETALIU

THE X7MODELELE BMW X7 M ÎN DETALIU

IREZISTIBIL DE ATRACTIVE: DESCOPERĂ ACUM DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW X7 M50d ŞI BMW X7 M50i

Puternic. Impunător. Elegant. Modelele BMW X7 M combină designul de primă clasă caracteristic M cu performanţa incredibilă „off-road”. Motoare perfect reglate şi echipamente de lux garantează confortul superior şi experienţele de condus de neuitat. Cu funcţii precum pachetul M Aerodinamic, BMW X7 M50d şi BMW X7 M50i oferă performanţă încrezătoare atât din punct de vedere al aspectului, cât şi al dinamicii de condus. În plus, un interior elegant, sisteme inovatoare de asistare a conducătorului auto şi numeroase tehnologii digitale oferă confort de neegalat.

Citeşte în continuare

PERFORMANŢĂ APROAPE DE PERFECŢIUNE

O SCURTĂ PRIVIRE ASUPRA MOTOARELOR, A DINAMICII DE CONDUS ŞI A DESIGNULUI MODELELOR BMW X7 M50d ŞI BMW X7 M50i

Plăcerea perfectă de a conduce: dinamica de condus şi designul modelelor BMW X7 M stabilesc noi standarde în propria clasă. Caracterul sportiv este susţinut de componente motorsport foarte puternice precum transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi sistemul de evacuare M Sport – echipamente standard care scot în evidenţă atât BMW X7 M50d, cât şi BMW X7 M50i. Echipamentele exclusiviste specifice M şi accentele de design de la exterior şi din interior completează aspectul atletic şi luxos.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală stângă a modelelor BMW X7 M în Alb Mineral, staţionând, G07
Imagine în prim-plan cu motorul şi inscripţionarea denumirii modelului BMW X7 M50d în partea spate, G07

BMW X7 M50d

BMW X7 M50d oferă precizie şi agilitate impresionante. Datorită reglajelor specifice ale suspensiei M50d, a direcţiei sport variabile, a frânelor M Sport standard, a diferenţialului M Sport şi a sistemului de evacuare M Sport, caracteristicile dinamice sunt îmbunătăţite şi beneficiezi de plăcere intensă de a conduce.
Imagine în prim-plan cu motorul şi inscripţionarea denumirii modelului BMW X7 M50i în partea spate, G07

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i oferă precizie şi agilitate impresionante. Datorită reglajelor specifice ale suspensiei M50i, a direcţiei sport variabile, a frânelor M Sport standard, a diferenţialului M Sport şi a sistemului de evacuare M Sport, caracteristicile dinamice sunt îmbunătăţite şi beneficiezi de plăcere intensă de a conduce.
Imagine în prim-plan cu partea spate a modelelor BMW X7 M cu diferenţial M Sport, G07

Diferenţial M Sport

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus, la schimbarea benzii de circulaţie, atunci când accelerezi, când intri în viraje cu viteze mari sau pe diferite suprafeţe de condus. Tracţiunea este optimizată cu ajutorul unui dispozitiv operat electronic, care scade diferenţa dintre viteza de rotire a roţilor din spate.
Imagine din habitaclul modelelor BMW X7 M cu transmisia Steptronic Sport, G07

Transmisie Steptronic Sport

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine cu partea spate a modelelor BMW X7 M cu sistemul de evacuare M Sport, G07

Sistem de evacuare M Sport

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor „SPORT” şi „SPORT+”, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret.
Imagine în prim-plan cu jantele din aliaj uşor ale modelelor BMW X7 M cu frâne M Sport, G07

Frâne M Sport

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie „M” precum şi discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală dreaptă a modelelor BMW X7 M cu pachet M Aerodinamic

Pachet M Aerodinamic

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta are spoiler faţă cu prize de aer mai mari, praguri laterale speciale şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a modelelor BMW X7 M cu sistemul de control al suspensiilor „Executive Drive Pro”, G07

„Executive Drive Pro”

„Executive Drive Pro” este un sistem de control al suspensiei care îmbină confortul deosebit la condus cu dinamica de condus excelentă. Sistemul se bazează pe stabilizatori activi antiruliu, care se adaptează constant în mod electromecanic în timpul condusului şi reduc la minimum înclinarea caroseriei.
Imagine în prim-plan cu ţevile de eşapament ale modelelor BMW X7 M cu ornamentele specifice M, G07

Ornamente specifice M ale ţevilor de eşapament

Ornamentele specifice M ale ţevilor de eşapament în Gri Cerium creează o declaraţie vizuală şi oferă automobilului un aspect mult mai sportiv.
Imagine în prim-plan cu jantele M din aliaj uşor V-spoke, tip 755 M ale modelelor BMW X7 M, G07

Jante M din aliaj uşor

Jante M din aliaj uşor de 22” V-spoke, tip 755 M, în Gri Cerium bicolor, lucioase, cu anvelope mixte runflat, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, 275/40 R22 şi spate 10,5 J x 22, 315/35 R22.
Imagine din habitaclul modelelor BMW X7 M cu volan M îmbrăcat în piele, G07

Volan M îmbrăcat în piele

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu scaune M multifuncţionale, G07

Scaune M multifuncţionale

Scaunele M multifuncţionale pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă cu design exclusivist şi logo „M” iluminat evidenţiază aspectul sportiv al automobilului. Baza mai joasă a scaunelor şi părţile laterale înalte scot în evidenţă aspectul ergonomic al acestora şi garantează sprijin optim în părţile laterale. Acestea sunt foarte confortabile datorită numeroaselor posibilităţi de reglare.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu trapa panoramică „Sky Lounge”, G07

Trapă panoramică „Sky Lounge”

Trapa panoramică „Sky Lounge” oferă un ambient plăcut, mai ales pe timp de noapte, datorită designului de lumini care conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. Acesta poate fi reglat în funcţie de cele şase culori ale iluminării ambientale.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu ornamentele BMW Individual din piele Merino cu conţinut extins, G07

Ornamente BMW Individual din piele Merino cu conţinut extins

Ornamente BMW Individual din piele Merino în Tartufo, cu conţinut extins şi culoare interioară neagră.

SPAŢIU PENTRU INOVAŢIE

OPŢIUNILE AVANGARDISTE ALE MODELELOR BMW X7 M

Confortul excepţional al BMW X7 M50d şi BMW X7 M50i începe dinainte de a păşi în automobil. Tehnologiile inovatoare precum sistemele de asistare a conducătorului auto din cadrul Copilotului tău BMW şi alte servicii avansate ConnectedDrive îţi oferă călătorii foarte plăcute. În acelaşi timp, sistemul de infodivertisment cu operare prin gesturi va fi întotdeauna actualizat datorită funcţiei „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului).
Imagine în prim-plan cu panoul de instrumente şi panoul conducătorului auto din interiorul modelelor BMW X7 M, G07
Imagine înclinată de jos cu sistemul „BMW Live Cockpit Professional” al modelelor BMW X7 M, G07

„BMW Live Cockpit Professional”

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include două afişaje de înaltă calitate: un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 12,3” şi cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital cu diagonala de 12,3”.
Imagine cu un bărbat şi o femeie stând în modelele BMW X7 M, femeia folosind sistemul de control prin gesturi

„BMW Gesture Control”

Prin intermediul „BMW Gesture Control” şi prin anumite mişcări ale mâinii poţi opera o serie de funcţii ale automobilului. Sistemul recunoaşte gesturi simple precum „glisare” sau „indicare” pentru anumite operaţiuni, de exemplu pentru a răspunde sau a respinge un apel, dar şi mişcări circulare ale degetului arătător pentru a regla volumul de redare.
Imagine în prim-plan cu panoul conducătorului auto al modelelor BMW X7 M cu Driving Asssistant Professional

Driving Assistant Professional

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau critice, cu Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului cu sistem de asistenţă în spaţii înguste, sistemul de avertizare de pericole, Asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale şi alte funcţii de siguranţă.
Imagine în prim-plan cu Asistentul „Plus” la parcare al modelelor BMW X7 M, G07

Asistent „Plus” la parcare

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară şi Asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine înclinată de sus cu proiecţia „covorului” luminos de întâmpinare în faţa portierei conducătorului auto al modelelor BMW X7 M, G07

„Covor” luminos de întâmpinare

„Covorul” luminos de întâmpinare proiectează o imagine în faţa portierelor, pentru a te întâmpina în mod ideal la intrarea în automobil. Astfel, ieşirea din automobil pe timp de noapte este mult mai sigură şi confortabilă.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu sistem de sunet surround Harman Kardon

Sistem de sunet surround Harman Kardon

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă acustică impresionantă şi are amplificator digital de 464 W, nouă canale şi 16 difuzoare. Interiorul automobilului este învăluit într-un sunet de calitate excepţională.
Imagine înclinată cu interiorul modelelor BMW X7 M cu sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate pe spătarele scaunelor faţă, G07

Sistem de divertisment „Professional” pentru locurile din spate

Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate îţi oferă două ecrane color separate de înaltă rezoluţie, cu diagonala de 10,2” şi funcţie tactilă, care pot fi înclinate după preferinţe, precum şi un player Blu-ray. Astfel, poţi folosi funcţiile de navigaţie sau internetul în timp ce conduci (în cazul în care ai încheiat un contract cu o companie de telefonie mobilă). În plus, acesta are şi un port USB şi porturi pentru MP3 player-e, console de jocuri şi căşti (chiar şi pentru căşti wireless).
Imagine cu interiorul modelelor BMW X7 M cu consola centrală în prim-plan cu focus pe suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii, G07

Suport pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii

Suporturile pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii din consola centrală pot răci sau menţine băuturile calde. Sistemul de reglare a temperaturii se activează prin intermediul butoanelor din partea dreaptă şi stângă. Luminile ambientale indică de asemenea funcţia (albastru pentru răcire sau roşu pentru încălzire).
Imagine cu interiorul modelelor BMW X7 M cu aerul condiţionat automat cu reglare pe 5 zone în prim-plan, G07

Aer condiţionat automat cu reglare pe 5 zone

Datorită aerului condiţionat automat cu reglare pe 5 zone, temperatura pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, pentru scaunele din stânga şi dreapta de pe al doilea rând şi pentru al treilea rând de scaune poate fi setată în mod individual. Astfel, fiecare pasager se poate bucura de climatul potrivit pentru acesta.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂

BMW X7 M50d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,0 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 185 – 193

BMW X7 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,9-11,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 248-252

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.


Citeşte în continuare