BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7, BMW 760Li Individual, Informează-te

THE 7

BMW M760Li xDRIVE SEDAN

BMW M760Li xDrive Sedan simbolizează luxul exclusivist şi senzaţia unică a depăşirii limitelor. Din acest motiv o varietate de echipamente ale dinamicii de condus, elemente de design atât la exterior, cât şi în interior, precum şi inovaţii tehnologice şi sisteme de conectivitate sunt disponibile ca opţiuni de personalizare.

Citeşte în continuare
THE 7BMW M760Li xDRIVE SEDAN

LUX ŞI ADRENALINĂ

DESIGNUL ŞI DINAMICA DE CONDUS ALE BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Dacă puterea pură şi eleganţa supremă puteau fi vizualizate printr-o singură linie, aceasta ar fi fost desigur orice linie din silueta BMW M760Li xDrive Sedan. În timp ce elementele de design în Gri Cerium, precum jantele M din aliaj uşor de 20” sau ţevile de eşapament duble, scot în evidenţă aspectul unic al automobilului la exterior, interiorul ascunde un potenţial dinamic incomparabil. Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 12 cilindri şi componentele coordonate perfect ale suspensiei BMW M760Li xDrive Sedan marchează începutul unei noi ere a dinamicii de condus. Un element cheie este confortul care se regăseşte chiar şi în cel mai mic detaliu al interiorului. De la scaunele confort pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă cu reglare electrică şi tetiere active, până la trapa panoramică „Sky Lounge” care creează senzaţia de spaţiu generos în interior, BMW M760Li xDrive oferă un nivel maxim de confort şi lux.
Designul dinamic al BMW M760Li xDrive Sedan
Imagine cu trapa panoramică „Sky Lounge” a BMW M760Li xDrive Sedan

Trapă panoramică „Sky Lounge”

Trapa panoramică „Sky Lounge” creează senzaţia de spaţiu generos în timpul zilei, iar pe timp de noapte aceasta oferă un ambient plăcut, datorită designului de lumini ce conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. Acesta poate fi reglat în funcţie de cele şase culori ale iluminării ambientale.
Jantele M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 760 M, cu anvelope mixte ale BMW M760Li xDrive Sedan

Jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 760 M, cu anvelope mixte

Jantele M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 760 M, în Gri Cerium bicolor, lustruite, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 8,5 J x 20, 245/40 R20 şi spate 10 J x 20, 275/35 R20.
Scaunele faţă confort cu reglare electrică ale BMW M760Li xDrive Sedan

Scaune faţă confort cu reglare electrică

Scaunele confort pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă cu tetiere active oferă numeroase posibilităţi de reglare electrică. Partea superioară a spătarului, lăţimea spătarului, suportul pentru coapse şi înălţimea tetierei se pot regla individual. Pachetul are şi suport lombar pentru scaunul conducătorului auto şi al pasagerului faţă şi funcţie de memorie.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Seria 7 M Performance, volan M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale şi emblemă „M”. Cercul volanului îmbrăcat în piele Walknappa neagră, cu zone ergonomice pentru degetul mare, oferă o experienţă de condus mai directă şi mai sportivă.
Ornamentele ţevilor de eşapament ale BMW M760Li xDrive Sedan

Ornamente ţevi de eşapament în partea stângă şi dreaptă

Cele două ţevi de eşapament duble sunt integrate în spoilerul spate, în partea stângă şi dreaptă, într-o carcasă de protecţie trapezoidală.
Spoilerul spate M al BMW M760Li xDrive Sedan

Spoiler spate M

Spoilerul M pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin aplicarea forţei de apăsare pe puntea spate, automobilul beneficiază de mai multă stabilitate în timpul condusului.
BMW M760Li xDrive Sedan, motorul BMW M760Li, motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 12 cilindri

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 12 cilindri

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 12 cilindri reprezintă perfecţiunea competenţelor la volan. Motorul vârf de gamă oferă puterea superioară şi rularea lină care pot fi obţinute doar cu un motor V12. Acesta asigură o experienţă de condus incomparabilă şi călătorii de neuitat.
BMW M760Li xDrive Sedan, excelenţa BMW M760Li, „Executive Drive Pro”

„Executive Drive Pro”

„Executive Drive Pro” este un sistem de control al suspensiei care îmbină confortul deosebit la condus cu dinamica de condus excelentă. Sistemul se bazează pe stabilizatori activi antiruliu, care se adaptează constant în mod electromecanic în timpul condusului şi reduc la minimum înclinarea caroseriei.
BMW M760Li xDrive Sedan, transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
BMW M760Li xDrive Sedan, Direcţie integrală adaptivă

Direcţie integrală adaptivă

Direcţia integrală adaptivă îmbină, în funcţie de viteză, direcţia activă variabilă de pe puntea faţă cu roţile spate, care contribuie de asemenea la manevrarea automobilului. La viteze mici, aceasta oferă mai multă manevrabilitate şi agilitate prin întoarcerea roţilor spate în direcţia opusă celor din faţă. La viteze mai mari, roţile spate se întorc în poziţie paralelă faţă de cele din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul în timpul condusului.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7 Performance, pachet M Aerodinamic

Pachet M Aerodinamic

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta are spoiler faţă cu prize de aer mai mari, praguri laterale speciale şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAŢIE

INOVAŢIILE IMPRESIONANTE ALE BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Ne îndreptăm spre viitor: în curând, vei avea opţiunea de a conduce singur sau de a permite automobilului tău să conducă în mod autonom. În prezent, sistemele de asistare a conducătorului auto din cadrul Copilotului tău BMW îţi demonstrează ceea ce ar putea oferi în curând condusul. Acestea te ajută sau preiau complet anumite sarcini. În BMW Seria 7 Sedan totul este orientat, în mod special, spre conducătorul auto. De exemplu, afişajele „BMW Live Cockpit Professional” sunt foarte uşor de personalizat. „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română) îţi permite să utilizezi funcţiile individuale într-un mod rapid şi comod. O nouă eră a tehnologiei.
BMW M760Li xDrive Sedan, Sistem de operare BMW 7.0

Sistem de operare BMW 7.0

Conceptul inovator al sistemului de operare BMW 7.0 este mult mai intuitiv şi-ţi permite să foloseşti cu uşurinţă funcţiile automobilului, de exemplu, prin gesturi, comandă vocală, ecran tactil şi Controller iDrive. În acest scop, funcţionalitatea Controller-ului a fost actualizată. De exemplu, toate serviciile digitale, cum ar fi aplicaţiile, pot fi selectate direct.
BMW M760Li xDrive Sedan, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau critice, cu Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului, sistemul de avertizare de pericole, Asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale şi alte funcţii de siguranţă.
BMW M760Li xDrive Sedan, Asistent „Plus” la parcare

Asistent „Plus” la parcare

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu orientare liniară şi Asistent pentru mersul în marşarier.
BMW M760Li xDrive Sedan, Remote Software Upgrade (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului)

Remote Software Upgrade (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului)

Doreşti ca automobilul tău BMW să fie actualizat cu cel mai nou software? Datorită funcţiei „Remote Software Upgrade”, automobilul tău BMW va fi întotdeauna ca nou: comod, sigur şi relaxat – fără a fi necesară o vizită la partenerul tău de service BMW. Actualizările sunt instalate prin satelit, asemenea celor de pe smartphone-ul tău.
BMW M760Li xDrive Sedan, „BMW Live Cockpit Professional”

„BMW Live Cockpit Professional”

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include o reţea de afişaje de înaltă calitate, care dispune de un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 10,25” cu operare tacticlă şi un afişaj de instrumente complet digital cu diagonala de 12,3”.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li xDrive, date tehnice

BMW M760Li xDRIVE SEDAN: DATE TEHNICE

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M760Li xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4 – 12,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 282 – 285

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M760Li xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4 – 12,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 282 – 285

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.