Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 CS în Verde Frozen Deep
Performanță625 CP (460 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzină

THE M5

BMW M

NOILE MODELE BMW SERIA 5 SEDAN M: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Performanță625 CP (460 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzină
THE M5NOILE MODELE BMW SERIA 5 SEDAN M: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

BMW M5 Competition, BMW M5 şi BMW M550i xDrive Sedan.

Modelele BMW Seria 5 Sedan M combină sportivitatea specifică M cu eleganţa şi confortul unui sedan din clasa business într-o manieră remarcabilă. Descoperă patru automobile M unice cu personalităţi puternice: Având o putere maximă de 625 CP (460 kW) şi un sistem de suspensie optimizat pentru performanţă, BMW M5 Competition cu xDrive M depăşeşte cele mai mari aşteptări. Sedanul sport de înaltă performanţă subliniază vizual acest lucru prin numeroase caracteristici de design în negru lucios. În plus faţă de sistemul xDrive M creat pentru tracţiune şi dinamică maxime, BMW M5 are o suspensie care îndeplineşte toate cerinţele călătoriilor sportive, şi totodată confortabile, pe distanţe lungi. Prin interacţiunea cu motorul M cu 8 cilindri şi 600 CP (441 kW), acesta creează dinamică de condus care se distinge prin putere şi agilitate. În completarea cvartetului vine BMW M550i xDrive Sedan. Acest automobil sportiv oferă 530 CP (390 kW) şi impresionează printr-o combinaţie echilibrată de sportivitate, confort şi eficienţă.

BMW M5 Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,3–11,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 259–254


BMW M5:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,3–11,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 259–254


BMW M550i xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,7–10,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 243–238

Citeşte în continuare

COMPARAŢIE MODELE BMW SERIA 5 SEDAN M.

Detaliile sportive dintr-o privire: tren de rulare, suspensie şi performanţă.

BMW M5 Competition

Dinamică de condus superioară şi accente de design exclusive specifice M la exterior şi interior.
 • Motor de înaltă performanţă BMW M TwinPower Turbo cu 8 cilindri pe benzină, cu 625 CP
 • M xDrive cu diferenţial Active M şi transmisie M Steptronic cu 8 trepte cu Drivelogic
 • Caracteristici şi echipamente specifice exclusiv design-ului M
 • 625 CP (460 kW), 750 Nm, 0-100 km / h în 3,3 sec
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 Competition, F90, LCI, Facelift, 2020, în Roşu Imola de la BMW Individual

BMW M5

Dinamică de condus specifică M, confort şi sportivitate la cele mai înalte niveluri.
 • Motor pe benzină BMW M TwinPower Turbo cu 8 cilindri, de înaltă performanță, cu 600 CP
 • M xDrive cu diferenţial Active M
 • Transmisie M Steptronic cu 8 trepte cu Drivelogic
 • 600 CP (441 kW), 750 Nm, 0-100 km / h în 3,4 sec
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5, în Gri Brands Hatch metalizat

BMW M550i xDrive Sedan

Combinaţia perfectă dintre sportivitate, confort şi utilitate zilnică.
 • Motor pe benzină BMW M TwinPower Turbo cu 8 cilindri şi 530 CP
 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte
 • BMW xDrive
 • 530 CP (390 kW), 750 Nm, 0-100 km / h în 3,8 sec
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M550i xDrive Sedan, în Verde Ermes de la BMW Individual
 • BMW M5 Competition
 • BMW M5
 • BMW M550i xDrive Sedan

Alege modelul potrivit

BMW M5 COMPETITION – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M5 Competition.

Cu o putere de 625 CP (460 kW) şi o configurare specială a şasiului, care include, de asemenea, şi toate sistemele de control relevante, BMW M5 Competition preia conducerea. Numeroase accente caracteristice ale BMW M subliniază, de asemenea, acest aspect vizual inconfundabil.

Imagine din partea laterală cu BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual
Imagine în prim plan cu carcasa motorului BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW M5 Competition

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, putere de 625 CP (460 kW) şi cuplu de 750 Nm accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde. Datorită turbocompresoarelor TwinScroll, a sistemului High-Precision Injection şi a sistemului de control complet variabil al supapei Valvetronic, motorul de 4.4 litri are o putere mare de propulsie chiar şi la turaţii mici, răspuns direct şi putere extraordinară.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 Competition cu xDrive M, în Roşu Imola de la BMW Individual

xDrive M.

xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală, tracţiune integrală sport şi tracţiune faţă/spate, în modul cu sistemul DSC oprit.
Imagine din interior cu schimbătorul de viteze al BMW M5 Competition cu transmisie Steptronic M cu 8 viteze şi Drivelogic

Transmisie Steptronic Sport M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic Sport M cu 8 trepte şi Drivelogic are timpi scurţi între schimbările treptelor de viteză şi numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: poţi avea un stil de condus sportiv şi dinamic sau un stil confortabil şi eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Vitezele pot fi schimbate şi manual, prin intermediul schimbătorului de viteze sau al padelelor de schimbare a treptelor de viteză de pe volan.

Imagine în prim plan din interior cu schimbătorul de viteze al BMW M5 Competition cu butonul M MODE

Butonul M MODE.

Poţi folosi butonul M MODE de pe consola centrală, pentru a regla nivelul de control al sistemelor de asistare a conducătorului auto. Modul ROAD îţi oferă întreaga gamă de funcţii din partea sistemelor de asistenţă. Cu setările SPORT, aceştia doar te avertizează, dar nu intervin. În modul TRACK, poţi dezactiva complet sistemele de asistare, de exemplu, pe circuitul de curse. În funcţie de modul selectat, afişajul îţi arată şi informaţiile corespunzătoare pentru condus .
Imagine din interior cu schimbătorul de viteze cu setările M al BMW M5 Competition

Setările M.

Setările M îţi permit să configurezi diferiţi parametri ai dinamicii de condus, precum caracteristicile motorului, ale transmisiei şi ale direcţiei, reglajele amortizoarelor, sistemul de control dinamic al stabilităţii (DSC – „Dynamic Stability Control”), nivelul de control sau distribuirea puterii sistemului de tracţiune integrală xDrive M, în funcţie de necesităţi.
Imagine din habitaclu cu volanul M îmbrăcat în piele al BMW M5 Competition cu M Servotronic

M Servotronic.

În fiecare situaţie de condus, sistemul M Servotronic oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, la orice viteză. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de două setări diferite, care pot fi selectate prin simpla apăsare a unui buton.
Imagine în prim plan cu roata de la BMW M5 Competition şi frâne M Carbon cu discuri din ceramică, în Roşu Imola de la BMW Individual

Frâne M Carbon cu discuri din ceramică.

Frânele M Carbon cu discuri din ceramică asigură forţă de frânare mai directă. De asemenea, acest sistem nu se corodează, tolerează o temperatură ridicată şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice speciale sunt vizibile prin etrierele aurii mate cu inscripţie M la exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de frânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
Imagine în prim plan cu spoilerul spate şi sistemul de evacuare M Sport al BMW M5 Competition în Roşu Imola de la BMW Individual

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet sportiv, care poate fi modificat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele SPORT şi SPORT+, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mult mai intens al motorului, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Imagine cu partea frontală a BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual, cu grilă M neagră lucioasă

Grilă frontală M.

Grila frontală M cu ramă neagră lucioasă dintr-o bucată oferă modelului M5 Competition un aspect distinctiv şi inconfundabil. Barele duble tridimensionale specifice M sunt, de asemenea, negre lucioase şi au emblemă M5 Competition neagră.
Imagine în prim plan cu BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual, cu prize de aer laterale M negre lucioase

Prizele de aer laterale M.

Prizele de aer laterale M negre lucioase cu inscripţionarea denumirii modelului M5 Competition adaugă o notă sportivă tridimensională pronunţată şi subliniază combinaţia dinamică de perfecţiune tehnică şi design impresionant, caracteristică automobilelor M.
Imagine în prim plan cu BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual, cu oglinzi exterioare M negre lucioase

Oglinzi exterioare specifice M.

Oglinzile exterioare negre lucioase cu design specific M oferă un caracter sportiv modelului M5 Competition.
Imagine în prim plan cu hayonul şi spoilerul M spate negru lucios ale BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual

Spoiler M spate.

Spoilerul M negru lucios pentru partea spate accentuează silueta sportivă a automobilului şi scade în mod semnificativ portanţa. Acesta asigură automobilului mai multă tracţiune pe puntea spate la viteze mai mari datorită deportanţei, astfel stabilitatea direcţională este îmbunătăţită.
Imagine în prim plan din partea din spate cu ţevile duble de eşapament specifice M ale BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual

Ţevi de eşapament duble specifice M.

Ţevile de eşapament duble negre cromate ale sistemului de evacuare M Sport evidenţiază, în mod vizual şi acustic, performanţa sportivă a automobilului.
Imagine în prim plan cu diffuser-ul şi spoilerul spate M în Negru lucios ale BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual

Spoiler spate M în Negru lucios.

Spoilerul spate negru lucios al M5 Competition subliniază caracterul sportiv al automobilului şi îi oferă un aspect inconfundabil.
Imagine cu interiorul BMW M5 Competition, cu scaune M multifuncţionale

Scaune M multifuncţionale.

Scaunele M multifuncţionale pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă cu design şi logo M5 iluminat evidenţiază aspectul sportiv al automobilului. Baza joasă a scaunelor şi părţile laterale înalte scot în evidenţă aspectul ergonomic al acestora şi garantează sprijin optim în părţile laterale. Acestea sunt foarte confortabile datorită numeroaselor posibilităţi de reglare.
Imagine din habitaclu cu volanul M îmbrăcat în piele al BMW M5 Competition

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu design cu spiţe duble are butoane multifuncţionale, emblemă M, detalii cromate, butoane M1 şi M2 şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Acesta are cercul îmbrăcat în piele neagră cu cusături contrastante şi zone ergonomice pentru degetul mare şi conferă o senzaţie plăcută conducătorului auto atunci când îl manevrează.
Imagine din habitaclu cu butonul Start/Stop roşu al BMW M5 Competition

Buton Start/Stop roşu.

După ce ai deschis automobilul, butonul Start/Stop roşu îţi permite să porneşti motorul fără a introduce cheia în contact. Acesta este folosit şi pentru a opri motorul. Cheia automobilului este recunoscută automat, fără a fi nevoie să o introduci în contact.
Imagine cu interiorul BMW M5 Competition, cu manetă M pentru schimbarea vitezelor

Manetă M pentru schimbarea vitezelor.

Butonul pentru alegerea celor trei setări Drivelogic de schimbare a treptelor de viteză se află lângă logoul M din partea superioară a manetei M pentru schimbarea vitezelor, iar butonul P pentru poziţia de parcare este situat sub acestea. În modul S, conducătorul auto poate schimba vitezele manual prin folosirea manetei de schimbare a vitezelor în stilul caracteristic M; în modul D schimbarea vitezelor se realizează automat.
Imagine din habitaclu cu panoul de instrumente specific M al BMW M5 Competition

Panoul de instrumente specific M.

Panoul de instrumente specific M îţi permite să afişezi informaţii suplimentare, pentru condus deosebit de sportiv. Dacă ai selectat modul de condus TRACK pentru utilizare pe circuitul de curse, poţi vedea pe panoul de instrumente presiunea de supraalimentare, presiunea anvelopelor, temperaturile, precum şi forţa G a acceleraţiei laterale şi longitudinale.
Pragurile portierelor cu inscripţia „M5 Competition”

Praguri portiere cu inscripţia M5 Competition.

De îndată ce deschizi portierele, pragurile iluminate ale acestora cu inscripţia M5 Competition intensifică senzaţia de anticipare a experienţei de condus palpitante care va urma.

BMW M5 – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M5.

BMW M5 reprezintă dovada supremă a pasiunii pentru tehnologie şi pentru inteligenţa inovatoare a condusului. Pentru dimensiuni ale dinamicii de condus neimaginate până acum la un sedan business. Plin de tehnologii de ultimă generaţie care fac rutina zilnică de afaceri mai sigură şi mai confortabilă. Sistemul inovator de tracţiune integrală xDrive M a puternicului BMW M5 cu motorul său de 600 CP (441 kW) transformă conducătorul auto într-un pilot sigur pe sine a unui sedan sport de înaltă performanţă cu putere incredibilă, precizie şi agilitate – plăcerea pură de a conduce la cel mai înalt nivel.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5, în Gri Brands Hatch metalizat
Imagine în prim plan cu carcasa motorului BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW M5

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, putere de 600 CP (441 kW) şi cuplu de 750 Nm accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde. Datorită turbocompresoarelor TwinScroll, a sistemului High-Precision Injection şi a sistemului de control complet variabil al supapei Valvetronic, motorul de 4.4 litri are o putere mare de propulsie chiar şi la turaţii mici, răspuns direct şi putere extraordinară.

Imagine din partea laterală a BMW M5 cu xDrive M, în Gri Brands Hatch

xDrive M.

xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală, tracţiune integrală sport şi tracţiune faţă/spate, în modul cu sistemul DSC oprit.
Imagine din interior cu schimbătorul de viteze al BMW M5 cu transmisie Steptronic M cu 8 viteze şi Drivelogic

Transmisie Steptronic Sport M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic Sport M cu 8 trepte şi Drivelogic are timpi scurţi între schimbările treptelor de viteză şi numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: poţi avea un stil de condus sportiv şi dinamic sau un stil confortabil şi eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Vitezele pot fi schimbate şi manual, prin intermediul schimbătorului de viteze sau al padelelor de schimbare a treptelor de viteză de pe volan.

Imagine în prim plan din interior cu schimbătorul de viteze al BMW M5 cu butonul M MODE

Butonul M MODE.

Poţi folosi butonul M MODE de pe consola centrală, pentru a regla nivelul de control al sistemelor de asistare a conducătorului auto. Modul ROAD îţi oferă întreaga gamă de funcţii din partea sistemelor de asistenţă. Cu setările SPORT, aceştia doar te avertizează, dar nu intervin. În modul TRACK, poţi dezactiva complet sistemele de asistare, de exemplu, pe circuitul de curse. În funcţie de modul selectat, afişajul îţi arată şi informaţiile corespunzătoare pentru condus .
Imagine din interior cu schimbătorul de viteze cu setările M al BMW M5

Setările M.

Setările M îţi permit să configurezi diferiţi parametri ai dinamicii de condus, precum caracteristicile motorului, ale transmisiei şi ale direcţiei, reglajele amortizoarelor, sistemul de control dinamic al stabilităţii (DSC – „Dynamic Stability Control”), nivelul de control sau distribuirea puterii sistemului de tracţiune integrală xDrive M, în funcţie de necesităţi.
Imagine din habitaclu cu Servotronic M al BMW M5

M Servotronic.

În fiecare situaţie de condus, sistemul M Servotronic oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, la orice viteză. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de două setări diferite, care pot fi selectate prin simpla apăsare a unui buton.
Imagine în prim plan cu roată a BMW M5 cu Frâne M din material compozit, în Gri Brands Hatch

Frâne M din material compozit.

Datorită folosirii unui amestec de materiale, frânele M din material compozit oferă valori de decelerare impresionante şi sunt extrem de stabile şi durabile. Acestea cântăresc mai puţin, ceea ce are un impact pozitiv asupra agilităţii, a dinamicii şi a acceleraţiei. Etrierele în Roşu metalizat cu inscripţia M sunt elementele cheie ale acestor frâne de înaltă performanţă specifice M. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de frânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
Imagine în prim plan cu spoilerul spate şi sistemul de evacuare M Sport al BMW M5, în Gri Brands Hatch

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet sportiv, care poate fi modificat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele SPORT şi SPORT+, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mult mai intens al motorului, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Imagine din partea frontală cu grila frontală M a BMW M5, în Gri Brands Hatch

Grilă frontală M.

Grila frontală M cu bare duble M negre, logo M5 şi difuzoare de ambianţă cromate fac aluzie la excelenţa atletică a automobilului.
Imagine în prim plan cu prizele de aer M ale BMW M5, în Gri Brands Hatch

Prizele de aer M.

Prizele de aer M cu inscripţionarea denumirii modelului asigură flux de aer optim în jurul arcadelor roţilor, datorită elementelor decorative Air Breather integrate în caroserie. În acelaşi timp, aspectul tridimensional pronunţat subliniază combinaţia distinctivă de perfecţiune tehnică şi design impresionat specifică modelelor M.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 810 M, Bicolor ale BMW M5, în Gri Brands Hatch

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 810 M, Bicolor.

Jantele M din aliaj uşor de înaltă calitate Double-spoke de 20”, tip 810 M, sunt finisate bicolor în Gri Orbit şi lucioase. Dimensiunile roţilor sunt 9,5 J x 20” în faţă, cu anvelope 275/35 R20 şi 10,5 J x 20” în spate, cu anvelope 285/35 R20.
Imagine în prim plan cu hayonul şi spoilerul M spate ale BMW M5 în Gri Brands Hatch

Spoiler M spate.

Spoilerul M spate în culoarea caroseriei subliniază silueta atletică a automobilului şi, ca parte a conceptului general aerodinamic, contribuie la eficienţa îmbunătăţită şi la stabilitatea direcţională.
Imagine în prim plan cu spoilerul spate şi ţevile duble de evacuare specifice M ale BMW M5, în Gri Brands Hatch

Ţevi de eşapament duble specifice M.

Ţevile de eşapament duble negre cromate ale sistemului de evacuare M Sport evidenţiază, în mod vizual şi acustic, performanţa sportivă a automobilului.
Imagine din interior cu scaunele M Sport ale BMW M5

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Sportiv şi confortabil: scaunele M Sport adaptabile individual pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă au numeroase opţiuni de reglare electrică, inclusiv unghiul şi lăţimea spătarului, precum şi înălţimea scaunului. Părţile laterale înalte ale scaunelor şi spătarelor împreună cu un suport reglabil pentru coapse oferă o ergonomie remarcabilă şi mai mult sprijin lateral în virajele rapide.
Imagine din interior cu habitaclul şi volanul M îmbrăcat în piele al BMW M5

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu design cu spiţe duble are butoane multifuncţionale, emblemă M, detalii cromate, butoane M1 şi M2 şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Acesta are cercul îmbrăcat în piele neagră cu cusături contrastante şi zone ergonomice pentru degetul mare şi conferă o senzaţie plăcută conducătorului auto atunci când îl manevrează.
Imagine din interior cu butonul Start/Stop roşu al BMW M5

Buton Start/Stop roşu.

După ce ai deschis automobilul, butonul Start/Stop roşu îţi permite să porneşti motorul fără a introduce cheia în contact. Acesta este folosit şi pentru a opri motorul. Cheia automobilului este recunoscută automat, fără a fi nevoie să o introduci în contact.
Imagine din interior cu maneta M pentru schimbarea vitezelor a BMW M5

Manetă M pentru schimbarea vitezelor.

Butonul pentru alegerea celor trei setări Drivelogic de schimbare a treptelor de viteză se află lângă logoul M din partea superioară a manetei M pentru schimbarea vitezelor, iar butonul P pentru poziţia de parcare este situat sub acestea. În modul S, conducătorul auto poate schimba vitezele manual prin folosirea manetei de schimbare a vitezelor în stilul caracteristic M; în modul D schimbarea vitezelor se realizează automat.
Imagine din habitaclu cu panoul de instrumente specific M al BMW M5

Panoul de instrumente specific M.

Panoul de instrumente specific M îţi permite să afişezi informaţii suplimentare, pentru condus deosebit de sportiv. Dacă ai selectat modul de condus TRACK pentru utilizare pe circuitul de curse, poţi vedea pe panoul de instrumente presiunea de supraalimentare, presiunea anvelopelor, temperaturile, precum şi forţa G a acceleraţiei laterale şi longitudinale.
Pragurile portierelor cu inscripţia „M5” ale BMW M5

Pragurile portierelor cu inscripţia „M5”.

De îndată ce se deschide portiera, pragul exclusiv al portierei din faţă cu inscripţia „M5” oferă anticiparea exaltantă a experienţei de condus care urmează.

BMW M550i xDrive SEDAN – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M550i xDrive Sedan.

BMW M550i xDrive Sedan oferă o combinaţie inspiraţională dintre un caracter sportiv impulsiv şi utilitate confortabilă de zi cu zi. Componente selectate ale trenului de rulare şi ale dinamicii de condus, precum suspensia M adaptivă şi motorul puternic M TwinPower Turbo V8 cu 530 CP (390 kW), garantează dinamică la cel mai înalt nivel, iar în acelaşi timp asigură stabilitate optimă pe şosea. La exterior, elementele de design exclusive oferă accente bogate în caracter, în timp ce echipamente precum Pachetul M Aerodinamic, frânele M Sport cu etrier roşu sau scaunele Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă subliniază caracterul sportiv al automobilului.

Imagine din partea laterală cu BMW M550i xDrive Sedan G30, în Verde Ermes de la BMW Individual
Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW M550i xDrive Sedan, G30, LCI, Facelift, 2020

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri îmbină două turbocompresoare cu sistemul de control complet variabil al supapei Valvetronic şi sistemul High Precision Injection cu injecţie directă de benzină. Rezultatele sunt o performanţă remarcabilă de 530 CP (390 kW) şi un cuplu maxim de 750 Nm. Ambele turbocompresoare sunt poziţionate între grupurile de cilindri.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M550i xDrive Sedan, în Verde Ermes metalizat de la BMW Individual, cu suspensie M adaptivă Professional

Suspensie M adaptivă Professional.

Suspensia M adaptivă Professional îmbină tehnologia suspensiei M adaptive cu sistemul de stabilizare antiruliu şi direcţia integrală adaptivă. Rezultatul oferă eficienţă maximă în ceea ce priveşte dinamica de condus şi stabilitatea.
Imagine în prim plan cu partea frontală a BMW M550i xDrive Sedan, în Verde Ermes metalizat de la BMW Individual, cu pachet M Aerodinamic

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta include un spoiler faţă cu guri de admisie mari, praguri laterale speciale şi un spoiler spate cu difuzor aerodinamic. Ţevile de eşapament sunt cromate în ambele părţi.
Imagine în prim plan cu roata BMW M550i xDrive Sedan, cu frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere albastru închis, pistoanele multiple şi inscripţia M asigură răspuns excelent la frânare. Adaptate potenţialului dinamic foarte ridicat al automobilului, permit, de asemenea, adoptarea unui stil de condus deosebit de sportiv şi un răspuns excelent la frânare pe suprafeţe umede. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de frânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
Imagine în prim plan cu roata din spate a BMW M550i xDrive Sedan, în Verde Ermes metalizat de la BMW Individual, cu diferenţial M Sport

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
Imagine în prim plan cu partea frontală a BMW M550i xDrive Sedan, în Verde Ermes metalizat de la BMW Individual, cu faruri BMW Laserlight

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia BMW Laser din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine în prim plan cu partea spate a BMW M550i xDrive Sedan, în Verde Ermes metalizat de la BMW Individual, cu ţevi de eşapament în formă de trapez

Ţevi de eşapament în formă de trapez.

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez, negre cromate, una pe partea dreaptă şi una pe partea stângă a automobilului.
Imagine în prim plan cu grila frontală M a BMW M550i xDrive Sedan cu Pachet BMW Individual Shadow Line lucios, în Verde Ermes de la BMW Individual

Pachet BMW Individual Shadow Line lucios.

Pachetul BMW Individual Shadow Line lucios cu conţinut extins are numeroase echipamente negre lucioase: rama şi barele grilei frontale sunt negre lucioase, iar ornamentele ţevilor de eşapament sunt negre cromate.
Imagine din interior cu scaunele sport ale conducătorului auto şi ale pasagerului din faţă ale BMW M550i xDrive Sedan

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Dinamice şi confortabile: Scaunele Sport adaptabile individual pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă au numeroase opţiuni de reglare electrică, inclusiv unghiul şi lăţimea spătarului, precum şi înălţimea scaunului. Împreună cu un suport reglabil pentru coapse, părţile laterale înalte ale scaunelor şi spătarelor oferă o ergonomie excelentă şi mai mult sprijin lateral în virajele rapide.

MODELELE BMW SERIA 5 SEDAN M: CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Tehnologii inovatoare şi sisteme inteligente de asistenţă, pentru niveluri maxime de siguranţă şi confort.

Fie că ai nevoie de un asistent inteligent pentru a-ţi citi e-mailurile atunci când călătoreşti sau doreşti să controlezi funcţiile de business şi divertisment ale automobilului tău prin atingerea suprafeţei unui ecran mare, modelele BMW Seria 5 Sedan M îţi oferă o gamă extinsă de funcţii inovatoare şi sisteme de asistenţă a conducătorului auto, pentru a te bucura de mai multă siguranţă şi confort în călătoriile tale. Mai jos poţi descoperi opţiuni de echipare selectate din categoriile divertisment, business, asistenţă conducător auto şi conectivitate.

Imagine în prim plan cu inscripţionarea denumirii modelului din partea spate a BMW M5 Competition, în Roşu Imola de la BMW Individual
Imagine din interior cu BMW Live Cockpit Professional al BMW M5

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Control Display al automobilelor BMW Seria 5 Sedan M cu sistemul de integrare pentru smartphone al BMW M5

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
Control Display al automobilelor BMW Seria 5 Sedan M cu sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond pentru BMW M5

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond cu două difuzoare de unde înalte realizate din diamante sintetice oferă calitate de studio a sunetului pentru toţi pasagerii automobilului. 16 difuzoare atent poziţionate creează o experienţă memorabilă a sunetului. Difuzoarele sunt iluminate pentru a confirma şi la nivel vizual calitatea premium a sunetului oferit de sistem. Disponibil pentru BMW M5 Competition, BMW M5 şi BMW M550i xDrive Sedan.
Control Display al automobilelor BMW Seria 5 Sedan M cu Asistentul pentru mersul în marşarier al BMW M5

Asistentul pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia. Disponibil pentru BMW M5 Competition, BMW M5 şi BMW M550i xDrive Sedan.
Control Display al automobilelor BMW Seria 5 Sedan M cu Driving Assistant Professional al BMW M5

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală. Disponibil pentru BMW M5 Competition, BMW M5 şi BMW M550i xDrive Sedan.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW M SERIA 5 SEDAN.

BMW M5 Competition și alte modele.

Putere maximă în kW (CP), la 1/min:

625 (460)/6,000

Cuplu maxim în Nm, la 1/min:

750/1,800–5,860

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

3.3

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

11.1–11.3

Imagine din partea frontală a BMW M5 CS F90 2021 în Verde Frozen Deep, cu bărbat
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, în Albastru Tanzanite metalizat de la BMW Individual
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, în Roşu Aventurine metalizat de la BMW Individual
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, în Gri Alvite metalizat de la BMW Individual
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, în Frozen Bluestone metalizat de la BMW Individual
Imagine cu interiorul BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, cu ornamente din piele Merino în Tartufo/negru de la BMW Individual
Imagine cu interiorul BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, cu ornamente interioare BMW Individual în Negru Piano
Imagine cu interiorul BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, cu ornamente interioare BMW Individual din lemn fin Sen maro deschis
Imagine cu interiorul BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, cu ornamente interioare BMW Individual din lemn fin de prun maro, lucios, cu detalii în Crom Pearl
Imagine cu interiorul BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, cu capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit
Imagine cu interiorul BMW M5 Sedan Individual, F90, LCI, Facelift, 2020, cu capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit cu lumini

BMW INDIVIDUAL PENTRU BMW M5.

BMW M5 este un model sedan sport care îmbină performanţa, eleganţa şi tehnologia, într-un mod impresionant. Interacţiunea dintre opţiunile de echipare exclusiviste de la BMW Individual evidenţiază şi mai mult caracterul unic al automobilului. Poţi alege din gama vastă de culori exterioare inedite de la BMW Individual, precum culorile metalizate ilustrate aici: BMW Individual Roşu Aventurine, BMW Individual Gri Alvit, BMW Individual Frozen Bluestone şi BMW Individual Albastru Tanzanite. În interior, scaunele M Sport tapiţate cu cea mai fină piele Merino definesc ambientul sportiv şi luxos. Printre tapiţeriile BMW Individual din piele se află cea din piele Merino în Alb Smoke/ negru şi cea din piele Merino în Tartufo/negru. Ornamentele interioare BMW Individual de înaltă calitate, precum cele din imagini, în Negru Piano sau din lemn de prun maro lucios sunt îmbinate cu capitonajul M pentru plafon în Alcantara de culoare antracit, pentru a completa interiorul fascinant al BMW M5.

Imagine din partea laterală cu BMW Seria 5 Sedan 540i G30, în Bluestone

THE 5

BMW Seria 5 Sedan este un sedan modern din clasa business. La prima vedere, acesta oferă sportivitate elegantă care este exprimată prin silueta dinamică şi designul minimalist.

FINANŢARE ŞI LEASING PENTRU MODELELE BMW M SERIA 5 SEDAN.

Imagine de sus cu BMW M5 CS F90 2021 în Verde Frozen Deep

Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te duc rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing - fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru modelul tău BMW M5 CS, BMW M5 Competition, BMW M5 sau BMW M550i xDrive Sedan.

APLICAŢIA BMW BROCHURE.

Aplicaţia BMW Brochure pe smartphone

Experimentează lumea BMW, interactiv de pe smartphone sau tabletă. Aplicaţia BMW Brochure conţine broşuri digitale pentru toate modelele BMW actuale. Bucură-te de informaţii detaliate despre produse, imagini splendide, videoclipuri spectaculoase şi poveşti fascinante pe fundal despre modelul BMW ales. Desigur, tot aici vei găsi detalii despre design, opţiuni de echipare, servicii şi tehnologii ale noilor modele, BMW M5 Competition, BMW M5 şi BMW M550i xDrive Sedan.

APLICAŢIA BMW BROCHURE.

Aplicaţia BMW Brochure pe smartphone

Experimentează lumea BMW, interactiv de pe smartphone sau tabletă. Aplicaţia BMW Brochure conţine broşuri digitale pentru toate modelele BMW actuale. Bucură-te de informaţii detaliate despre produse, imagini splendide, videoclipuri spectaculoase şi poveşti fascinante pe fundal despre modelul BMW ales. Desigur, tot aici vei găsi detalii despre design, opţiuni de echipare, servicii şi tehnologii ale noilor modele, BMW M5 Competition, BMW M5 şi BMW M550i xDrive Sedan.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU MODELELE BMW M SERIA 5 SEDAN.

Asistenţă pentru clienţi BMW

DOREŞTI O CONSULTARE PERSONALĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru, BMW M5 Competition, BMW M5 sau BMW M550i xDrive Sedan, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW competent va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

Alege modelul potrivit

SERVICII BMW PENTRU MODELELE BMW M SERIA 5 SEDAN.

Oferte service şi pachete pentru BMW M5 CS, BMW M5 Competition, BMW M5 şi M550i xDrive Sedan.

BMW stabileşte standardele în materie de service şi este mereu alături de tine şi de automobilul tău BMW Seria 5 Sedan M. Prin intermediul serviciului de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune, experţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru urgenţe 365 de zile pe an. Datorită serviciilor inovatoare BMW Teleservices, automobilul tău BMW M Seria 5 Sedan notifică automat partenerul tău de service BMW cu privire la necesităţile de mentenanţă sau la defecţiuni, astfel încât acesta să te poată contacta independent. Cu BMW Service Inclusive, acestea şi toate celelalte servicii sunt acoperite financiar pentru perioada aleasă de tine. Câştigă mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţa ta: Cu gama variată de servicii oferite de BMW, vei fi mereu în siguranţă.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat - bucură-te de condusul sportiv alături de automobilul tău BMW M5 CS, BMW M5 Competition, BMW M5 sau BMW M550i xDrive Sedan. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.
Află mai multe
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive automobilul tău BMW Seria 5 Sedan M te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a modelului tău BMW Seria 5 Sedan M în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel - şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Află mai multe

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M5 CS:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 258

BMW M5 Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 254 – 259

BMW M5:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 254 – 259

BMW M550i xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,4 – 10,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 243

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M5 CS:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11.3-11.1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 258-253

  BMW M5 Competition:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11.3-11.1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 259-254

  BMW M5:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11.3-11.1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 259-254

  BMW M550i xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10.7-10.4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 243-238

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.