+ PUTERE

BMW M

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri.

+ PUTERE

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri.

+ PUTEREMotor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri.

Componenta de bază a BMW M4 Coupé este motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie. Acesta are putere impresionantă şi sunet inconfundabil. Interacţiunea perfectă între tehnologiile motorsport cu reglaje optime asigură putere de 431 CP (317 kW), care poate fi crescută la 450 CP (331 kW) cu pachetul M Competition, disponibil opţional.

Read more
BMW M

DE LA 0 LA 100 KM/H ÎN 4,1 SECUNDE.

DE LA 0 LA 100 KM/H ÎN 4,1 SECUNDE.

Motorul M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi: turaţii de până la 7.600 rpm, putere foarte mare şi cuplu de până la 550 Nm. Injecţia directă de benzină bi-turbo şi reglajul fin caracteristic M asigură răspuns direct al motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim. Inovaţii precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă, îmbunătăţesc dinamica şi acceleraţia, în timp ce scad consumul de combustibil şi asigură distribuţie optimă a greutăţii, în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/ 100 km: 9,1 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 209 (194)

  Valorile dintre paranteze se aplică automobilelor cu transmisie M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.