+ ADRENALINĂ

BMW M

BMW M4 Coupé. Mult mai puternic.

+ ADRENALINĂBMW M4 Coupé. Mult mai puternic.

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec (BMW M4 Coupé3)

4,3 (4,1)

Putere în kW (CP), la 1/min (BMW M4 Coupé3)

317 (431)/ 5.550–6.500

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW M4 Coupé3)

9,9 – 10,0 (9,3)

Emisii de CO₂, în g/km (BMW M4 Coupé3)

225 – 227 (211 – 213)

Un sportiv de performanţă pentru şosea şi pentru circuitul de curse, pentru drifturi perfecte, viraje rapide şi drumurile drepte dintre acestea. Pentru a-ţi oferi experienţe de condus pline de adrenalină, atunci când strângi ferm volanul în mâini, iar degetele îţi sunt pregătite pentru a acţiona padelele de schimbare a vitezelor cu răspuns prompt, plasate pe volan. BMW M4 Coupé: un model sport creat pentru a-ţi accelera pulsul.

LIMBAJ FASCINANT.

Design impresionant.

Sportiv, cu aspect dinamic şi care-ţi oferă sentimente puternice şi fără egal. Partea frontală impresionează datorită prizelor de aer mai mari ce reprezintă un indiciu al puterii maxime a BMW M4 Coupé. Sentimentul este dus mai departe, cu ajutorul jantelor din aliaj uşor şi a părţii spate robuste.
Citeşte în continuare

Linia unui coupé.

Designul curbat este evidenţiat de linia uşor înclinată a plafonului, specifică modelelor coupé. Aspectul sportiv este completat de jantele exclusive din aliaj uşor şi de oglinzile exterioare M care au fost optimizate din punct de vedere aerodinamic. Putere la superlativ: silueta dinamică a automobilului subliniază partea spate unică.
Citeşte în continuare

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED cu grafică îmbunătăţită. Designul filigranat şi aspectul luminos asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Citeşte în continuare

Parte spate unică.

Arcadele late ale roţilor reprezintă un indicativ al puterii oferite de BMW M4 Coupé. Hayonul din fibră de carbon cu spoiler integrat în partea spate îmbină funcţionalitatea cu designul, iar stopurile cu tehnologie LED au fost optimizate şi accentuează prezenţa automobilului sport, indiferent dacă sunt aprinse ori nu. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Citeşte în continuare

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Citeşte în continuare

Plafon din fibră de carbon.

Plafonul din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) face parte din conceptul de construcţie uşoară inteligentă al BMW şi contribuie la scăderea greutăţii şi la coborârea centrului de greutate al automobilului. Astfel, agilitatea şi dinamica sunt sporite atunci când accelerezi, frânezi şi când intri în viraje.
Citeşte în continuare

Faruri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios în contrast cu capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate.
Citeşte în continuare

PACHET M COMPETITION.

Senzaţie motorsport veritabilă: pachetul M Competition pentru BMW M4 Coupé oferă mai multă performanţă datorită puterii crescute a motorului, suspensiei M adaptive cu reglaje speciale, Controlului dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control) îmbunătăţit, diferenţialului M activ şi jantelor M din aliaj uşor de 20”, cu anvelope mixte.

Puterea motorului M TwinPower Turbo cu 6 cilindri pe benzină a fost crescută la 450 CP (331 kW). Sistemul de evacuare M Sport creează cu sunetul caracteristic modelelor M adrenalină pură. Scaunele M Sport cu construcţie uşoară au spătar reglabil pe lăţime şi perforaţii verticale, iar centurile de siguranţă M au dungi M discrete. Suspensia M adaptivă cu reglaje speciale oferă aderenţă optimă pe şosea, tracţiune îmbunătăţită şi manevrabilitate sportivă. La exterior, una dintre cele mai impresionante caracteristici ale pachetului M Competition este reprezentată de jantele M forjate şi lucioase din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 666 M, cu anvelope mixte. Caracterul sportiv al automobilului este accentuat şi mai mult datorită pachetului BMW Individual Shadow Line lucios cu conţinut extins negru lucios şi partea spate evidenţiată de ţevile de eşapament negre cromate.

LINIA DE SOSIRE.

BMW M

LINIA DE SOSIRE.

BMW M4 Coupé a fost supus la numeroase teste pe circuitul de curse, pentru a transfera inovaţiile multiple din domeniul motorsport în producţia de serie. Rezultatul este mai mult decât impresionant: putere maximă şi acceleraţie fără egal, care îndeplinesc cerinţele de agilitate şi manevrare precisă. În orice situaţie de condus. Pe orice suprafaţă de drum. În plus, ai parte de adrenalină care-ţi aduce zâmbetul pe buze.

Read more

MOTOR M TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi: turaţii de până la 7.600 rpm, putere foarte mare şi cuplu de până la 550 Nm. Injecţia directă de benzină bi-turbo şi reglajul fin caracteristic M asigură răspuns direct al motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim. Inovaţii precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă, îmbunătăţesc dinamica şi acceleraţia, în timp ce scad consumul de combustibil şi asigură distribuţie optimă a greutăţii, în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile dintre paranteze se aplică automobilelor cu transmisie M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

    Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.