+ ATLET

BMW M

Designul BMW M4 Coupé.

+ ATLETDesignul BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé te va cuceri imediat. Farurile cu tehnologie LED din partea frontală şi din partea spate sunt disponibile în echiparea standard şi scot în evidenţă caracterul aerodinamic al caroseriei. Prizele de aer mai mari şi jantele din aliaj uşor de 20” din cadrul pachetului M Competition, disponibil opţional, evidenţiază sportivitatea automobilului. Elemente sportive precum grupul de instrumente rotunde conferă habitaclului un plus de eleganţă. Acest automobil sport reflectă putere şi dinamism.
 

BMW M4 Coupé (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,0 (9,3)
Emisii medii de CO2, în g/km: 225 – 227 (211 – 213)

Citeşte în continuare

LIMBAJ FASCINANT.

Design impresionant.

Sportiv, cu aspect dinamic şi care-ţi oferă sentimente puternice şi fără egal. Partea frontală impresionează datorită prizelor de aer mai mari ce reprezintă un indiciu al puterii maxime a BMW M4 Coupé. Sentimentul este dus mai departe, cu ajutorul jantelor din aliaj uşor şi a părţii spate robuste.
Citeşte în continuare

Linia unui coupé.

Designul curbat este evidenţiat de linia uşor înclinată a plafonului, specifică modelelor coupé. Aspectul sportiv este completat de jantele exclusive din aliaj uşor şi de oglinzile exterioare M care au fost optimizate din punct de vedere aerodinamic. Putere la superlativ: silueta dinamică a automobilului subliniază partea spate unică.
Citeşte în continuare

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED cu grafică îmbunătăţită. Designul filigranat şi aspectul luminos asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Citeşte în continuare

Parte spate unică.

Arcadele late ale roţilor reprezintă un indicativ al puterii oferite de BMW M4 Coupé. Hayonul din fibră de carbon cu spoiler integrat în partea spate îmbină funcţionalitatea cu designul, iar stopurile cu tehnologie LED au fost optimizate şi accentuează prezenţa automobilului sport, indiferent dacă sunt aprinse ori nu. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Citeşte în continuare

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Citeşte în continuare

Plafon din fibră de carbon.

Plafonul din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) face parte din conceptul de construcţie uşoară inteligentă al BMW şi contribuie la scăderea greutăţii şi la coborârea centrului de greutate al automobilului. Astfel, agilitatea şi dinamica sunt sporite atunci când accelerezi, frânezi şi când intri în viraje.
Citeşte în continuare

Faruri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios în contrast cu capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate.
Citeşte în continuare

JANTE CU PERSONALITATE.

Jantele BMW M4 Coupé au fost optimizate din punct de vedere al greutăţii şi conferă aspect puternic. În echiparea standard sunt disponibile jante din metal uşor de 18” V-spoke, iar opţional, jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke. De asemenea, sunt disponibile opţional în Gri Ferric sau în negru, pentru a scoate în evidenţă sistemul M de frânare cu discuri din carbon şi ceramică sau frânele M din material compozit cu logo „M”. Jantele din aliaj uşor de 20” Star-spoke sunt disponibile opţional, în negru. Indiferent de varianta aleasă, anvelopele mixte din echiparea standard a BMW M4 Coupé, cu anvelope mai mari în partea spate, evidenţiază aspectul robust al părţii spate şi îmbunătăţesc controlul asupra direcţiei şi aderenţa.

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL.

Un mod unic de a-ţi exprima personalitatea - atelierul BMW Individual îţi îndeplineşte toate cerinţele într-un mod unic, prin intermediul colecţiei BMW Individual. Personalizează-ţi automobilul BMW M4 Coupé aşa cum îţi doreşti, pentru a se potrivi nevoilor şi caracterului tău.

COMPONENTE BMW M PERFORMANCE

BMW M înseamnă dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă în domeniul motorsport. Componentele BMW M Performance conferă BMW M4 Coupé şi mai multă dinamică şi aspect exclusivist. Te bucuri de posibilităţi nelimitate, atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile dintre paranteze se aplică automobilelor cu transmisie M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

    Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.