+ INOVAŢIE

BMW M

Conectivitatea BMW M4 Coupé.

+ INOVAŢIE

Conectivitatea BMW M4 Coupé.

+ INOVAŢIEConectivitatea BMW M4 Coupé.

Primeşti sprijin din partea BMW M4 Coupé atât pe carosabil, cât şi pe circuitul de curse: numeroase tehnologii inovatoare te ajută în diverse moduri şi îţi oferă cel mai înalt nivel de confort şi de siguranţă, în timp ce atingi noi standarde în ceea ce priveşte condusul. Poţi înregistra în fracţiuni de secundă toate informaţiile relevante situaţiei de condus şi te bucuri de funcţii de comunicare, informare şi divertisment de ultimă generaţie. Plăcerea inovatoare de a conduce, fără limite.

Read more
BMW M

ÎNREGISTREAZĂ PLĂCEREA DE A CONDUCE, CU APLICAŢIILE M.

BMW M4 Coupé este mai mult decât un automobil - este o provocare pentru toţi conducătorii auto care doresc să depăşească limitele. Aplicaţia „BMW M Laptimer” şi aplicaţia „GoPro” fac posibil acest lucru, pentru cel mai bun timp per tură, cea mai bună acceleraţie şi momente minunate petrecute la volan.

 • Aplicaţia „BMW M Laptimer”

  Cu aplicaţia „BMW M Laptimer”, date specifice de condus de pe circuitul de curse sunt înregistrate cu precizie şi apoi sunt analizate. Datele înregistrate astfel pot fi postate sub formă de imagine pe reţele de socializare sau pot fi salvate şi trimise prin e-mail. Aceste date includ poziţia pedalei de acceleraţie, unghiul de virare, forţa laterală (forţa G) şi cel mai bun timp per tură. Aplicaţia are încorporată şi o interfaţă GoPro.

 • Aplicaţia „GoPro”

  Camera video GoPro se poate ataşa la exterior sau în interior, iar prin intermediul aplicaţiei „GoPro” gratuite o poţi controla şi opera de pe Control Display-ul BMW M4 Coupé. Poţi gestiona comod capturile foto şi înregistrările video cu ajutorul Controller-ului iDrive. De asemenea, aplicaţia îţi permite să porneşti sau să opreşti camera video prin WiFi, să configurezi setările şi să verifici nivelul de încărcare.

BMW HEAD-UP DISPLAY CU AFIŞAJ SPECIFIC M.

BMW HEAD-UP DISPLAY CU AFIŞAJ SPECIFIC M.

Sistemul „BMW Head-Up Display“ integral color cu funcţii specifice M proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual. Prin simpla apăsare a unui buton, conducătorul auto poate selecta afişajul specific M, care are indicator de schimbare a treptelor de viteză, turometru sub formă de scală variabilă în funcţie de turaţie, precum şi avertizări luminoase pentru momentul optim de schimbare a treptei.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 209 (194)

  Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.