+ INOVAŢIE

BMW M

Conectivitatea BMW M4 Coupé.

+ INOVAŢIEConectivitatea BMW M4 Coupé.

Primeşti sprijin din partea BMW M4 Coupé atât pe carosabil, cât şi pe circuitul de curse: numeroase tehnologii inovatoare te ajută în diverse moduri şi îţi oferă cel mai înalt nivel de confort şi de siguranţă, în timp ce atingi noi standarde în ceea ce priveşte condusul. Poţi înregistra în fracţiuni de secundă toate informaţiile relevante situaţiei de condus şi te bucuri de funcţii de comunicare, informare şi divertisment de ultimă generaţie. Plăcerea inovatoare de a conduce, fără limite.

Citeşte în continuare

ÎNREGISTREAZĂ PLĂCEREA DE A CONDUCE, CU APLICAŢIILE M.

BMW M4 Coupé este mai mult decât un automobil - este o provocare pentru toţi conducătorii auto care doresc să depăşească limitele. Aplicaţia „BMW M Laptimer” şi aplicaţia „GoPro” fac posibil acest lucru, pentru cel mai bun timp per tură, cea mai bună acceleraţie şi momente minunate petrecute la volan.

 • Aplicaţia „BMW M Laptimer”

  Cu aplicaţia „BMW M Laptimer”, date specifice de condus de pe circuitul de curse sunt înregistrate cu precizie şi apoi sunt analizate. Datele înregistrate astfel pot fi postate sub formă de imagine pe reţele de socializare sau pot fi salvate şi trimise prin e-mail. Aceste date includ poziţia pedalei de acceleraţie, unghiul de virare, forţa laterală (forţa G) şi cel mai bun timp per tură. Aplicaţia are încorporată şi o interfaţă GoPro.

 • Aplicaţia „GoPro”

  Camera video GoPro se poate ataşa la exterior sau în interior, iar prin intermediul aplicaţiei „GoPro” gratuite o poţi controla şi opera de pe Control Display-ul BMW M4 Coupé. Poţi gestiona comod capturile foto şi înregistrările video cu ajutorul Controller-ului iDrive. De asemenea, aplicaţia îţi permite să porneşti sau să opreşti camera video prin WiFi, să configurezi setările şi să verifici nivelul de încărcare.

BMW HEAD-UP DISPLAY CU AFIŞAJ SPECIFIC M.

BMW HEAD-UP DISPLAY CU AFIŞAJ SPECIFIC M.

Sistemul „BMW Head-Up Display“ integral color cu funcţii specifice M proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual. Prin simpla apăsare a unui buton, conducătorul auto poate selecta afişajul specific M, care are indicator de schimbare a treptelor de viteză, turometru sub formă de scală variabilă în funcţie de turaţie, precum şi avertizări luminoase pentru momentul optim de schimbare a treptei.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,0 (9,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 225 – 227 (211 – 213)

  Valorile dintre paranteze se aplică automobilelor cu transmisie M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.