+ FĂRĂ LIMITE

BMW M

BMW M4 Cabriolet. Mult mai puternic.

+ FĂRĂ LIMITE

BMW M4 Cabriolet. Mult mai puternic.

+ FĂRĂ LIMITEBMW M4 Cabriolet. Mult mai puternic.
BMW M

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec.

4,6 (4,4)

Putere în kW (CP), la 1/min.

317 (431)/ 5.500 – 7.300

Consum mixt de combustibil, în l/100 km

9,5 (8,7)

Emisii de CO₂, în g/km

218 (203)

Masa la gol (UE), în kg

1.865 (1.890)

O călătorie plină de adrenalină, în căutarea soarelui. Manevrabilitate precisă, agilitate impresionantă şi dinamică uimitoare. Cu motor care demonstrează superioritate şi putere maximă. Cu numeroase inovaţii tehnologice care atestă apartenenţa la stilul motorsport inconfundabil. Siguranţă debordantă, manifestată în special prin intermediul zâmbetului care îţi apare atunci când conduci cu hard-top-ul deschis: BMW M4 Cabriolet este echivalentul libertăţii pe patru roţi.

LIMBAJ FASCINANT.

Design plin de viaţă.

BMW M4 Cabriolet impresionează datorită aspectului sportiv, a siluetei dinamice şi a hard-top-ului retractabil, care asigură plăcere nelimitată de a conduce pe tot parcursul anului. Alte detalii importante de design sunt cele două grile M ale radiatorului cu bare duble şi inscripţie „M4”, elementele M decorative de pe părţile laterale sau ţevile de eşapament M duble, care completează perfect experienţa de condus în aer liber.
Read more

Linii coupé specifice.

BMW M4 Cabriolet are design robust şi sportiv datorită aspectului fluid care îi scoate în evidenţă partea laterală. Putere la superlativ: silueta dinamică a automobilului cu ecartament lat subliniază partea spate unică, indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis.
Read more

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED. Designul filigranat şi aspectul luminos al acestora asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Read more

Parte spate unică.

Arcadele late ale roţilor reprezintă un indicativ al puterii oferite de BMW M4 Cabriolet. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED accentuează prezenţa automobilului sport, indiferent dacă sunt aprinse ori nu. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Read more

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Read more

Hard-top retractabil.

Te bucuri de sentimentul de libertate maximă specific automobilelor cabriolet, atunci când conduci cu hard-top-ul retractat: acesta se deschide automat în aproximativ 20 de secunde, la viteze de până la 18 km/h. Ai parte de privelişte uimitoare, siguranţă îmbunătăţită şi acustică optimă în interior, chiar şi atunci când plafonul este ridicat sau când conduci cu viteză mare.
Read more

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios faţă de capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate a automobilului.
Read more

PACHET M COMPETITION.

Senzaţie motorsport veritabilă: pachetul M Competition pentru BMW M4 Cabriolet oferă mai multă performanţă, datorită puterii crescute a motorului, suspensiei M adaptive cu reglaje speciale, Controlului dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control) îmbunătăţit, diferenţialului M activ şi jantelor M din aliaj uşor de 20”, cu anvelope mixte.
Puterea motorului M TwinPower Turbo cu 6 cilindri pe benzină a fost crescută la 450 CP (331 kW). Sistemul de evacuare M Sport creează cu sunetul caracteristic modelelor M adrenalină pură. Suspensia M adaptivă cu reglaje speciale se asigură că fiecare comandă de direcţionare a automobilului este executată cu cea mai mare precizie, atât pe circuitul de curse, cât şi în utilizarea zilnică. Centurile de siguranţă specifice M oferă mai multă protecţie şi au dungi M discrete.
La exterior, una dintre cele mai impresionante caracteristici ale pachetului M Competition este reprezentată de jantele M forjate şi lucioase din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 666 M, cu anvelope mixte. Caracterul sportiv al automobilului este accentuat şi mai mult datorită pachetului BMW Individual Shadow Line lucios cu conţinut extins negru lucios şi partea spate evidenţiată de ţevile de eşapament negre cromate.

NU FACE NICIUN COMPROMIS.

BMW M

NU FACE NICIUN COMPROMIS.

A conduce un BMW M4 Cabriolet înseamnă momente pline de adrenalină şi ocazia de a te bucura de tot ce are natura mai bun de oferit. Acest lucru devine posibil cu ajutorul motorului M de 431 CP. Mai mult de atât, datorită numeroaselor tehnologii inspirate din domeniul motorsport, precum diferenţialul M activ şi Servotronic M, acest automobil sport de top oferă precizie maximă şi perfecţiune tehnică. Astfel, depăşeşte orice limită şi îţi creşte pulsul.

Read more

MOTOR M TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi: turaţii de până la 7.600 rpm, putere foarte mare şi cuplu de până la 550 Nm. Injecţia directă de benzină bi-turbo şi reglajul fin caracteristic M asigură răspuns direct al motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim. Inovaţii precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă, îmbunătăţesc dinamica şi acceleraţia, în timp ce scad consumul de combustibil şi asigură distribuţie optimă a greutăţii, în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  • Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

    Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

    Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.