+ FĂRĂ LIMITE

BMW M

BMW M4 Cabriolet. Mult mai puternic.

+ FĂRĂ LIMITEBMW M4 Cabriolet. Mult mai puternic.

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec (BMW M4 Cabriolet3)

4,6 (4,4)

Putere în kW (CP), la 1/min (BMW M4 Cabriolet3)

317 (431)/ 5.550 – 6.500

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW M4 Cabriolet3)

10,1 – 10,2 (9,5 – 9,6)

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW M4 Cabriolet3)

230 – 233

Masa la gol (UE), în kg (BMW M4 Cabriolet3)

1.840 (1.865)

O călătorie plină de adrenalină, în căutarea soarelui. Manevrabilitate precisă, agilitate impresionantă şi dinamică uimitoare. Cu motor care demonstrează superioritate şi putere maximă. Cu numeroase inovaţii tehnologice care atestă apartenenţa la stilul motorsport inconfundabil. Siguranţă debordantă, manifestată în special prin intermediul zâmbetului care îţi apare atunci când conduci cu hard-top-ul deschis: BMW M4 Cabriolet este echivalentul libertăţii pe patru roţi.

LIMBAJ FASCINANT.

Design plin de viaţă.

BMW M4 Cabriolet impresionează datorită aspectului sportiv, a siluetei dinamice şi a hard-top-ului retractabil, care asigură plăcere nelimitată de a conduce pe tot parcursul anului. Alte detalii importante de design sunt cele două grile M ale radiatorului cu bare duble şi inscripţie „M4”, elementele M decorative de pe părţile laterale sau ţevile de eşapament M duble, care completează perfect experienţa de condus în aer liber.
Citeşte în continuare

Linii coupé specifice.

BMW M4 Cabriolet are design robust şi sportiv datorită aspectului fluid care îi scoate în evidenţă partea laterală. Putere la superlativ: silueta dinamică a automobilului cu ecartament lat subliniază partea spate unică, indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis.
Citeşte în continuare

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED. Designul filigranat şi aspectul luminos al acestora asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Citeşte în continuare

Parte spate unică.

Arcadele late ale roţilor reprezintă un indicativ al puterii oferite de BMW M4 Cabriolet. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED accentuează prezenţa automobilului sport, indiferent dacă sunt aprinse ori nu. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Citeşte în continuare

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Citeşte în continuare

Hard-top retractabil.

Te bucuri de sentimentul de libertate maximă specific automobilelor cabriolet, atunci când conduci cu hard-top-ul retractat: acesta se deschide automat în aproximativ 20 de secunde, la viteze de până la 18 km/h. Ai parte de privelişte uimitoare, siguranţă îmbunătăţită şi acustică optimă în interior, chiar şi atunci când plafonul este ridicat sau când conduci cu viteză mare.
Citeşte în continuare

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios faţă de capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate a automobilului.
Citeşte în continuare

PACHET M COMPETITION.

Senzaţie motorsport veritabilă: pachetul M Competition pentru BMW M4 Cabriolet oferă mai multă performanţă, datorită puterii crescute a motorului, suspensiei M adaptive cu reglaje speciale, Controlului dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control) îmbunătăţit, diferenţialului M activ şi jantelor M din aliaj uşor de 20”, cu anvelope mixte.
Puterea motorului M TwinPower Turbo cu 6 cilindri pe benzină a fost crescută la 450 CP (331 kW). Sistemul de evacuare M Sport creează cu sunetul caracteristic modelelor M adrenalină pură. Suspensia M adaptivă cu reglaje speciale se asigură că fiecare comandă de direcţionare a automobilului este executată cu cea mai mare precizie, atât pe circuitul de curse, cât şi în utilizarea zilnică. Centurile de siguranţă specifice M oferă mai multă protecţie şi au dungi M discrete.
La exterior, una dintre cele mai impresionante caracteristici ale pachetului M Competition este reprezentată de jantele M forjate şi lucioase din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 666 M, cu anvelope mixte. Caracterul sportiv al automobilului este accentuat şi mai mult datorită pachetului BMW Individual Shadow Line lucios cu conţinut extins negru lucios şi partea spate evidenţiată de ţevile de eşapament negre cromate.

NU FACE NICIUN COMPROMIS.

BMW M

NU FACE NICIUN COMPROMIS.

A conduce un BMW M4 Cabriolet înseamnă momente pline de adrenalină şi ocazia de a te bucura de tot ce are natura mai bun de oferit. Acest lucru devine posibil cu ajutorul motorului M de 431 CP. Mai mult de atât, datorită numeroaselor tehnologii inspirate din domeniul motorsport, precum diferenţialul M activ şi Servotronic M, acest automobil sport de top oferă precizie maximă şi perfecţiune tehnică. Astfel, depăşeşte orice limită şi îţi creşte pulsul.

Read more

MOTOR M TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi: turaţii de până la 7.600 rpm, putere foarte mare şi cuplu de până la 550 Nm. Injecţia directă de benzină bi-turbo şi reglajul fin caracteristic M asigură răspuns direct al motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim. Inovaţii precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă, îmbunătăţesc dinamica şi acceleraţia, în timp ce scad consumul de combustibil şi asigură distribuţie optimă a greutăţii, în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

    Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.