+ MOTOR

BMW M

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri.

+ MOTORMotor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri.

Componenta de bază a BMW M3 Sedan este motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie. Acesta are putere impresionantă şi sunet inconfundabil. Interacţiunea perfectă între tehnologiile motorsport cu reglaje optime asigură putere de 431 CP (317 kW), care poate fi crescută la 450 CP (331 kW) cu pachetul M Competition, disponibil opţional.

Citeşte în continuare

DE LA 0 LA 100 KM/H ÎN 4,1 SECUNDE.

DE LA 0 LA 100 KM/H ÎN 4,1 SECUNDE.

Motorul M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi: turaţii de până la 7.600 rpm, putere foarte mare şi cuplu de până la 550 Nm. Injecţia directă de benzină bi-turbo şi reglajul fin caracteristic M asigură răspuns direct al motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim. Inovaţii precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă, îmbunătăţesc dinamica şi acceleraţia, în timp ce scad consumul de combustibil şi asigură distribuţie optimă a greutăţii, în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M3 Sedan (1):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 209 (194)

  Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.