Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ ÎN DETALIU: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Primul BMW M235i xDrive Gran Coupé nu a fost conceput doar ca o parte a segmentului său, ci ca un lider. Obţine toate informaţiile referitoare la dinamica de condus, motorul puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi designul provocator cu detalii exclusive M, care pornesc din exterior şi se continuă în habitaclul orientat spre conducătorul auto.

Citeşte în continuare
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ ÎN DETALIU: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

DESIGN.

Caracteristicile exterioare şi interioare ale BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Sportiv în interior, atletic la exterior: BMW M235i xDrive Gran Coupé etalează caracterul dinamic fără compromis, până la cel mai mic detaliu. Acest lucru se datorează pachetului M Aerodinamic, precum şi ornamentelor M exclusiviste în Gri Cerium. Caracteristicile distinctive, precum grila frontală BMW cu design „Mesh”, ornamentele sistemului de evacuare sau spoilerul spate M, completează forma puternică şi contururile acestui model coupé sportiv, în timp ce scaunele M Sport sau pedalele M completează interiorul pentru performanţă maximă.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44
Imagine în prim-plan cu grila radiatorului BMW cu design „Mesh” a BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44

Grila radiatorului BMW cu design „Mesh”.

Grila radiatorului BMW cu design „Mesh” este complet finisată în Gri Cerium şi are un grilaj elaborat în interior. Această structură tip grilaj, inspirată de automobilele de curse, conferă profunzime şi valoare părţii frontale şi stabileşte accente dinamice de înaltă calitate cu aceste detalii.
Imagine în prim-plan cu sistemul de evacuare M al BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44

Sistem de evacuare M.

Datorită contrapresiunii minime, sistemul de evacuare M de ambele părţi susţine puterea motorului. Sunetul dinamic poate fi modificat prin intermediul mecanismului integrat cu supape de evacuare şi accentuează aspectul sportiv al automobilului. Benzile ornamentale ale ţevilor de eşapament în Gri Cerium sunt detaliile vizuale remarcabile specifice M.
Imagine cu pachetul M Aerodinamic al BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler M special în partea faţă, spoiler spate şi ornamentele pragurilor laterale accentuează stilul de condus dinamic şi aspectul sportiv al automobilului. Ornamentele sunt în culoarea caroseriei şi prezintă inserţii în Dark Shadow. La modelul BMW M235i, inserţiile sunt disponibile în culoarea neagră lucioasă.
Imagine în prim-plan cu spoilerul M pentru partea spate a BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44

Spoiler M pentru partea spate.

Spoilerul M pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin aplicarea forţei de apăsare pe puntea spate, automobilul beneficiază de mai multă stabilitate în timpul condusului.
Imagine din interior cu scaunele M Sport ale BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport excelent în părţile laterale pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcţie de dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.
Imagine în prim-plan cu volanul M îmbrăcat în piele al BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblema „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine în prim-plan cu covoraşele din velur ale BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Covoraşe din velur.

Covoraşele din velur pentru spaţiul pentru picioare din faţă şi spate se potrivesc perfect în automobil şi protejează împotriva umezelii şi a murdăriei. Acestea se potrivesc cu culoarea tapiţeriei şi sunt uşor de curăţat, completând aspectul de înaltă calitate al interiorului.
Imagine cu ornamentele interioare „Illuminated Brooklyn” ale BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Ornamente interioare „Illuminated Brooklyn”.

Ornamentele interioare „Illuminated Broolyn” cu detalii „Triangle” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul sclipitor al ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Imagine cu centurile de siguranţă M ale BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă au accente cusute cu mare grijă în culorile M clasice şi scot în evidenţă ambianţa sportivă de înaltă calitate a interiorului.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M235i xDrive Gran Coupé cu pachetul M Performance, în Negru Sapphire metalizat, F44

PACHET M PERFORMANCE.

Pachetul M Performance îmbunătăţeşte potenţialul sportiv al automobilului şi asigură acceleraţie maximă. În plus, scăderea greutăţii creşte în mod vizibil dinamica de condus. În acelaşi timp, pachetul M Performance cu elemente de design negre şi jantele M de 18” uşoare şi forjate evidenţiază la exterior performanţa sportivă a automobilului.

BMW M235i xDrive.

Imagine cu motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină al BMW M235i xDrive Gran Coupé cu 306 CP.

Un sportiv de top care oferă plăcere de a conduce: motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M235i este foarte puternic pentru că are pistoane noi, un turbocompresor mai mare, reţea de conducte de aer optimizate, un pachet performant pentru răcire şi un sistem de evacuare M Performance operat prin supape.

DINAMICA DE CONDUS.

Tehnologiile BMW M235i xDrive Gran Coupé: trenul de rulare şi şasiul.

Performanţă de top: cu direcţia M Sport, transmisia Steptronic cu 8 trepte şi suspensia M Sport, BMW M 235i xDrive Gran Coupé ocupă poziţia superioară în segmentul său. Datorită sistemului Performance Control şi a opţiunilor, precum sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, dinamica şi accelereraţia laterală devin experienţe care pot fi trăite în orice categorie de viteză. În combinaţie cu motorul extrem de puternic şi eficient BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri, acesta se distanţează de competiţie cu uşurinţă şi oferă experienţe remarcabile pe orice drum.
Imagine în prim-plan cu direcţia M Sport a BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Direcţie M Sport.

Direcţia M sport cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis şi-ţi oferă manevrabilitate sportivă, în special pe drumuri şerpuite.
Imagine cu transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte a BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbarea foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine în prim-plan cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive al BMW M235i Gran Coupé, F44

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Pentru mai multă agilitate, distribuţia puterii controlate electronic, de exemplu, contracarează supravirarea şi subvirarea în viraje.
Imagine cu suspensia M Sport a BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport coboară automobilul cu aproximativ 10 milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil de condus dinamic.
Imagine cu suspensia adaptivă a BMW M235i xDrive Gran Coupé

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.
Frânele M Sport ale BMW M235i xDrive Gran Coupé, în Negru Sapphire metalizat, F44

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastre închise cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M235i xDrive Gran Coupé cu sistem Performance Control, în Negru Sapphire metalizat, F44

Sistem Performance Control.

Sistemul Performance Control acţionează prin aplicarea unei frânări controlate la roţile cu tracţiune din partea interioară a virajului. Acest lucru permite ca roţile dinspre exterior să primească mai multă putere de propulsie. Iar astfel gestionează impulsul unghiular al automobilului în viraj, pentru sporirea agilităţii şi a stabilităţii direcţionale.
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/f44/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser__1212793609 failed
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/f44/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser__710991255 failed

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,7 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 153 – 162

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.