BMW Seria 1 M135i xDrive în Negru Sapphire
Motor și Tip de combustibilBenzină

THE 1.

BMW Seria 1 M135i xDrive în Negru Sapphire

MODELUL BMW M135i xDRIVE.

Motor și Tip de combustibilBenzină
THE 1.MODELUL BMW M135i xDRIVE.

Oferind mai multă performanţă, mai mult stil şi mai multă plăcere de a conduce, BMW M135i xDrive nu este aici pentru a concura - ci pentru a crea noi standarde. Exteriorul său sportiv afişează până la capăt acest lucru cu detalii distinctive, cum ar fi grila frontală dublă specifică M135i xDrive cu design Mesh, spoilerul M spate şi cele două ţevi de eşapament de 100 mm. Şi totuşi, chiar şi pe drum, BMW M135i xDrive dă tonul: combinaţia dintre diferenţialul M Sport standard, BMW xDrive, transmisia Steptronic Sport şi direcţia M Sport îl face cel mai bun automobil din clasa sa din punct de vedere al agilităţii şi virajelor. Propulsat de motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri de turaţie mare, acest automobil BMW Seria 1 M sigur pe sine oferă performanţă şi dinamică de condus la un nou nivel.

 

BMW M135i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.4-7.9
Emisii medii de CO₂, în g/km: 168-178

  POTRIVIT CU PARTEA SA PUTERNICĂ.

  Designul sportiv şi progresiv al noului automobil BMW M135i xDrive aproape că ar fi putut fi creat pentru a atrage priviri admirative în timp record. Partea frontală extrem de distinctivă, cu guri de admisie mari, grilă frontală dublă proeminentă cu design Mesh şi faruri adaptive cu LED înclinate, asigură o primă impresie memorabilă. Jantele din aliaj uşor de 19” impresionante, alături de contururile dinamice, scot în evidenţă caracterul sportiv al automobilului. În partea din spate domină spoilerul spate lat cu aspect de difuzor şi cele două ţevi de eşapament mari de 100 mm în Gri Cerium. Interiorul BMW M135i xDrive inspiră la fel de repede: Scaunele M Sport, ornamentele iluminate şi plafonul panoramic din sticlă amplu creează o ambianţă premium în special dinamică şi generoasă.

  Citeşte în continuare

  DESIGN.

  Caracteristicile de echipare de înaltă calitate pentru exteriorul şi interiorul BMW M135i xDrive.

  BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu grila frontală BMW cu design Mesh în Gri Cerium

  Grila frontală BMW cu design Mesh.

  Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată complet în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de curse, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
  BMW M135i xDrive în Negru Sapphire

  Pachet M Aerodinamic.

  Pachetul M Aerodinamic cu spoiler faţă, spoiler spate şi ornamentele pragului lateral specifice M comunică dinamică pură, evidenţiind caracterul atletic al automobilului. Porţiunile cu ornamente sunt vopsite în culoarea caroseriei şi prezintă inserţii în negru lucios.
  BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu spoilerul M spate

  Spoiler M spate.

  Spoilerul M spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin producerea forţei de apăsare pe puntea spate, acesta oferă automobilului o mai mare stabilitate în deplasare.
  BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu ornamentele pentru ţevile de eşapament din stânga şi dreapta în Gri Cerium

  Ţevi de eşapament.

  Ţevile de eşapament înclinate la stânga şi la dreapta în Gri Cerium, sunt concepute special pentru M135i xDrive. Astfel, ţevile de eşapament cu diametrul de 100 mm constituie o afirmaţie vizuală şi subliniază sportivitatea modelului M135i xDrive.
  Interiorul BMW M135i xDrive cu scaunele M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă

  Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

  Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcţie de dimensiunile corpului tău mulţumită sistemului integrat de reglare a lăţimii spătarului.
  Interiorul BMW M135i xDrive cu centurile de siguranţă M

  Centuri de siguranţă M.

  Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă se mândresc cu o cusătură rafinată în culorile clasice M şi subliniază atmosfera de înaltă calitate şi sportivă în interior.
  Habitaclul BMW M135i xDrive cu volanul M îmbrăcat în piele

  Volan M îmbrăcat în piele.

  Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.
  Interiorul BMW M135i xDrive cu ornamentele interioare Illuminated Boston

  Ornamente interioare Illuminated Boston.

  Ornamentele interioare „Illuminated Boston” cu detalii „Mesh” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
  BMW M135i xDrive în Albastru Misano M

  DINAMICA DE CONDUS.

  Caracteristicile dinamicii de condus ale BMW M135i xDrive.

  Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în BMW M135i xDrive

  Motorul BMW M135i xDrive.

  Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M135i xDrive este deosebit de puternic deoarece este echipat cu pistoane noi, un turbocompresor mai mare, rută optimizată de admisie a aerului, un pachet de răcire de înaltă performanţă şi un sistem de evacuare M controlat de clapetă.
  BMW M135i xDrive cu transmisia Steptronic Sport

  Transmisie Steptronic Sport.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
  BMW M135i xDrive cu suspensia M Sport

  Suspensie M Sport.

  Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.
  BMW M135i xDrive cu frâne M Sport

  Frâne M Sport.

  Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
  BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu pachetul M Performance

  BMW M135i xDRIVE CU PACHET M PERFORMANCE.

  Pachetul M Performance aduce un plus potenţialului sportiv al automobilului. Reducerea greutăţii realizată prin măsuri la şasiu, în interior şi prin utilizarea jantelor forjate uşoare de 18” garantează performanţe maxime de acceleraţie şi creşte considerabil dinamica de condus. În acelaşi timp, pachetul M Performance, cu elementele sale de design negre îndrăzneţe, cum ar fi capacele oglinzii exterioare, grila frontală BMW cu design Mesh şi ornamentele ţevilor de eşapament fac performanţa sporită clar vizibilă din exterior.

  TEHNOLOGII INOVATOARE.

  Conectivitate şi servicii digitale în BMW M135i xDrive.

  De la sistemul BMW Intelligent Personal Assistant cu caracter digital, prin BMW Live Cockpit Professional care se poate programa uşor, până la Remote Software Upgrade: cele mai noi tehnologii de conectivitate şi servicii digitale inovatoare îţi oferă un maxim de conectivitate şi confort în automobilul tău BMW M135i xDrive.
  BMW M135i xDrive cu BMW Live Cockpit Professional

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
  BMW M135i xDrive cu BMW Intelligent Personal Assistant

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
  BMW M135i xDrive cu Remote Software Upgrade

  Remote Software Upgrade.

  Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
  Sistemul de încărcare wireless pentru telefonul mobil în BMW M135i xDrive

  Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

  Sistemul de încărcare wireless pentru telefon are sistem de andocare pentru încărcare wireless şi un al doilea microfon, care asigură o calitate mai bună a sistemului hands-free, pentru tine şi pasagerul din faţă. Antena exterioară îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan 2 telefoane mobile şi un player audio. [Wi-fi Hotspot nu este disponibil pentru RO]
  BMW M135i xDrive cu sistemul de integrare pentru smartphone

  Sistem de integrare pentru smartphone.

  De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
  Servicii la distanţă în BMW M135i xDrive

  Servicii la distanţă.

  Am încuiat automobilul? Unde am parcat? Funcţia „Servicii la distanţă” îţi permite să accesezi de la distanţă automobilul tău prin intermediul aplicaţiei My BMW. Îţi poţi încuia modelul BMW de oriunde, poţi vedea unde se află pe hartă sau poţi verifica starea automobilului tău BMW cu ajutorul smartphone-ului tău.
  BMW M135i xDrive Digital Key

  BMW Digital Key.

  BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

  *BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

  DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW M135i xDrive.

  Modelul BMW M135i xDrive.

  Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

  225 (306) / 5.000 - 6.250

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

  4,8

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  7.4 - 7.8

  Emisii medii de CO2  , în g/km: 

  168 - 179

  BMW M135i xDrive, Negru Sapphire, date tehnice

  SERVICII BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M135i xDRIVE.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW M135i xDrive, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.4 - 7.8
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 168 - 179

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

   

  Citeşte în continuare

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  • BMW M135i xDrive:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.4 - 7.9
   Emisii medii de CO2, în g/km: 168 - 178

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.