Imagine cu trei sferturi din partea laterală a noului BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, rulând.

THE 1

Film cu scene de condus sportiv cu BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat.

Noul BMW M135i xDrive: 306 CP, 225 kW, 450 Nm.

THE 1Noul BMW M135i xDrive: 306 CP, 225 kW, 450 Nm.

Noul BMW M135i xDrive oferă mai multă performanţă, mai mult stil şi mai multă distracţie la condus, însă nu este pregătit doar pentru curse – ci stabileşte noi standarde. Exteriorul său sportiv evidenţiază acest lucru prin detaliile distinctive, cum ar fi grila dublă a radiatorului cu design „Mesh” specifică M135i xDrive, spoilerul M pentru partea spate şi cele două ţevi de eşapament de 100 mm. Însă pe şosea, de asemenea, BMW M135i xDrive dă ritmul: îmbinarea diferenţialului M Sport standard, a BMW xDrive, a transmisiei Steptronic Sport şi a direcţei M Sport îl ridică la nivelul de cel mai bun automobil din clasa sa în ceea ce priveşte agilitatea şi manevrabilitatea în viraje. Propulsat de motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu turaţii înalte şi 4 cilindri al BMW M135i, acest model BMW Seria 1 încrezător oferă performanţă şi dinamică de condus la un nivel complet nou.

BMW M135i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 162

Citeşte în continuare

INTEGRAT ÎNTR-O CLASĂ APARTE.

BMW M135i xDrive îşi evidenţiază potenţialul sportiv.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M135i xDrive cu 225 kW (306 CP).

MOTOR PUTERNIC.

Cu o capacitate de doar 1.998 litri, BMW M135i xDrive dezvoltă o putere impresionantă de 225 kW (306 CP) şi un cuplu mare de 450 Nm. Responsabilă de această performanţă excepţională este îmbinarea turbocompresorului mărit cu galeriile de aer optimizate, pachetul performant pentru răcire şi sistemul de evacuare M Performance cu control al fluxului de aer.

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a noului BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând.

DINAMICĂ DE CONDUS.

Îmbinarea motorului M TwinPower Turbo cu compresie în două etape, a transmisiei Steptronic Sport rapide cu 8 trepte, a suspensiei M Sport cu diferenţialul M Sport standard şi BMW xDrive oferă dinamică de condus performantă la cel mai înalt nivel.

Interiorul BMW M135i xDrive cu volan M îmbrăcat în piele şi scaune M Sport.

INTERIOR SPORTIV.

În interiorul BMW M135i xDrive pasagerii au parte de o ambianţă premium cu caracter sportiv. Împreună cu volanul M îmbrăcat în piele cu prindere fermă, noile scaune M Sport accentuează experienţa de condus dinamică şi sunt completate perfect de lumina discretă a ornamentelor interioare. O componentă cheie a habitaclului orientat spre conducătorul auto este „BMW Live Cockpit Professional” cu două afişaje complet digitale de 10,25” – garantând o privire de ansamblu perfectă.

 

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, rulând, cu o femeie în prim-plan.

SPORTIVITATE PURĂ.

Distinctiv, sportiv, impunător – de la partea frontală lată cu prize de aer mari şi grila dublă a radiatorului cu design „Mesh” specifică M135i xDrive, linia înclinată şi dinamică a plafonului cu spoiler M în spate până la partea spate cu ţevi de eşapament de 100 mm. Interacţionând cu opţiunile de echipare impresionante ale pachetului M Aerodinamic standard, designul exterior al BMW M135i xDrive prezintă un nivel superior de sportivitate şi oferă plăcere pură de a conduce.

Scaunele M Sport dinamice cu tetiere integrate din interiorul BMW M135i xDrive.

SCAUNE M SPORT DINAMICE.

Bucură-te de adevărata distracţie la condus: în viitor niciun viraj nu va fi prea strâns şi nicio călătorie nu va fi inconfortabilă, datorită scaunelor M Sport ergonomice optimizate pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă. Cu tetiere integrate şi marcaj M, acestea reprezintă accente vizuale puternice în interiorul BMW M135i xDrive. În acelaşi timp, scaunele M Sport oferă diverse opţiuni de reglare şi potrivire perfectă în funcţie de conformaţia corpului şi de scopul călătoriei.

ÎN TON CU PERFORMANŢA.

Detaiile de design ale BMW M135i xDrive la exterior şi în interior.

Atrage toate privirile: designul sportiv şi inovator al noului BMW M135i xDrive aproape că a fost creat pentru a atrage priviri admirative în timp record. Partea frontală foarte distinctivă cu prize de aer mari, grilă dublă a radiatorului proeminentă în design „Mesh” şi faruri adaptive cu tehnologie LED şi formă înclinată asigură o primă impresie de neuitat. Jantele excepţionale din aliaj uşor de 19” cu contururi dinamice scot în evidenţă caracterul sportiv al automobilului. În partea spate domină spoilerul spate lat cu aspect de difuzor aerodinamic şi cele două ţevi de eşapament de 100 mm în Gri Cerium. Interiorul BMW M135i xDrive te inspiră la fel de rapid: scaunele M Sport, ornamentele iluminate şi plafonul panoramic mare creează o ambianţă premium foarte dinamică şi generoasă.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, rulând, cu o femeie în prim-plan.
Perspectivă de sus asupra părţii laterale a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând.
Interiorul premium al BMW M135i xDrive cu ornamente interioare iluminate.
Noul BMW M135i xDrive într-un videoclip.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, rulând, cu o femeie în prim-plan.

ASPECT SPORTIV.

Farurile adaptive cu tehnologie LED, înguste şi cu contururi precise, designul impresionant al grilei M duble a radiatorului în Gri Cerium cu design „Mesh” şi spoilerul frontal M distinctiv cu prize de aer mari definesc partea frontală sportivă a BMW M135i xDrive.

Perspectivă de sus asupra părţii laterale a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând.

ASPECT ÎMBUNĂTĂŢIT.

Perspectiva din lateral asupra BMW M135i xDrive se distinge prin poziţia joasă pe şosea, prin formele puternice şi prin liniile orizontale clar definite. Adăugarea conturului lin al plafonului şi a jantelor expresive din aliaj uşor de 19” creează un aspect general caracterizat prin dinamică pură.

Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând.

STIL ÎNDRĂZNEŢ.

Spoilerul spate cu formă distinctivă şi aspect de difuzor aerodinamic interacţionează cu două ţevi de eşapament mari de 100 mm în Gri Cerium, cu stopurile înguste cu tehnologie LED şi cu spoilerul M din partea spate, pentru a crea o secţiune spate impresionantă.

Interiorul premium al BMW M135i xDrive cu ornamente interioare iluminate.

AMBIANŢĂ PREMIUM.

Interiorul proporţionat generos al BMW M135i xDrive se distinge prin caracterul premium şi orientarea sistematică spre conducătorul auto. În acelaşi timp, echipamentele de înaltă calitate, cum ar fi scaunele M Sport, ornamentele interioare iluminate sau plafonul panoramic mare creează o atmosferă deschisă, sportivă şi exclusivistă. Experienţa specială oferită de interiorul automobilului este completată de tehnologiile inovatoare, cum ar fi „BMW Live Cockpit Professional” sau „BMW Intelligent Personal Assistant”.

Noul BMW M135i xDrive într-un videoclip.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M135i xDrive.

 • BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 162

  Imaginile arată echipamente opţionale, ecrane şi afişaje în funcţie de opţiunile de echiapare.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.