Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, în Gri Dravite metalizat

THE 4

BMW M

NOUL BMW M440i xDRIVE COUPÉ: ECHIPAMENTE

Modelul BMW Seria 4 Coupé M respectă doar propriile reguli pe şosea. Aici poţi obţine toate informaţiile despre numeroasele echipamente exclusiviste şi detalii de design, tehnologii orientate spre performanţă şi servicii digitale de primă clasă. Află modul în care acest coupé agil oferă plăcere maximă de a conduce, datorită motorului puternic şi a funcţiilor perfect coordonate pentru dinamică.

Citeşte în continuare
THE 4NOUL BMW M440i xDRIVE COUPÉ: ECHIPAMENTE

DESIGN ŞI PERFORMANŢĂ.

Opţiunile de design şi echipamentele pentru dinamica de condus ale BMW M440i xDrive Coupé.

Părăseşte cu stil zona de confort: BMW M440i xDrive oferă performanţă excepţională, dar şi design individualizat. Detaliile de design distinctive, specifice M, în Gri Cerium completează aspectul dinamic al acestui coupé atletic, de la grila BMW verticală până la ornamentele ţevilor de eşapament. În interior, detalii precum scaunele M Sport sau volanul M îmbrăcat în piele accentuează flerul sportiv al habitaclului orientat spre conducătorul auto.

Imagine cu partea laterală a BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, în Albastru Arctic Race metalizat, cu un model stând în automobil, cu portiera deschisă
Imagine în prim plan cu grila BMW dublă, verticală, în Gri Cerium a BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, în Albastru Arctic Race metalizat

Rama grilei BMW M în Gri Cerium.

Grila BMW dubă, verticală şi distinctivă, aduce un omagiu legendelor motorsport, precum BMW 328. Rama în Gri Cerium conferă grilei BMW inovatoare o prezenţă specială, fiind o reinterpretare a tradiţiei BMW.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, în Albastru Arctic Race metalizat, cu pachet M Aerodinamic

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic are spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi un difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat şi negru lucios, din două bucăţi. Împreună acestea se impun prin dinamică pură şi sportivitate. Difuzorul aerodinamic al M440i este complet finisat în negru lucios.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 848 M, în Negru Jet bicolor ale BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020

Jante M din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 848 M, în Negru Jet bicolor.

Jante M din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 848 M, în Negru Jet bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 7,5 J x 18, 225/45 R18 şi spate 8,5 J x 18, 255/40 R18.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, cu scaune M Sport

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo „M” negru, subliniază alura sportivă a automobilului.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, cu volan M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine în prim plan cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta este foarte puternic şi eficient.
Imagine în prim plan cu spoilerul spate al BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, în Albastru Arctic Race metalizat, cu suspensie M adaptivă

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – cu manevrabilitate agilă.
Imagine în prim plan cu volanul M îmbrăcat în piele al BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, cu Servotronic M

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse unghiuri de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, în Albastru Arctic Race metalizat

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează după viraje, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
Imagine în prim plan cu schimbătorul de viteze al BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, cu transmisie Steptronic Sport

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
Imagine în prim plan cu jantele din aliaj uşor ale BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, cu frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră metalizată, cu logoul „M” şi prezintă discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.

TEHNOLOGII INOVATOARE.

Serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW M440i xDrive Coupé.

Imagine în prim plan cu Driving Assistant Professional al BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau complexe. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistent la direcţie şi la menţinerea traseului cu funcţii extinse, asistent la schimbarea benzii de circulaţie şi asistent la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale.
Imagine în prim plan cu asistentul „Plus” la parcare al BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020

Asistent „Plus” la parcare.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi Asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine cu interiorul BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Cu sistemul de integrare pentru smartphone, automobilul tău dispune de Apple CarPlay şi Android Auto prin conectarea wireless a smartphone-ului tău la automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M440i xDrive Coupé(1):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 165

Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M440i xDrive Coupé.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Consum mixt, în l/100 km: 7.1-6.8
  Emisii medii de СО₂, în g/km: 163-155

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt  bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.