Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao
Putere maximă în CP (kW), la 1/min374 CP (275 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 4

BMW M

NOUL BMW M440i xDRIVE CABRIOLET

Putere maximă în CP (kW), la 1/min374 CP (275 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 4NOUL BMW M440i xDRIVE CABRIOLET

Pune-ţi libertatea individuală la încercare: BMW M440i xDrive Cabriolet sfidează convenţiile. Cu un limbaj de design progresiv şi o capacitate permanentă de a performa, modelul decapotabil dinamic provoacă experienţe de condus la un nou nivel emoţional - pentru că în BMW M440i xDrive Cabriolet independenţa începe cu primul indiciu legat de cuplul motor.

Citeşte în continuare

BMW M440i xDrive Cabriolet(1):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4-6,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 169-159

Citeşte în continuare

BMW M440i xDRIVE CABRIOLET – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M440i xDrive Cabriolet.

Radical liber: aici poţi explora o selecţie exclusivă de opţiuni de echipare sportivă pentru BMW M440i xDrive Cabriolet. Uimitoarele elementele de design specifice M în Gri Cerium şi detaliile confortabile din interior face dorinţa de libertate a decapotabilei sport palpabilă instantaneu.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, cu un model
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta este foarte puternic şi eficient.
Suspensie M adaptivă a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, detaliu cu spoilerul spate

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă.
Habitaclul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 cu volan M îmbrăcat în piele şi direcţie sport variabilă cu Servotronic

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
Detaliu interior cu schimbătorul de viteze cu transmisie Steptronic Sport al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine în prim plan cu jantele din aliaj uşor ale BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, cu frână M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră metalizată, cu logoul „M” şi prezintă discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
Imagine din partea frontală cu grila frontală dublă BMW în Gri Cerium a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, staţionând

Rama grilei M în Gri Cerium.

Grila frontală dublă BMW, verticală şi distinctivă, aduce un omagiu legendelor motorsport, precum BMW 328. Rama în Gri Cerium conferă grilei frontale inovatoare o prezenţă specială, fiind o reinterpretare a tradiţiei BMW.
Imagine în prim plan din spate cu pachetul M Aerodinamic al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic are spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi un difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat şi negru lucios, din două bucăţi. Împreună acestea se impun prin dinamică pură şi sportivitate. Difuzorul aerodinamic al M440i este complet finisat în negru lucios.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848, Jet Black Bicolor, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848, Jet Black Bicolor.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848 M, Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 7,5 J x 18 cu cauciucuri 225/45 R18 şi spate 8,5 J x 18 cu cauciucuri 255/40 R18.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, cu scaune M Sport

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, cu volan M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.

HABITACLUL CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI TEHNOLOGII.

Conceptul operaţional, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă disponibile pe BMW M440i xDrive Cabriolet.

Claritatea, confortul şi siguranţa sunt la un nivel suprem: numeroase tehnologii inovatoare te susţin într-o varietate de moduri în timpul călătoriei. Concentrează-te asupra esenţialului - plăcerea de a conduce sportiv în modelul tău BMW M440i xDrive Cabriolet.

Imagine din interior cu habitaclul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020
Imagine din interior cu BMW Live Cockpit Professional al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, sistemul de operare BMW 7 pe Control Display

Sistem de operare BMW 7.

Conceptul de operare inovator al sistemului de operare BMW 7 permite operarea simplă a funcţiilor automobilului prin vorbire, ecran tactil şi Controller iDrive – într-un mod foarte intuitiv. În acest scop, funcţionalitatea Controller-ului a fost actualizată. Acum meniul pentru aplicaţii poate fi selectat direct.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, Driving Assistant Professional pe Control Display

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, Asistentul la parcare Plus pe Control Display

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, perspectivă 3D de la distanţă, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, Sistemul de integrare pentru smartphone pe Control Display

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay® şi Android Auto® printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 4 CABRIOLET M.

BMW M440i xDrive Cabriolet.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

275 (374)/5.500-6.500

Cuplu maxim în Nm, la 1/min:

500/1.900-5.000

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,9

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

7,4-6,9

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, cu un model

BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Libertatea în cea mai elegantă formă a sa: alături de dinamica sa de condus ridicată și o estetică independentă, BMW Seria 4 Cabriolet inspiră cu interiorul său sportiv și elegant și un soft-top remarcabil din punct de vedere tehnic.

APLICAŢIA BMW BROCHURE.

Aplicaţia BMW Brochure pe smartphone

Experimentează lumea BMW, interactiv de pe smartphone sau tabletă. Aplicaţia BMW Brochure conţine broşuri digitale pentru toate modelele BMW actuale. Bucură-te de informaţii detaliate despre produse, imagini splendide, videoclipuri spectaculoase şi poveşti fascinante pe fundal despre modelul BMW ales. Desigur, tot aici vei găsi detalii despre design, opţiuni de echipare, servicii şi tehnologii ale noului BMW M440i xDrive Cabriolet.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M440i xDRIVE CABRIOLET.

DOREȘTI O CONSULTARE PERSONALĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informații suplimentare sau dorești oferte specifice pentru BMW M440i xDrive Cabriolet, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW competent va fi încântat să îți ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la fața locului.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Descoperă echipamente speciale şi accesorii utile pentru modelele BMW Seria 4 Cabriolet M.

BMW M440i xDrive Cabriolet oferă o plăcere de a conduce dinamică şi o varietate de dotări sportive. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru nevoile tale speciale. Oferim o vastă selecţie de adiţii individuale şi opţionale care sunt potrivite perfect cu această decapotabilă sport extraordinară în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă - orice aţi avea în minte. *Ilustraţiile servesc drept exemplu şi înfăţişează modelul BMW 430i Cabriolet.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW Seria 4 Cabriolet G23 2020, Verde Sanremo, suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0
BMW Advanced Car Eye 2.0 al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
Accesorii originale BMW ale BMW Seria 4 Cabriolet G23 2020, cu suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.
Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară, ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope runflat 7,5 J x 18, 225/45 R18 95Y RSC în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99Y XL RSC în spate.
Covoraşul BMW pentru compartimentul de bagaje al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraşul BMW pentru portbagaj durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design atractiv protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu inserţii din oţel inoxidabil de calitate, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.
Imagine din faţă cu covoraşele pentru toate anotimpurile, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ o încrustaţie de înaltă calitate din oţel inoxidabil.
Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED pentru BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi proiectează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.

SERVICIILE BMW PENTRU BMW M440i xDRIVE CABRIOLET.

Oferte de service pentru modelele BMW Seria 4 Cabriolet M.

BMW stabileşte standardele în materie de service şi este mereu alături de tine şi al tău BMW M440i xDrive Cabriolet. Prin intermediul serviciului de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune, experţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru urgenţe - 365 de zile pe an. Datorită serviciilor inovatoare BMW Teleservices, automobilul tău BMW M440i xDrive Cabriolet notifică automat partenerul tău de service BMW cu privire la necesităţile de mentenanţă sau la defecţiuni, astfel încât acesta să te poată contacta independent. Cu BMW Service Inclusive, acestea şi toate celelalte servicii sunt acoperite financiar pentru perioada aleasă de tine. Câştigă mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţa ta: Cu gama variată de servicii oferite de BMW, vei fi mereu în siguranţă.

BMW Service Inclusive, bărbat conducând un model BMW

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat - bucură-te de condusul sportiv alături de automobilul tău BMW M440i xDrive Cabriolet. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.
BMW Teleservices, femeie cu smartphone lângă portiera BMW

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare BMW Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW M440i xDrive Cabriolet te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a BMW M440i xDrive Cabriolet în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Asistenţă rutieră BMW femeie în picioare lângă portiera deschisă

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel - şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M440i xDrive Cabriolet.

BMW M440i xDrive Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 159 – 169

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M440i xDrive Cabriolet.

 • BMW M440i xDrive Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4-6,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 169-159

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.