BMW i

BMW i reprezintă un concept curpinzător şi inovator pentru mobilitate sustenabilă. Acesta include automobile electrice şi servicii pentru mobilitate, design care inspiră şi o nouă abordare a conceptului premium, definit de durabilitate. Iar acest concept include automobile inovatoare precum BMW i3, un automobil 100% electric fără emisii de noxe, destinat traficului urban, cu design durabil, şi conceptul BMW i8, viitorul automobilelor sport.

Electric şi electrizant: fiecare detaliu, fiecare caracteristică, totul la BMW i3 cu eDrive este conceput pentru a se potrivi stilului de viaţă urban. BMW i3 este propulsat de motorul electric fără emisii de noxe şi astfel garantează mobilitatea urbană acolo unde un automobil de oraş are nevoie cel mai mult de acest lucru: în centrele oraşelor în care există deja restricţii în vigoare pentru anumite automobile. Din punct de vedere ecologic, BMW i3 impresionează cu acceleraţia care îţi taie respiraţia, de la viteze mici sau chiar de pe loc şi cu bateria de înaltă tensiune (baterie litiu-ion de înaltă tensiune) cu care poţi parcurge distanţe de până la 160 km şi poţi acoperi toate destinaţiile din jurul unei metropole, dar poţi face şi excursii comode, fără să îţi faci griji cu privire la autonomie.

Automobilul sport cel mai orientat spre viitor este eficient - prin construcţia uşoară inteligentă cu carbon şi designul aerodinamic. Este sustenabil - cu materiale reciclabile în interior. Fără să influenţeze dinamica şi aspectul sportiv. Fără compromis şi oferind plăcere de a conduce. BMW i8 este un hibrid plug-in care oferă toate avantajele electromobilităţii şi care are tehnologie inovatoare a motorului. Rezultatul este condus foarte dinamic - cu consum de combustibil şi emisii de CO2 foarte mici.

Citeşte în continuare