Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé în faţa unei clădiri industriale.

THE 8

BMW Seria 8 Coupé

Putere. Control. Confort. Datorită designului său unic, agilităţii excepţionale şi motorizării impresionante, BMW Seria 8 Coupé ridică atât acele vitezometrului, cât şi nivelul de adrenalină. Împreună cu elementele exclusiviste tipice curselor, acest automobil de lux reprezintă combinaţia perfectă între calitatea de top şi performanţă maximă.

BMW M850i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,7 – 9,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 221 – 224

Citeşte în continuare
THE 8BMW Seria 8 Coupé

  REDEFINEŞTE LUXUL

  Delaiile importante ale BMW Seria 8 Coupé

  Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé, staţionând în faţa unui peisaj nocturn.

  LUXUL. PERFECŢIONAT

  Designul exterior al BMW Seria 8 Coupé

  Luxul în cea mai dinamică formă a sa: designul exterior al BMW Seria 8 Coupé completează genele sport cu eleganţa perfecţionată a automobilelor de lux BMW. O combinaţie care creează performanţă maximă.

  Interiorul BMW Seria 8 Coupé cu imagine în prim-plan cu schimbătorul de viteze.

  ELEGANŢA. REDEFINITĂ

  Materialele exclusiviste ale BMW Seria 8 Coupé

  Calitatea de top întâlneşte dinamica: culorile exterioare excepţionale precum şi materialele de lux din interior scot în evidenţă într-un mod impresionant stilul inovator al BMW Seria 8 Coupé – astfel îi oferă un caracter sportiv şi elegant.

  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé, staţionând, cu prim-plan pe capotă.

  MAI MULTĂ PUTERE

  Dinamica de condus a BMW Seria 8 Coupé

  Atunci când vine vorba de dinamică, BMW Seria 8 Coupé performează la limite. Motorul puternic BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, echipamentele motorsport exclusivisite şi sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive garantează plăcere de a conduce la un cu totul alt nivel.

  Habitaclul BMW Seria 8 Coupé, cu imagine în prim-plan cu volanul şi Control Display-ul.

  INOVAŢIE. DIN CEA MAI NOUĂ GENERAŢIE

  Sistemele de asistare a conducătorului auto şi conectivitatea BMW Seria 8 Coupé

  Resetarea completă a standardelor tehnologice – BMW Seria 8 Coupé stăpâneşte la perfecţie această disciplină. Toate sistemele de siguranţă şi de asistare a conducătorului auto împreună cu elemente de comunicare de ultimă generaţie oferă un comfort revoluţionar şi o interacţiune solidă.

  Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé pe timpul nopţii, într-un mediu urban.

  PUTERE FĂRĂ COMPROMIS. GENTLEMANUL PERFECT

  Design

  PUTERE FĂRĂ COMPROMIS. GENTLEMANUL PERFECT

  Îţi taie respiraţia şi este pe măsura dorinţelor tale: noul BMW Seria 8 Coupé îmbină caracterul unui automobil sport cu spiritul segmentului de lux BMW şi astfel creează un nou standard de eleganţă.
  Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé pe timpul nopţii, într-un mediu urban.
  Imagine din lateral cu BMW Seria 8 Coupé staţionând, într-un peisaj urban.

  EXTERIOR

  EXTERIOR

  BMW Seria 8 Coupé pune bazele unei noi ere a designului BMW şi este recunoscut imediat, în special datorită farurilor sale înguste. Exteriorul sportiv este caracterizat printr-o interacţiune neobişnuită a liniilor ascuţite, care se extind de-a lungul părţilor laterale ale automobilului şi scot în evidenţă suprafeţele concave şi umerii puternici. Împreună cu linia plană a plafonului, rezultatul este o formă coupé ascuţită, care stabileşte standarde noi.
  Imagine din lateral cu BMW Seria 8 Coupé staţionând, într-un peisaj urban.
  Imagine în prim-plan cu farurile BMW Laserlight din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé.

  FARURI BMW LASERLIGHT.

  FARURI BMW LASERLIGHT

  Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 600 de metri, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Detaliile de design albastre şi inscripţia „BMW Laser” de pe faruri subliniază, de asemenea, tehnologia avansată şi sportivitatea automobilului.
  Imagine în prim-plan cu farurile BMW Laserlight din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé.
  Interiorul BMW Seria 8 Coupé.

  INTERIOR

  INTERIOR

  Automobilul sport al segmentului de lux – interiorul modern al noului BMW Seria 8 Coupé prezintă contraste şi demonstrează că acestea se completează perfect. Materialele de înaltă calitate, tehnologiile inovatoare şi numeroasele variante de culoare şi de echipare asigură o atmosferă de lux şi un aspect de înaltă calitate, deşi caracterul sport al automobilului este distinctiv. Atât elementele de operare elegante, cât şi liniile de design clare se îndreaptă într-o singură direcţie: spre partea frontală. Acest lucru subliniază orientarea spre conducătorul auto, conferă interiorului un plus de dinamică şi astfel îţi creează condiţiile perfecte pentru a te bucura de plăcerea de a conduce.
  Interiorul BMW Seria 8 Coupé.
  Imagine în prim-plan cu scaunul multifuncţional îmbrăcat în piele Merino al BMW Seria 8 Coupé.

  PIELE MERINO

  PIELE MERINO

  Are multe opţiuni de personalizare: inserţiile din piele BMW Individual, cu piele Merino de cea mai bună calitate, completează perfect interiorul şi îi oferă un caracter unic. Ai la dispoziţie mai multe variante de culori exclusiviste din care poţi alege: de la negru şi Cognac până la Alb Ivory. Noua tapiţerie bicoloră creează contraste atractive, astfel va încânta pe fiecare pilot de curse şi în acelaşi timp pe fiecare gentleman.
  Imagine în prim-plan cu scaunul multifuncţional îmbrăcat în piele Merino al BMW Seria 8 Coupé.
  Imagine în prim-plan cu aplicaţiile din sticlă din interiorul BMW Seria 8 Coupé.

  APLICAŢII DIN STICLĂ „CRAFTED CLARITY”

  APLICAŢII DIN STICLĂ „CRAFTED CLARITY”

  Şi mai irezistibil cu fiecare detaliu: aplicaţiile elegante din sticlă „Crafted Clarity” conferă interiorului sportiv un aspect deosebit, datorită tăieturii drepte şi a nuanţei de albastru. Acestea decorează inserţia schimbătorului de viteze, precum şi elementul central de comandă, butonul de control audio şi butonul Start/ Stop. Rezultatul este o interacţiune impresionantă între aspectul sportiv şi designul exclusivist, care îmbină atletismul şi eleganţa într-un mod nemaiîntâlnit.
  Imagine în prim-plan cu aplicaţiile din sticlă din interiorul BMW Seria 8 Coupé.
  Imagine în prim-plan cu plafonul M din carbon al BMW Seria 8 Coupé.

  PIESE M DIN CARBON

  PIESE M DIN CARBON

  Dinamică în fiecare detaliu: BMW Seria 8 Coupé îmbină performanţa de top şi calitatea superioară sub un plafon din carbon care evidenţiază caracterul special de curse al automobilului. Pachetul M din carbon pentru exterior oferă pachetului M Sport mai multe detalii dinamice, cum ar fi liniile mai ascuţite ale difuzorului aerodinamic şi ornamentele ţevii de eşapament încadrate de un element decorativ din carbon. Aspectul general – cu spoilerul spate, capacele prizelor de aer şi capacele oglinzilor din carbon – te impresionează chiar şi atunci când automobilul staţionează.
  Imagine în prim-plan cu plafonul M din carbon al BMW Seria 8 Coupé.
  Perspectivă din spate a BMW Seria 8 Coupé pe timp de noapte, într-un peisaj urban.

  PUTERE PURĂ. PRECIZIE ABSOLUTĂ

  Dinamică de condus.

  PUTERE PURĂ. PRECIZIE ABSOLUTĂ

  Dinamică pură, acceleraţie inegalabilă şi multă adrenalină – cu motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, capacitate de 4.4 litri şi 390 kW (530 CP), BMW Seria 8 Coupé duce atât acul turometrului, cât şi pulsul conducătorului auto până la limită, în timp record. Mai presus de orice, un lucru este cert: cu cât acul turometrului este mai în partea dreaptă, cu atât este mai distractiv să conduci. Acest automobil sport de lux ridică puterea si precizia la urmatorul nivel, datorită caracteristicilor sale exclusiviste de curse. Poţi alege şi un motor TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie sportiv, cu putere de 235 kW (320 CP).
  Perspectivă din spate a BMW Seria 8 Coupé pe timp de noapte, într-un peisaj urban.
  Imagine în prim-plan cu capota BMW Seria 8 Coupé din perspectivă de sus.

  MOTOR TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 8 CILINDRI.

  MOTOR TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 8 CILINDRI

  Puterea maximă întâlneşte pacea interioară: cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, capacitate de 4.4 litri şi 390 kW (530 CP), BMW Seria 8 Coupé îmbină în mod impresionant dinamica şi eficienţa maximă. Având cuplu de 750 Nm, motorul oferă plăcere maximă de a conduce în fiecare călătorie. Două turbocompresoare variabile şi o presiune de injecţie de până la 2.500 de bari optimizează puterea eliberată şi în acelaşi timp cresc eficienţa şi oferă un sunet puternic, pe măsura performanţei sale.
  Imagine în prim-plan cu capota BMW Seria 8 Coupé din perspectivă de sus.
  Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé pe timp de noapte, în faţa unui peisaj urban.

  FOARTE DINAMIC

  FOARTE DINAMIC

  BMW Seria 8 Coupé este proiectat în mod optim pentru a oferi dinamică de condus şi sportivitate. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu accent pe roţile din spate, împreună cu diferenţialul M Sport şi anvelopele mixte standard, asigură tracţiune optimă şi stabilitate la condus. În plus, acesta are gardă la sol joasă, rigiditate ridicată a întregii caroserii şi şasiu M adaptiv – condiţii ideale pentru un adevărat automobil sport. Sistemul de stabilizare electromecanică antiruliu, disponibil opţional, scade şi înclinarea automobilului în viraje, astfel poţi lua viraje cu viteze foarte mari.
  Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé pe timp de noapte, în faţa unui peisaj urban.
  BMW 8 Series Coupé marchează începutul unui nou capitol în ceea ce priveşte designul BMW.
  Adrian van Hooydonk, Vicepreşedinte Senior al BMW Group Design
  Imagine din lateral cu BMW Seria 8 Coupé cu echipamente BMW Individual staţionând noaptea, într-un peisaj urban.

  UNIC DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

  BMW Individual

  UNIC DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

  Unic printre individualişti. Echipamentele BMW Individual îmbunătăţesc aspectul noului BMW Seria 8 Coupé: ai la dispoziţie culori exterioare exclusiviste, ornamente din piele şi praguri interioare elegante.
  Imagine din lateral cu BMW Seria 8 Coupé cu echipamente BMW Individual staţionând noaptea, într-un peisaj urban.
  Imagine cu partea frontală a BMW Seria 8 Coupé cu echipamente BMW Individual staţionând noaptea, într-un peisaj urban.

  EXTERIOR

  EXTERIOR

  Gentleman sau pilot de curse? Tu decizi. Cu noile culori exterioare metalizate de la BMW Individual, ai un întreg portofoliu din care poţi alege, cum ar fi Gri Dravit, Roşu Aventurine, Maro Almandine şi Albastru Tanzanite. Împreună cu jantele exclusiviste din aliaj uşor, nu există nimic care să-ţi stea în cale atunci când vrei să te bucuri de peisaje spectaculoase.
  Imagine cu partea frontală a BMW Seria 8 Coupé cu echipamente BMW Individual staţionând noaptea, într-un peisaj urban.
  Interiorul BMW Seria 8 Coupé cu echipamente BMW Individual.

  INTERIOR

  INTERIOR

  Exclusivist, foarte sportiv sau foarte elegant: tu alegi interiorul pentru a se potrivi nevoilor tale. Ornamentele interioare din lemn fin sunt disponibile în Negru Piano. Accesoriile BMW Individual din piele Merino integrală de cea mai bună calitate îţi oferă un portofoliu larg de culori, de la negru şi Cognac până la Alb Ivory. De asemenea, pentru prima dată poţi alege între variantele de tapiţerie bicoloră, cum ar fi în Tartufo, în Roşu Fiona sau în Albastru Night combinat cu un negru puternic.
  Interiorul BMW Seria 8 Coupé cu echipamente BMW Individual.
  O femeie tânără pe un fundal turcoaz.

  LUX AVANGARDIST

  Segmentul de lux BMW

  LUX AVANGARDIST

  Segmentul de lux BMW

  Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/g15/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser_887139605 failed

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂

  BMW 840d xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,1 – 6,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 160 – 164

  BMW M850i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,7 – 9,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 221 – 224

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.


  Citeşte în continuare