Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, în Gri Bernina, staţionat într-o sală

THE 6

BMW SERIA 6 GRAN TURISMO: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Configurează BMW Seria 6 Gran Turismo în funcţie de preferinţele tale. În plus, poţi alege din gama vastă de elemente de design atractive, motoare, tehnologii ale dinamicii de condus, sisteme de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale.

Citeşte în continuare
THE 6BMW SERIA 6 GRAN TURISMO: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Variantele şi opţiunile de echipare caracteristice BMW Seria 6 Gran Turismo.

BMW Seria 6 Gran Turismo

În versiunea de bază, BMW Seria 6 Gran Turismo te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

BMW 620d Gran Turismo, G32, 2020, în Alb Mineral metalizat, cu echipamente de bază

În versiunea de bază, BMW Seria 6 Gran Turismo te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

 • Exterior

 • Interior

Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW 640d xDrive Gran Turismo, G32, 2020, în Gri Dravit, cu echipamente Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

 • Exterior

 • Interior

Pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului note atletice. Cu elemente de design sportive în partea faţă şi spate, acest model are un aspect mult mai puternic. Profilul dinamic este completat de culorile exterioare exclusiviste, de jantele M sportive din aliaj uşor şi de numeroasele detalii din interior.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, în Gri Bernina Amber Effect, cu pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului note atletice. Cu elemente de design sportive în partea faţă şi spate, acest model are un aspect mult mai puternic. Profilul dinamic este completat de culorile exterioare exclusiviste, de jantele M sportive din aliaj uşor şi de numeroasele detalii din interior.

 • Exterior

 • Interior

DESIGNUL BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Elemente de design impresionante la exterior şi în interior.

Echipat pentru momente extraordinare: BMW Seria 6 Gran Turismo oferă detalii de design impresionante, pentru a ieşi în evidenţă oriunde ar călători. Grila BMW reconcepută şi farurile BMW Laserlight definesc designul dinamic al părţii frontale. Opţiunile de echipare, precum frânele M Sport cu etriere albastre închise sau roşii, oferă detalii captivante în părţile laterale faţă, în timp ce asigură valori de decelerare optime. Iar ţevile de eşapament în formă de trapez subliniază caracterul sportiv al părţii spate şi accentuează lăţimea automobilului. În interior, detalii speciale, precum trapa panoramică şi ramele din ceramică pentru elementele de control, confirmă caracterul exclusivist al automobilului.

Imagine cu trei sferturi din partea laterală faţă a BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, în Gri Bernina
Imagine în prim plan cu grila frontală a BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, în Gri Bernina

Grilă frontală.

Grila frontală mare, dintr-o singură bucată – cunocută şi sub denumirea de „grilă BMW” – este un element de design caracteristic, ce oferă automobilului un aspect impunător şi dinamic. Culoarea barelor verticale şi a ramei grilei variază în funcţie de pachetul de echipamente ales.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Laserlight ale BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, în Gri Bernina

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia „BMW Laser” din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine în prim plan cu roata BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, cu frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastre închise cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
Imagine în prim plan cu partea spate a BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020, cu ţevi de eşapament

Ţevi de eşapament în formă de trapez.

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez, cromate, una pe partea dreaptă şi una pe partea stângă a automobilului.
Imagine cu trapa panoramică a BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020

Trapă panoramică.

Atunci când este deschisă, trapa panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închisă, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipată cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
Imagine cu detaliile din ceramică pentru elementele de control ale BMW 640i xDrive Gran Turismo, G32, 2020

Detalii ceramice pentru elementele de control.

Aspectul luxos şi de înaltă calitate al interiorului este dat de detaliile ceramice pentru elementele de control, precum şi pentru maneta schimbătorului de viteze, cadranele pentru temperatură şi volum şi rama Controller-ului iDrive.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

O scurtă privire asupra motoarelor eficiente, a sistemului inteligent de tracţiune integrală şi a tehnologiilor confortabile ale suspensiei.

Excepţional de dinamic şi confortabil: BMW Seria 6 Gran Turismo aduce împreună componente ale suspensiei cu reglaje optime în cadrul unei tehnologii orientate spre viitor – „Executive Drive”. Sistemul de control al şasiului cu suspensie pneumatică pe ambele punţi oferă confort impresionant în timpul călătoriilor şi dinamică de condus remarcabilă. Atunci când intri cu viteză în viraje, sistemul activ de stabilizare antiruliu împiedică înclinarea automobilului, astfel crescând dinamica de condus. Acesta, în combinaţie cu direcţia integrală adaptivă, oferă automobilului şi mai multă agilitate şi încredere. Iar, împreună cu motorul eficient diesel cu 6 cilindri sau cu motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri, toate obstacolele sunt eliminate, pentru ca tu să te bucuri de plăcere maximă de a conduce, atât în călătoriile lungi, cât şi în cele scurte.

Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri al BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta are putere de 245 kW (333 CP).
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri al BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020

Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

Motorul diesel din noua generaţie BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie oferă putere impresionantă şi cifre de consum exemplare, ca rezultat al tehnologiilor inovatoare precum turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistemul de injecţie directă Common Rail.
Imagine în prim plan cu xDrive al BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu suspensie pneumatică adaptivă pe ambele punţi

Suspensie pneumatică adaptivă pe ambele punţi.

Suspensia pneumatică adaptivă pe ambele punţi îţi asigură condus lin şi foarte confortabil şi în acelaşi timp îţi oferă dinamică de condus excepţională. Spre deosebire de suspensia din oţel, suspensia pneumatică are perne de aer care menţin constantă garda la sol a automobilului – chiar şi atunci când acesta transportă greutate mare şi indiferent de modul de condus selectat – datorită reglării continue a presiunii aerului din pernele de aer.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu direcţie integrală adaptivă, rulând

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia integrală adaptivă îmbină suportul de pe puntea faţă, care variază în funcţie de unghiul de direcţie, cu suportul roţilor din spate care contribuie, de asemenea, la direcţie. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. La viteze de la 60 la 80 km/h, roţile din spate se rotesc paralel cu roţile din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu „Executive Drive”

„Executive Drive”.

„Executive Drive” este un sistem de control al suspensiei care asigură confort deosebit la condus şi dinamică de condus excelentă. Sistemul se bazează pe stabilizatori activi ce reglează suspensia în mod electromecanic în orice moment al călătoriei, iar, prin urmare, scade la minimum mişcările caroseriei.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, în culoarea exterioară Albastru Tanzanite metalizată de la BMW Individual, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, în culoarea exterioară Albastru Tanzanite metalizată de la BMW Individual, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, în culoarea exterioară Albastru Tanzanite metalizată de la BMW Individual, staţionând
Imagine cu habitaclul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu tapiţerie BMW Individual din piele
Imagine cu habitaclul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu tapiţerie BMW Individual din piele
Imagine cu habitaclul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu tapiţerie BMW Individual din piele

ECHIPAMENTELE BMW INDIVIDUAL ALE BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Individualitatea este pasiunea sa: din acest motiv, BMW Seria 6 Gran Turismo îşi face prima apariţie cu echipamente exclusiviste şi de înaltă calitate de la BMW Individual. Culorile exterioare BMW Individual fascinante în Albastru Tanzanite metalizat, Gri Dravit metalizat şi Gri Avit metalizat îţi permit să oferi automobilului tău accente excepţionale. Iar, împreună cu jantele BMW Individual impresionante de 20”, tip 649 I, acesta dobândeşte un caracter unic. De asemenea, poţi adapta interiorul în funcţie de preferinţe: ornamentele interioare BMW Individual oferă note splendide, pentru a crea o atmosferă plină de eleganţă şi stil.

TEHNOLOGIILE DIGITALE ALE BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Funcţii pentru divertisment şi business, servicii digitale şi sisteme inovatoare de asistare a conducătorului auto.

Totul este creat special pentru tine: sistemele de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie şi echipamentele pentru conectivitate îţi garantează un nivel maxim de siguranţă şi confort, în timp ce funcţiile inovatoare de business şi divertisment te fascinează şi te informează. Iar, datorită serviciilor digitale inteligente, eşti conectat în mod ideal pe tot parcursul călătoriei – pentru a te bucura de mobilitate lipsită de griji şi relaxantă.

Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu display-ul de informaţii
BMW Live Cockpit Professional al BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 12,3” şi operare tactilă şi un display de instrumente complet digital cu diagonala de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul Controller-ului iDrive Touch.
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Cu sistemul de integrare pentru smartphone, automobilul tău dispune de Apple CarPlay® şi Android Auto® prin conectarea wireless a smartphone-ului tău la automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau complexe. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistent la direcţie şi la menţinerea traseului cu funcţii extinse, asistent la schimbarea benzii de circulaţie şi asistent la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale.
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistent pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 7,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 177


BMW 620d Gran Turismo:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,8 – 4,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 127 – 129


BMW 640d xDrive Gran Turismo:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,9 – 6,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 157 – 162


Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.


Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.


Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 205

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.