DISTINCTIV.

BMW Seria 6 Gran Turismo.

DISTINCTIV.BMW Seria 6 Gran Turismo.

Putere maximă în kW (CP), la 1/min. (BMW 640i xDrive Gran Turismo3)

250 (340)/ 5.500–6.500

Cuplu maxim în Nm, la 1/min. (BMW 640i xDrive Gran Turismo3)

450/ 1.380–5.200

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW 640i xDrive Gran Turismo3)

5,3

BMW Seria 6 Gran Turismo impresionează datorită esteticii unice, precum şi a interiorului spaţios şi luxos. Caracteristicile superioare de condus asigură dinamică şi confort în timpul călătoriilor lungi. Mai mult, acest automobil reprezintă o declaraţie unică a designului modern şi îţi oferă experienţe de condus de neuitat.

 

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,1 – 8,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 184 – 187


„BMW Seria 6 Gran Turismo este dedicat clienţilor care apreciază individualitatea, estetica şi confortul în timpul condusului.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, VICEPREŞEDINTE AL „BMW GROUP DESIGN”

FORMĂ PERFECTĂ.

Exteriorul BMW Seria 6 Gran Turismo.

FORMĂ PERFECTĂ.

Exteriorul BMW Seria 6 Gran Turismo.

Formele atent sculptate şi silueta alungită conferă BMW Seria 6 Gran Turismo prezenţă impresionantă. Suprafeţele perfect modelate evidenţiază linia plafonului, care emană eleganţă şi aspect sportiv, iar partea spate distinctivă subliniază dinamica acestui concept excepţional de automobil.

Read more

UN PARTENER DE DRUM CU STIL.

Confortul BMW Seria 6 Gran Turismo.

UN PARTENER DE DRUM CU STIL.

Confortul BMW Seria 6 Gran Turismo.

Estetica, spaţiozitatea şi confortul se îmbină şi transformă BMW Seria 6 Gran Turismo într-un pionier al condusului elegant pe distanţe lungi. Tehnologiile suspensiei active exploatează la maximum caracteristicile de condus superioare ale acestui automobil, pentru agilitate uimitoare, indiferent de viteză.

Read more
„BMW Seria 6 Gran Turismo este un concept alternativ de automobil modern.”
MICHAEL MARKEFKA, DIRECTOR DE DESIGN EXTERIOR LA „BMW AUTOMOBILE”

COPILOT BMW PERSONAL.

Sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto de la BMW.

COPILOT BMW PERSONAL.

Sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto de la BMW.

Ai totul în câmpul vizual: datorită funcţiei Driving Assistant Plus de la Copilotului BMW personal, te bucuri mereu de prezenţa propriului tău asistent la bord: pachetul de sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto te sprijină în situaţii monotone sau aglomerate din trafic, pentru a creşte siguranţa şi confortul oferite de automobilul tău BMW Seria 6 Gran Turismo.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.