EXPERIENŢE DE CONDUS CU STIL.

Designul BMW Seria 6 Gran Turismo.

EXPERIENŢE DE CONDUS CU STIL.Designul BMW Seria 6 Gran Turismo.

Designul modern al BMW Seria 6 Gran Turismo îţi va atrage atenţia din prima clipă, datorită conturului bine-definit al caroseriei. Pe lângă conceptul inovator de design, automobilul te surprinde şi prin confort, iar astfel evidenţiază atât partea luxoasă, cât şi cea funcţională a acestui model. Pe scurt: a fost creat pentru a îndeplini cele mai mari aşteptări şi este partenerul ideal de drum, care îmbină eleganţa cu aspectul sportiv.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,1 – 8,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 184 – 187

Citeşte în continuare

*modelul prezentat poate fi diferit faţă de modelul curent

Citeşte în continuare

PREZENŢĂ CARISMATICĂ.

Farurile adaptive cu tehnologie LED şi tuburile principale ale farurilor cu design caracteristic evidenţiază partea frontală puternică a BMW Seria 6 Gran Turismo. Stopurile caracteristice în formă de „L” urmăresc conturile elementelor luminoase cu tehnologie LED în trei dimensiuni, iar astfel conferă automobilului aspect dinamic.

Mai multe despre sistemul de iluminare.

AMBIANŢĂ CARE OFERĂ STARE DE BINE.

Atmosfera din interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo îţi trezeşte la viaţă toate simţurile: lumina ambientală este disponibilă în 11 culori diferite şi iluminează habitaclul în funcţie de dorinţele tale. Pachetul „Ambient Air” asigură un climat proaspăt şi îmbietor în interior, iar plafonul panoramic din sticlă de aproximativ un metru pătrat permite tuturor pasagerilor automobilului să se bucure de senzaţia de spaţiu deschis.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Indiferent dacă tânjeşti după o excursie în week-end sau după o vacanţă mai lungă cu maşina ta, accesoriile BMW originale reprezintă cea mai bună soluţie şi îţi oferă un portofoliul vast de produse pentru echiparea automobilul tău BMW Seria 6 Gran Turismo.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.