EXPERIENŢE DE CONDUS CU STIL.

Designul BMW Seria 6 Gran Turismo.

EXPERIENŢE DE CONDUS CU STIL.

Designul BMW Seria 6 Gran Turismo.

EXPERIENŢE DE CONDUS CU STIL.Designul BMW Seria 6 Gran Turismo.

Designul modern al BMW Seria 6 Gran Turismo îţi va atrage atenţia din prima clipă, datorită conturului bine-definit al caroseriei. Pe lângă conceptul inovator de design, automobilul te surprinde şi prin confort, iar astfel evidenţiază atât partea luxoasă, cât şi cea funcţională a acestui model. Pe scurt: a fost creat pentru a îndeplini cele mai mari aşteptări şi este partenerul ideal de drum, care îmbină eleganţa cu aspectul sportiv.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,7 – 8,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 187

Read more

PREZENŢĂ CARISMATICĂ.

Farurile adaptive cu tehnologie LED şi tuburile principale ale farurilor cu design caracteristic evidenţiază partea frontală puternică a BMW Seria 6 Gran Turismo. Stopurile caracteristice în formă de „L” urmăresc conturile elementelor luminoase cu tehnologie LED în trei dimensiuni, iar astfel conferă automobilului aspect dinamic.

Mai multe despre sistemul de iluminare.

AMBIANŢĂ CARE OFERĂ STARE DE BINE.

Atmosfera din interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo îţi trezeşte la viaţă toate simţurile: lumina ambientală este disponibilă în 11 culori diferite şi iluminează habitaclul în funcţie de dorinţele tale. Pachetul „Ambient Air” asigură un climat proaspăt şi îmbietor în interior, iar plafonul panoramic din sticlă de aproximativ un metru pătrat permite tuturor pasagerilor automobilului să se bucure de senzaţia de spaţiu deschis.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Indiferent dacă tânjeşti după o excursie în week-end sau după o vacanţă mai lungă cu maşina ta, accesoriile BMW originale reprezintă cea mai bună soluţie şi îţi oferă un portofoliul vast de produse pentru echiparea automobilul tău BMW Seria 6 Gran Turismo.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.