Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic, rulând
Consum mixt de combustibil1,8–1,3 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in-Hybrid

THE 5.

BMW SERIA 5 SEDAN.

Consum mixt de combustibil1,8–1,3 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in-Hybrid
THE 5.BMW SERIA 5 SEDAN.

BMW Seria 5 Sedan este un sedan modern din clasa business. De la prima vedere, acesta oferă sportivitate elegantă care este exprimată prin silueta dinamică şi designul minimalist. Suprafeţele clare şi contururile precise conferă exteriorului o atmosferă modernă şi tehnologizată. Interiorul elegant şi funcţional completează ambiţia pentru inovaţie a automobilului, cu tehnologii orientate spre viitor şi funcţii sportive. Împreună cu dinamica de condus impresionantă şi tehnologiile inovatoare, BMW Seria 5 Sedan oferă confort, încredere şi, mai presus de toate, plăcere maximă de a conduce atât în călătoriile lungi, cât şi în cele scurte.

DESIGNUL BMW SERIA 5 SEDAN.

BMW Seria 5 Sedan ridică sportivitatea şi caracterul încrezător la următorul nivel – datorită proporţiilor BMW caracteristice, precum ampatamentul lung, capota extinsă şi linia continuă a plafonului. Contururile precise creează un contrast fascinant cu suprafeţele line în stil minimalist, oferind un aspect modern şi, totodată, clasic. În special grila BMW şi farurile BMW Laserlight conferă părţii frontale caracter dinamic şi inovator. Farurile se potrivesc perfect în grila frontală, care accentuează lăţimea automobilului şi creează o eleganţă şi o prezenţă excepţionale, ce se menţin până la ţevile de eşapament din spoilerul spate. Rezultatul este un aspect stilat şi sportiv, în acelaşi timp.

Citeşte în continuare

BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID.

Flotă BMW PHEV în mişcare, BMW Seria 2 Active Tourer F45 LCI, BMW Seria 3 Sedan G20, BMW Seria 3 Touring G21, BMW Seria 5 Sedan G30 LCI, BMW Seria 5 Touring G31 LCI, BMW Seria 7 Sedan G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

CELE MAI IMPORTANTE DETALII DESPRE MODELELE BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID.

Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelelor BMW Seria 5 Sedan 520e, 530e, 530e xDrive şi 545e xDrive cu propulsie hibridă inovatoare.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive**, experimentezi mobilitate susţinută şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid conectat la BMW Wallbox

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW Seria 5 Sedan.

Două tehnologii în armonie perfectă: modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive** combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă de condus care combină eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce – şi, în funcţie de modul de condus, rezultatul este fie zero emisii locale şi aproape silenţios, fie un cuplu spectaculos şi suficiente rezerve pentru călătorii mai lungi. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive de pe modelele BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive** este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime. Procesul de „recuperare”, prin intermediul căruia energia cinetică este transformată în energie electrică în timpul frânării şi este transferată în baterie, oferă o contribuţie suplimentară preţioasă la experienţa de condus eficientă.
Mai multe despre trenul de rulare BMW plug-in hybrid
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Modurile de conducere ale modelelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Complet electric şi cu zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilele hibride BMW Seria 5 Sedan 520e**, 530e**, 530e xDrive** şi 545e xDrive** îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează în mod optim motorul cu combustie internă şi motorul electric – şi experimentează fascinaţia unei tehnologii orientate spre viitor şi a unei experienţe de condus unice.
Mai multe despre modurile inteligente de condus
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Încărcarea modelelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 5 Sedan cu propulsie hibridă. Pe lângă furnizarea ca dotare standard a cablului de încărcare (mod 2) pentru prize casnice, sistemul BMW Wallbox îţi oferă o metodă de încărcare extrem de comodă, sigură şi rapidă. Sistemul Smart Wallbox furnizat de partenerul nostru oferă mai multe servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă. Serviciul de instalare asigură montarea simplă şi corectă a staţiilor Wallbox. Încărcătorul Flexible Fast Charger asigură o flexibilitate maximă în timpul încărcării la domiciliu. Acest lucru îţi permite să-ţi încarci automobilul BMW plug-in hybrid folosind orice priză casnică sau industrială, cu ajutorul a numeroase adaptoare diferite. Pe lângă cablul de încărcare standard (mod 2), programul de aprovizionare al automobilelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid include şi cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare publică, precum şi cardul BMW Charging, care îţi oferă condiţii atractive pentru încărcarea la o staţie publică*. Durata de încărcare (0–100%) a modelelor BMW Seria 5 Sedan BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive** este de aproximativ 3,6 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi de aproximativ 6 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). *ofertă specifică pieţei
Mai multe despre BMW Charging
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie din BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Servicii digitale pentru modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Profită din plin de călătoria ta: BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care îţi fac viaţa alături de modelele 520e**, 530e**, 530e xDrive** sau 545e xDrive** mai uşoară şi mai confortabilă. Utilizarea aplicaţiei My BMW îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie cu privire la nivelul de încărcare şi ultimele cicluri de încărcare. De exemplu, vei primi o notificare push imediat ce automobilul tău este încărcat complet. Alte servicii digitale, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant sau Sistemul de integrare pentru smartphone, îţi uşurează mobilitatea de zi cu zi – pentru plăcerea relaxantă de a conduce în automobilul tău BMW Seria 5 Sedan cu propulsie plug-in hybrid.
Mai multe despre serviciile digitale

TEHNOLOGIILE BMW SERIA 5 SEDAN.

Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu display-ul pentru informaţii
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistentul pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Laserlight ale BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia BMW Laser din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu „Remote Software Upgrade”

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 5 SEDAN.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului.

Mai multă putere şi mai mult control: de la motorul economic diesel cu 4 cilindri până la motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri şi cuplu impresionant. BMW Seria 5 Sedan îţi oferă performanţă sportivă în fiecare călătorie. Datorită tehnologiilor cu reglaje optime ale şasiului şi ale sistemului de propulsie, precum suspensia adaptivă, direcţia integrală adaptivă sau sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, îţi garantăm tracţiune optimă şi plăcere maximă de a conduce.

Imagine în prim plan cu şasiul BMW Seria 5 Sedan, G30, cu tehnologie „Mild Hybrid”

Tehnologia Mild Hybrid a BMW Seria 5 Sedan.

Tehnologia mild hybrid are rolul de a recupera energia cinetică în timpul frânării şi de a susţine motorul cu ardere internă în timpul accelerării. Astfel, consumul de combustibil şi emisiile scad, iar tu beneficiezi de un avantaj dinamic. Tehnologia mild hybrid creşte răspunsul funcţiei Start/Stop automate şi oferă mai mult confort.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan G30 2020 Facelift în Albastru Phytonic, rulând pe stradă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea optimă a caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul şi dinamica de condus. Pe lângă opţiunea standard COMFORT care îmbunătăţeşte confortul la condus, poate fi ales şi modul SPORT, care permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu direcţie integrală adaptivă, rulând

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia activă integrală îmbină, în funcţie de viteză, direcţia activă variabilă de pe puntea faţă cu roţile spate, care contribuie de asemenea la manevrarea automobilului. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. Începând cu viteze de la 60 la 80 km/h, roţile spate se întorc în aceeaşi direcţie cu cele din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul în timpul condusului.
BMW xDrive al BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.

VARIANTELE ŞI OPŢIUNILE DE ECHIPARE ALE BMW SERIA 5 SEDAN.

BMW Seria 5 Sedan

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW 540i Sedan, G30, 2020, în Gri Sophisto, cu echipamente de bază

Luxury Line

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW 520d xDrive Sedan, G30, 2020, în Gri Bernina, cu echipamente Luxury Line

Pachet M Sport

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW 520d xDrive Sedan, G30, 2020, în Alb Alpine, cu pachet M Sport
 • BMW Seria 5 Sedan
 • Luxury Line
 • Pachet M Sport

ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW SERIA 5 SEDAN.

Sentimentul de bine, de familiar.

Toţi utilizatorii BMW se bucură de plăcerea de a conduce ca standard. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de accesorii individuale şi opţionale care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW Seria 5 Sedan în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă pentru orice îţi doreşti.

BMW Seria 5 Sedan G30 cu o cutie portbagaj BMW 520

Cutie portbagaj BMW 520.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
Spre produs
Compartiment de bagaje BMW mat al BMW Seria 5 Sedan G30

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraşul durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design atractiv protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. În negru, cu inserţie din oţel inoxidabil, se potriveşte perfect cu interiorul.
Spre produs
Suport universal pentru carcasă de siguranţă BMW, Travel & Comfort pentru BMW Seria 5 Sedan G30

Suport universal pentru carcasă de siguranţă BMW, Travel & Comfort.

Suportul universal are dimensiuni reglabile şi este ataşat de suportul de bază, disponibil separat, al echipamentului opţional “Travel & Comfort”. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Aceasta poate fi rotită 360° şi blocată în orice unghi dorit.
Spre produs
Splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon al BMW Seria 5 Sedan G30

Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

Oferind semne puternice: splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon oferă valori aerodinamice optime şi subliniază aspectul puternic al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Aspectul individual de motorsport pentru cele mai exigente cerinţe.
Spre produs
Jantele BMW M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 669 M ale BMW Seria 5 Sedan G30

Jante BMW M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 669 M.

Jantele M Performance din aliaj uşor de 20“ de înaltă calitate sunt forjate şi finisate în Gri Orbit bicolor, fiind decorate cu o combinaţie exclusivistă de frezare şi luciu pe partea vizibilă şi logoul M. Acestea sunt disponibile ca set de roţi cu anvelope mixte runflat, în dimensiunile: 8 J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC în faţă şi 9 J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC în spate.
Spre produs
Volanul M Performance al BMW Seria 5 Sedan G30

Volan M Performance.

Argumente convingătoare la îndemână: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance este deosebit de plăcut şi ferm de ţinut – pentru o senzaţie mai directă la virare. Contururile sale distinctive şi marcajul central din piele roşie consolidează adiţional aspectul individual de motorsport.
Spre produs

DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 5 SEDAN.

BMW 530e Sedan.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

215 (292)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

5.9

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

1.8-1.3

Emisii medii de CO2, în g/km:

30 – 41

Date tehnice ale BMW Seria 5 Sedan G30

SERVICIILE BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW SERIA 5 SEDAN.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing. Conţinutul pachetului de service:
 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Angajat BMW oferă asistenţă unui client

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 5 Sedan, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW 530e**:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,8–1,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 41

 

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

 

** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

 • BMW 530e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1.8–1.3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 41

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.