Imagine de sus cu BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic, staţionând

THE 5

BMW SERIA 5 SEDAN: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Configurează BMW Seria 5 Sedan în funcţie de preferinţele tale. În plus, poţi alege din gama vastă de elemente de design atractive, motoare, tehnologii ale dinamicii de condus, sisteme de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale.

Citeşte în continuare
THE 5BMW SERIA 5 SEDAN: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE.

Variantele şi opţiunile de echipare ale BMW Seria 5 Sedan.

BMW Seria 5 Sedan

În versiunea de bază, BMW Seria 5 Sedan te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

BMW 540i Sedan, G30, 2020, în Gri Sophisto, cu echipamente de bază

În versiunea de bază, BMW Seria 5 Sedan te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

 • Exterior

 • Interior

Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

BMW 520d xDrive Sedan, G30, 2020, în Gri Bernina, cu echipamente Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

 • Exterior

 • Interior

Pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit de numeroasele detalii pentru exterior şi interior, pachetul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

BMW 520d xDrive Sedan, G30, 2020, în Alb Alpine, cu pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit de numeroasele detalii pentru exterior şi interior, pachetul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

 • Exterior

 • Interior

MODELELE BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDRIVE ŞI BMW 545e xDRIVE.

Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelelor BMW Seria 5 Sedan 520e, 530e, 530e xDrive şi 545e xDrive cu propulsie hibridă inovatoare.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive şi BMW 545e xDrive, poţi avea parte de mobilitate susţinută şi de o dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie, dinamica de condus.

Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid
Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid conectat la BMW Wallbox

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW Seria 5 Sedan.

Două tehnologii în armonie perfectă: modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive şi BMW 545e xDrive combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă de condus care combină eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce – şi, în funcţie de modul de condus, rezultatul este fie zero emisii locale şi aproape silenţios, fie un cuplu spectaculos şi suficiente rezerve pentru călătorii mai lungi. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive de pe BMW 530e xDrive şi BMW 545e xDrive este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime. Procesul de „recuperare”, prin intermediul căruia energia cinetică este transformată în energie electrică în timpul frânării şi este transferată în baterie, oferă o contribuţie suplimentară preţioasă la experienţa de condus eficientă.
Explorează electromobilitatea BMW
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Modurile de conducere ale modelelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilele hibride BMW Seria 5 Sedan 520e, 530e, 530e xDrive şi 545e xDrive îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric – şi experimentează fascinaţia unei tehnologii orientate spre viitor şi a unei experienţe de condus unice.
Explorează electromobilitatea BMW
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Încărcarea modelelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 5 Sedan cu propulsie hibridă. Pe lângă furnizarea ca dotare standard a cablului de încărcare pentru prize casnice, sistemul BMW Wallbox îţi oferă o metodă de încărcare extrem de comodă, sigură şi rapidă. Sistemul Smart Wallbox furnizat de partenerul nostru oferă mai multe servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă. Serviciul de instalare asigură montarea simplă şi corectă a staţiilor Wallbox. Încărcătorul Flexible Fast Charger asigură o flexibilitate maximă în timpul încărcării la domiciliu. Acest lucru îţi permite să-ţi încarci automobilul BMW plug-in hybrid folosind orice priză casnică sau industrială, cu ajutorul a numeroase adaptoare diferite. Durata de încărcare (0–100%) a modelelor BMW Seria 5 Sedan BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive şi BMW 545e xDrive este de aproximativ 3,6 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi aproximativ 6 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). *ofertă specifică pieţei
Află mai multe despre încărcare
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie din BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Servicii digitale pentru modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Profită din plin de călătoria ta: BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care îţi fac şi mai uşoară viaţa de zi cu zi alături de modelele 520e, 530e, 530e xDrive sau 545e xDrive.
Explorează electromobilitatea BMW

BMW 530e.

Sistemul inovator şi eficient plug-in hybrid al BMW Seria 5 Sedan.

Un sportiv model în ceea ce priveşte sustenabilitatea: BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid te inspiră datorită combinaţiei dintre un motor puternic pe benzină, o baterie de înaltă tensiune şi un motor electric, parte a tehnologiei BMW eDrive, care oferă performanţă impresionantă, în timp ce scade consumul de combustibil şi emisiile de CO₂. Asistentul la încărcare şi managementul inteligent al energiei de la BMW ConnectedDrive te sprijină în timpul procesului de încărcare şi în scăderea energiei consumate. În acelaşi timp, încărcarea conectată îţi garantează avantaje suplimentare pentru acest model sedan din clasa business.

Motorul BMW 530e Plug-in Hybrid, G30

BMW 530e.

Sistemul de propulsie inovator plug-in hybrid îmbină un motor eficient cu ardere internă şi un motor electric. Puterea mare a sistemului obţinută astfel îţi oferă suficientă autonomie datorită motorului cu ardere internă şi, în acelaşi timp, posibilitatea de a conduce fără emisii de noxe.
Management inteligent al energiei în BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020

Managementul inteligent al energiei.

Managementul inteligent al energiei este unul dintre elementele de bază ale conceptului BMW eDrive. Acest sistem coordonează interacţiunea tuturor componentelor sistemului de propulsie BMW cu motorul electric, pentru a îmbina cea mai bună eficienţă posibilă cu dinamica de condus impresionantă şi pentru a creşte autonomia în mod electric.
Încărcare BMW: BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020

Încărcare BMW.

Încărcarea BMW permite conducătorilor auto să găsească şi să folosească cu uşurinţă staţii publice de încărcare din ţară şi din străinătate, precum şi să plătească simplu pentru serviciile acestora. Staţiile de încărcare ale reţelei aflate în continuă creştere sunt afişate în sistemul de navigaţie, prin intermediul aplicaţiei, şi online pe website.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic, rulând în zona eDrive pe un pod

„eDrive Zones”.

Cu fiecare zi ce trece, BMW se dedică viitorului mobilităţii. Datorită serviciilor digitale inovatoare precum sistemul „eDrive Zones” şi sistemul de punctaj „BMW Points”, care vor fi disponibile din 2020, putem lucra îndeaproape să creăm trasee inovatoare. În acest fel, obţinem şi mai mult din fiecare metru al călătoriei tale eficiente.

ELECTROMOBILITATE.

Dacă doreşti să afli mai multe despre conceptul de electromobilitate orientat spre viitor împreună cu detalii despre avantajele tale şi despre oportunităţile disponibile, atunci te afli în locul potrivit. Aici găseşti informaţii despre electromobilitate, modele plug-in hybrid, BMW i, încărcare, autonomie şi multe altele.

Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 5 SEDAN.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului.

Mai multă putere şi mai mult control: de la motorul economic diesel cu 4 cilindri până la motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri şi cuplu impresionant. BMW Seria 5 Sedan îţi oferă performanţă sportivă în fiecare călătorie. Datorită tehnologiilor cu reglaje optime ale şasiului şi ale sistemului de propulsie, precum suspensia adaptivă, direcţia integrală adaptivă sau sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, îţi garantăm tracţiune optimă şi plăcere maximă de a conduce.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri al BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift , 2020

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta are putere de 245 kW (333 CP).
Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri al BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020

Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

Motorul de ultimă generaţie BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri, se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionant chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia turbocompresorului cu geometria variabilă a turbinei şi sistemul direct de injecţie CommonRail asigură eficienţa crescută din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de noxe.
BMW xDrive al BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu direcţie integrală adaptivă, rulând

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia integrală adaptivă îmbină suportul de pe puntea faţă, care variază în funcţie de unghiul de direcţie, cu suportul roţilor din spate care contribuie, de asemenea, la direcţie. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. La viteze de la 60 la 80 km/h, roţile din spate se rotesc paralel cu roţile din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul.
Imagine în prim plan cu butonul Start Stop al BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu suspensie adaptivă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea optimă a caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul şi dinamica de condus. Pe lângă opţiunea standard „COMFORT” care îmbunătăţeşte confortul la condus, poate fi ales şi modul „SPORT”, care permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.
Imagine în prim plan cu volanul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu Adaptive Drive

Adaptive Drive.

Adaptive Drive îmbină sistemele adaptive de stabilizare a ruliului „Dynamic Drive” şi suspensia adaptivă, pentru reglarea stabilizatorilor şi a amortizoarelor în funcţie de necesităţi. În acelaşi timp, oferă confort optim în timpul condusului şi reduce ruliul la minimum. Acest lucru îţi permite să conduci cu viteză mai mare şi îţi asigură distanţe de frânare mai mici atunci când intri în viraje.
Imagine în prim plan cu şasiul BMW Seria 5 Sedan, G30, cu tehnologie „Mild Hybrid”

Tehnologia „Mild Hybrid”.

Tehnologia „Mild-Hybrid” are rolul de a recupera energia cinetică în timpul frânării şi de a ajuta motorul cu ardere internă în timpul accelerării. Acest lucru reduce consumul de combustibil şi emisiile de noxe în timp ce îţi oferă un avantaj dinamic. Tehnologia „Mild Hybrid” creşte răspunsul funcţiei Start/ Stop automate şi oferă mai mult confort.

DESIGNUL BMW SERIA 5 SEDAN.

Opţiuni de design la exterior şi în interior.

BMW Seria 5 Sedan te inspiră prin designul său sportiv şi, totodată, modern. Echipamente precum farurile BMW Laserlight din partea frontală şi ţevile de eşapament în formă de trapez şi stopurile cu tehnologie LED din partea spate evidenţiază caracterul dinamic şi inovator al automobilului. În interior, elemente de design precum iluminarea ambientală şi butoanele de control cu rame din ceramică accentuează confortul şi eleganţa oferite de acest sedan din clasa business.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, staţionând
Imagine în prim plan cu partea faţă a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic, cu grila frontală BMW

Grilă frontală BMW.

Grila frontală mare, dintr-o singură bucată – cunocută şi sub denumirea de „grilă BMW” – este un element de design caracteristic, ce oferă automobilului un aspect impunător şi dinamic. Culoarea barelor verticale şi a ramei grilei variază în funcţie de pachetul de echipamente ales.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Laserlight ale BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia „BMW Laser” din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine în prim plan cu partea spate a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic, cu stopuri cu tehnologie LED

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile tridimensionale cu forma caracteristică de L şi elementele de iluminare expresive cu tehnologie LED îţi permit, chiar şi pe timp de noapte, să identifici acest model ca fiind un BMW autentic.
Imagine în prim plan cu partea spate a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu ţevi de eşapament în formă de trapez

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez.

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez, cromate, una pe partea dreaptă şi una pe partea stângă a automobilului.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu iluminare ambientală

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală, care include lumini ambientale de contur în portierele faţă şi spate, creează atmosferă relaxantă în interiorul automobilului. Designul cu şase modele de lumină, care pot scădea în intensitate, include o funcţie dinamică aplicată în patru situaţii.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu elemente de control negre lucioase

Detalii ceramice pentru elementele de control.

Aspectul luxos şi de înaltă calitate al interiorului este dat de detaliile ceramice pentru elementele de control, precum şi pentru maneta schimbătorului de viteze, cadranele pentru temperatură şi volum şi rama Controller-ului iDrive.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, staţionând
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, cu tapiţerie din piele
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, cu tapiţerie din piele
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, cu tapiţerie din piele
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, cu ornamente interioare
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, cu ornamente interioare
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan Individual, G30, Facelift, 2020, cu ornamente interioare

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL A MODELELOR BMW SERIA 5 SEDAN.

Nimic nu este mai impresionant decât individualitatea. Acesta este motivul pentru care BMW Seria 5 Sedan oferă articole BMW Individual exclusiviste şi de înaltă calitate precum impresionantele roţi aerodinamice BMW Individual tip 1001 I în gama de opţiuni. Elegantele vopsele BMW Individual Albastru Tanzanite, Gri Alvit şi Gri Dravit îţi permit să asortezi exteriorul sportiv în funcţie de preferinţele tale, iar tapiţeria elegantă din piele în culorile Caramel, Tartufo şi Alb Smoke conferă interiorului acea notă deosebită pe care ţi-o doreşti.

TEHNOLOGIILE BMW SERIA 5 SEDAN.

Servicii digitale şi sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto.

Cu paşi repezi spre viitor: sistemele de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie şi echipamentele pentru conectivitate îţi garantează un nivel maxim de siguranţă şi confort, în timp ce funcţiile inovatoare de business şi divertisment te fascinează şi te informează.

Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu display-ul pentru informaţii
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 12,3” şi operare tactilă şi un display de instrumente complet digital cu diagonala de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul Controller-ului iDrive Touch.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Cu sistemul de integrare pentru smartphone, automobilul tău dispune de Apple CarPlay® şi Android Auto® prin conectarea wireless a smartphone-ului tău la automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
Imagine în prim plan cu portiera BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond cu două difuzoare de unde înalte realizate din diamante sintetice oferă calitate de studio a sunetului pentru toţi pasagerii automobilului. 16 difuzoare atent poziţionate creează o experienţă memorabilă a sunetului. Difuzoarele sunt iluminate pentru a confirma şi la nivel vizual calitatea premium a sunetului oferit de sistem.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistent pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW 530e Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,6 – 1,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 36 – 40


BMW 540i Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 6,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 150 – 154


BMW 520d xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,4 – 4,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 117 – 122


Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

 

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

 

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 540i Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8.3-8.5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 5.2-5.4

  BMW 520d xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5.1-5.2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 3.9-4.1

  *BMW Digital Key este compatibil doar cu modelele iPhone selectate. O listă a tuturor modelelor iPhone compatibile este disponibilă la următoarea adresă: bmw.com/digitalkey

  Informaţiile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie au fost stabilite în concordanţă cu procedura de măsurare prevăzută în Regulamentul (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.