Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului BMW Seria 4 Coupé G22, 2020
Consum mixt de combustibil8,0 – 8,5 l/100km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 4.

BMW SERIA 4 COUPÉ.

Consum mixt de combustibil8,0 – 8,5 l/100km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 4.BMW SERIA 4 COUPÉ.

  Noul model BMW Seria 4 Coupé impresionează cu estetica unică, dinamica sportivă şi interiorul de înaltă calitate. Combinaţia dintre designul unic şi agilitatea impresionantă creează o atracţie extraordinară.

  Citeşte în continuare

  DESIGNUL EXTERIOR AL BMW SERIA 4 COUPÉ.

  Provocator, independent, tăios: cu designul exterior inconfundabil, BMW Seria 4 Coupé se manifestă ca un individualist rebel. Partea frontală distinctivă cu grila frontală dublă BMW subliniază independenţa maximă şi simbolizează expresivitatea BMW Seria 4 Coupé.

  Citeşte în continuare
  Imagine cu partea laterală a BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020, în Albastru Arctic Race metalizat, cu jantele din aliaj uşor şi un model stând în automobil, cu portiera deschisă

  DESIGNUL INTERIOR AL BMW SERIA 4 COUPÉ.

  Complexitate în formă concisă: designul interior al BMW Seria 4 Coupé plasează conducătorul auto în centrul atenţiei. Pe lângă stilul funcţional al interiorului, limbajul de design precis şi echipamentele de înaltă calitate creează un ambient modern şi independent.

  Citeşte în continuare
  Imagine cu habitaclul BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020, cu zona pasagerului faţă în prim plan

  DINAMICĂ DE CONDUS.

  Trenul de rulare şi şasiul modelului BMW Seria 4 Coupé.

  Aderenţă sportivă, manevrabilitate optimă şi agilitate sporită: BMW Seria 4 Coupé oferă experienţe de condus palpitante, în materie de performanţă şi dinamică de condus. Cu motoarele puternice TwinPower Turbo şi componentele perfect optimizate ale suspensiei, acest coupé sportiv este pregătit pentru orice provocare.
  Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

  Motorul de nouă generaţie TwinPower Turbo pe benzină de 2.0 litri cu 4 cilindri asigură plăcerea maximă de a conduce. Impresionează prin agilitatea în generarea de putere, dar şi prin răspunsul foarte rapid, chiar şi la viteze mici, combinate cu eficienţa consumului de carburant şi cu emisii scăzute de noxe.
  Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Motor TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

  Motorul de nouă generaţie TwinPower Turbo diesel de 2.0 litri cu 4 cilindri oferă putere impresionantă şi răspuns excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia turbocompresorului cu geometrie variabilă a turbinei şi injecţia directă CommonRail asigură eficienţa excepţională a consumului de carburant şi emisii scăzute de noxe.
  Logoul „xDrive” al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
  Suspensia BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Suspensie.

  Suspensia standard oferă un nivel ridicat de precizie, agilitate şi confort. Acest lucru este posibil datorită punţii faţă din aluminiu, care dispune de articulaţii duble cu ansamblu amortizor-arc şi punţii spate cu cinci braţe şi design elaborat, precum şi a componentelor cu reglare fină.
  Transmisia Steptronic Sport a BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Transmisie Steptronic Sport.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

  TEHNOLOGII INOVATOARE.

  Serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă pe BMW Seria 4 Coupé.

  Driving Assistant Professional al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Driving Assistant Professional.

  Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
  Asistentul „Plus” la parcare al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Asistent la parcare Plus.

  Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
  Sistemul de integrare pentru smartphone al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Sistem de integrare pentru smartphone.

  De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay® şi Android Auto® printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
  „Remote Software Upgrade” al BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020

  Remote Software Upgrade.

  Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.

  MODELELE BMW SERIA 4 COUPÉ.

  BMW SERIA 4 COUPÉ.

  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 4 Coupé, G22, 2020, în Portocaliu Sunset metalizat, cu echipamente de bază

  PACHET M SPORT PRO.

  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 4 Coupé G22 2020 în Gri Brooklyn cu pachet M Sport
  • BMW SERIA 4 COUPÉ.
  • PACHET M SPORT PRO.

  ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW SERIA 4 COUPÉ.

  Sentimentul de bine, de familiar.

  Cu modelul sportiv BMW Seria 4 Coupé, plăcerea de a conduce vine de la sine. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de accesorii individuale şi opţionale care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW Seria 4 Coupé în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă pentru orice îţi doreşti. Accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate subliniază caracterul dinamic al acestui coupé sport remarcabil.
  Imagine în prim plan cu suportul BMW pentru schiuri şi plăci de snowboarding, extensibil pe ambele părţi pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

  Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe ambele părţi.

  Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard poate fi extins de ambele părţi şi poate transporta în siguranţă maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.
  Spre produs
  Imagine în prim plan cu suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

  Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

  Suportul BMW Pro 2.0 este ușor, dar stabil și poate fi încărcat cu până la 60 kg. Acesta oferă o ușurință remarcabilă de utilizare și poate transporta două biciclete / e-biciclete (extensibile pe trei roți). Funcția sa pliabilă permite în orice moment accesul facil la portbagaj.
  Spre produs
  Imagine în prim plan cu staţia de încărcare wireless BMW universală pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

  Staţie de încărcare wireless BMW universală.

  Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită staţiei de încărcare wireless BMW universale, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără un cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.
  Spre produs
  Imagine în prim plan cu splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon al BMW Seria 4 Coupé G22 2020

  Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

  O declaraţie puternică: splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul.
  Spre produs
  Imagine în prim plan cu elementele aerodinamice M Performance, în negru lucios, dreapta, stânga ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020

  Imagine cu elementele aerodinamice BMW M Performance, în negru lucios, dreapta, stânga.

  Atmosferă de motorsport pur: elementele aerodinamice BMW M Performance de înaltă calitate ale spoilerului faţă au fost reglate pe automobil în tunel aerodinamic şi permit o manevrare şi mai sportivă. Acestea sunt fabricate din poliuretan de înaltă rezistenţă şi oferă automobilului un aspect impresionant de maşină de curse cu o culoare negru lucios.
  Spre produs
  Imagine în prim plan cu volanul M Performance al BMW Seria 4 Coupé G22 2020

  Volan M Performance.

  Detalii captivante: Datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie şi o prindere excelente – pentru o experienţă de condus mai sportiv. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.
  Spre produs

  DATELE TEHNICE ALE BMW SERIA 4 COUPÉ.

  Modelul BMW 430i Coupé.

  Putere maximă în kW (CP), la 1/min:

  180 (245) / 5.000 - 6.500

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

  5.9

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  6.6 / 7.4

  Emisii medii de CO₂, în g/km:

  149 - 168

  BMW Seria 4 Coupé (G22), date tehnice

  SERVICIILE BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 4 COUPÉ.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
  Descoperă mai multe despre Asistenţă rutieră BMW

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

  BMW M440i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,0 – 8,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 194

   

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

  Citeşte în continuare

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  • BMW M440i xDrive Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,0 – 8,5
   Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 194

    

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.