Imagine cu BMW Seria 2 Coupé rulând în mod dinamic

BMW SERIA 2 COUPÉ.

Detaliile, echipamentele şi datele tehnice ale BMW Seria 2 Coupé.

BMW SERIA 2 COUPÉ.Detaliile, echipamentele şi datele tehnice ale BMW Seria 2 Coupé.

ASPECT FOARTE SPORTIV.

Modelele şi opţiunile de echipare ale BMW Seria 2 Coupé.

Model M Sport

Modelul M Sport oferă automobilului un caracter şi mai sportiv. Pe lângă aspectul accentuat atât la exterior, cât şi în interior, modelul M Sport garantează multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

Model M Sport, BMW Seria 2 Coupé

Modelul M Sport oferă automobilului un caracter şi mai sportiv. Pe lângă aspectul accentuat atât la exterior, cât şi în interior, modelul M Sport garantează multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

 • Exterior

 • Interior

Model Luxury Line

Modelul Luxury Line scoate în evidenţă partea stilată a automobilului. Elementele de design elegante, cromate lucioase, conferă exteriorului exclusivitate. Aspectul elegant este prezent şi în interior: aici, tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate şi finisajele interioare definesc luxul.

BMW Seria 2 Coupé, Model Luxury Line

Modelul Luxury Line scoate în evidenţă partea stilată a automobilului. Elementele de design elegante, cromate lucioase, conferă exteriorului exclusivitate. Aspectul elegant este prezent şi în interior: aici, tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate şi finisajele interioare definesc luxul.

 • Exterior

 • Interior

Model Sport Line

Modelul Sport Line evidenţiază caracterul dinamic al automobilului tău. Detaliile exterioare şi interioare negre lucioase îi asigură un aspect foarte sportiv. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă suport optim.

BMW Seria 2 Coupé, Model Sport Line

Modelul Sport Line evidenţiază caracterul dinamic al automobilului tău. Detaliile exterioare şi interioare negre lucioase îi asigură un aspect foarte sportiv. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă suport optim.

 • Exterior

 • Interior

FOARTE DINAMIC.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Coupé.

Aspiră la titlul de campion: BMW Seria 2 Coupé te impresionează din orice unghi l-ai privi, datorită sistemelor de propulsie puternice şi a suspensiei cu reglaje precise. Descoperă dinamica de condus care depăşeşte convenţionalul.
Dinamica de condus a BMW Seria 2 Coupé
Suspensia M adaptivă a BMW Seria 2 Coupé

Suspensia M adaptivă.

Suspensia M adaptivă poate fi reglată electronic în orice moment, pentru a se potrivi cu condiţiile de drum şi cu situaţia de condus. De asemenea, conducătorul auto poate ajusta caracteristicile suspensiei prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”, pentru a alege stilul de condus preferat în momentul respectiv: de la unul confortabil până la unul foarte sportiv, cu manevrabilitate precisă şi agilitate.
Direcţia sport variabilă a BMW Seria 2 Coupé

Direcţia sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie, iar acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Funcţia „Launch Control” a BMW Seria 2 Coupé

Funcţia „Launch Control”.

„Launch Control” este o funcţie inclusă în transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte, care permite accelerare maximă de la plecarea de pe loc. Acest lucru este realizat prin punerea manetei de viteze în poziţia „S” pentru a activa funcţia DTC (Dynamic Traction Control – „Controlul dinamic al tracţiunii”) (prin butonul DSC: Dynamic Stability Control – „Controlul dinamic al stabilităţii”) şi prin apăsarea la maximum a pedalei de acceleraţie în timp ce frânele sunt acţionate. Atunci când conducătorul auto eliberează frâna, automobilul accelerează la maximum până la limita de tracţiune.
Motorul BMW Seria 2 Coupé

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri.

Motorul de ultimă generaţie BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri garantează plăcere maximă de a conduce. Se remarcă prin îmbinarea puterii impresionante, precum şi a răspunsului excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar în acelaşi timp este eficient în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi are emisii de noxe mici.
Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte a BMW Seria 2 Coupé

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbări de viteză foarte agile. Indiferent dacă transmisia este automată sau manuală, dacă foloseşti padele de schimbare a vitezelor sau maneta schimbătorului de viteze – te poţi bucura de o călătorie confortabilă sau foarte dinamică. În modul „SPORT” şi cu maneta schimbătorului de viteze în poziţia „S/ M” din stânga, schimbarea vitezelor este configurată pentru o performanţă maximă.
Sistemul BMW xDrive al BMW Seria 2 Coupé

Sistemul BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie uşor şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie de condus. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic echilibrează subvirarea sau supravirarea în timpul virajelor.

ÎŢI CUNOAŞTE GÂNDURILE ŞI ANTICIPEAZĂ FIECARE SITUAŢIE.

Sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW Seria 2 Coupé.

BMW Seria 2 Coupé oferă numeroase sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto care îţi fac viaţa mai uşoară.
Sistemele de asistare a conducătorului auto din BMW Seria 2 Coupé
Driving Assistant al BMW Seria 2 Coupé

Driving Assistant.

Driving Assistant îmbină sistemele de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi de avertizare de coliziune frontală. Atunci când călătoreşti cu o viteză cuprinsă între 10 şi 60 km/h, sistemul de avertizare de coliziune frontală cu activare frână de urgenţă emite un avertisment dacă există riscul de coliziune cu automobile sau pietoni şi frânează automobilul în caz de urgenţă. La viteze de peste 70 km/h, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie atrage atenţia conducătorului auto asupra unei schimbări neintenţionate de bandă prin intermediul unor vibraţii uşoare ale volanului.
Pilotul automat al BMW Seria 2 Coupé

Pilotul automat BMW.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată de conducătorul auto şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.
Speed Limit Info al BMW Seria 2 Coupé

Speed Limit Info.

Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii detectează limitele curente de viteză şi indicatoarele rutiere de interzicere a depăşirii, iar apoi le afişează pe Info Display-ul din panoul de instrumente.

DATE TEHNICE.

Mase

Masa la gol (UE), în kg 1.420 [1.440]
Masa maximă admisă, în kg 1.850 [1.870]
Sarcina admisă, în kg 505 [505]
Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 875/ 1.040 [900/ 1.040]
Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 390 [390]
Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri -
Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 680 [680]
Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500 [1.500]
Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.300 [1.300]

Motor

Cilindri/ supape 3/ 4
Capacitatea în cmc 1.499
Alezaj/ cursă, în mm 94,6/82,0
Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 100 (136)/ 4.400
Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 220/ 1.250 - 4.300
Raport compresie : 1 11,0

Performanţă

Viteza maximă în km/h 210 [210]
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 8,8 [8,9]

Consum de combustibil

Consum urban, în l/100 km 7,4 [7,0 - 7,2]
Consum extraurban, în l/100 km 5,2 - 5,4 [5,0 - 5,1]
Consum mixt, în l/100 km 6,0 - 6,2 [5,7 - 5,9]
Emisii medii de CO₂, în g/km 137 - 140 [130 - 133]
Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

Jante

Dimensiuni anvelope faţă 205/55 R16 91V
Dimensiuni anvelope spate 205/55 R16 91V
Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 16", din aliaj uşor
Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 16", din aliaj uşor

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M240i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3 – 7,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 168

  BMW 230i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8 – 6,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 132 – 138

  BMW 220i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8 – 5,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 132 – 135

  BMW 220d Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,7 – 4,8 [4,5 – 4,6]
  Emisii medii de CO2, în g/km: 124 – 127 [120 – 121]

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.