ELECTRIZANT.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELECTRIZANT.

ELECTRIZANT.BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Putere maximă, în kW (CP) (225xe)

165 (224)

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (225xe)

6,7

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (225xe)

2,3 – 2,7(3)

Emisii medii de CO2, în g/km (225xe)

52 – 61(3)

La fel ca viaţa în oraş, BMW 225xe iPerformance Active Tourer este plin de energie: îţi accelerează ritmul vieţii de zi cu zi de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Chiar dacă pleci în călătorii lungi, ştii exact la ce să te aştepţi de la un automobil BMW: plăcere nelimitată de a conduce.


BMW 225xe iPerformance Active Tourer (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,3 – 2,7
Emisii de CO2 în g/km: 52 – 61
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,4 – 14,2

 

ELECTRIZEAZĂ FIECARE TRASEU.

ELECTRIZEAZĂ FIECARE TRASEU.

Încărcat cu energie: BMW 225xe iPerformance Active Tourer îmbină flexibilitatea testată şi consumul excelent de combustibil cu dinamica de condus caracteristică BMW. Datorită tehnologiei BMW eDrive de la BMW EfficientDynamics, modul integral electric oferă o autonomie de până la 41 de kilometri – fără emisii de noxe şi fără zgomot. Perfect pentru călătoriile prin oraş!

Read more

NOI STANDARDE PRIVIND EFICIENŢA.

NOI STANDARDE PRIVIND EFICIENŢA.

Stabileşte noi standarde privind eficienţa: conceptul de propulsie foarte eficient este elementul de bază al unui hibrid „plug-in”. Acesta are un motor cu ardere internă în partea frontală şi un motor electric pe puntea spate. În funcţie de situaţie şi de nivelul de încărcare a bateriei de înaltă tensiune, ambele componente propulsează acest model hibrid „plug-in” fie separat, fie împreună. Atunci când doar motorul cu ardere internă este activ, puterea de propulsie este transferată către roţile din faţă, în timp ce motorul electric oferă putere de propulsie roţilor din spate. Astfel, în funcţie de situaţie, BMW 225xe iPerformance Active Tourer poate deveni un BMW cu xDrive.

Read more

SCHIMBĂ ORAŞUL. ÎN MOD SUSTENABIL.

Originile acestui automobil sunt resimţite încă de la pornirea motorului, iar sursa propulsiei este evidentă de la prima vedere – barele albastre caracteristice ale grilei radiatorului şi butucurile roţilor evidenţiază propulsia puternică şi inovatoare a BMW 225xe iPerformance Active Tourer. Datorită grilei extinse a radiatorului şi a prizelor de aer mari, BMW 225xe iPerformance Active Tourer creează un efect mai sportiv şi mai dinamic. Acesta este caracteristic BMW, dar totuşi unic, diferit.

CENTRUL ORAŞULUI.

Plin de energie, chiar şi în interior: BMW 225xe iPerformance Active Tourer oferă conducătorului auto o stare de spirit unică şi o poziţie specială: datorită scaunelor mai ridicate, toţi pasagerii au parte de o privelişte aparte. Aşază-te în automobil şi bucură-te de experienţe noi.

„În afară de eficienţa remarcabilă şi de utilitatea perfectă în călătoriile zilnice, BMW eDrive îndeplineşte standardele cele mai înalte ale dinamicii de condus şi oferă calitatea specifică BMW.”
Stefan Juraschek, Director Departament propulsie electrică în cadrul BMW Group.

ENERGIE DINCOLO DE LIMITELE ORAŞULUI.

ENERGIE DINCOLO DE LIMITELE ORAŞULUI.

Totul este electrizant: managementul inteligent al energiei este unul din punctele cheie ale conceptului BMW iPerformance. Acest sistem coordonează interacţiunea componentelor sistemului de propulsie BMW cu un motor electric, pentru a îmbina eficienţa maximă cu dinamica excelentă de condus şi pentru a creşte autonomia electrică.

Butonul „eDRIVE” îi permite conducătorului auto să aleagă între trei moduri de condus electrice: modul „AUTO eDRIVE”, modul integral electric „MAX eDRIVE” sau modul „SAVE BATTERY” (trad. „ECONOMISIRE BATERIE”), care menţine statusul de încărcare la un nivel constant.

Read more

CONDUSUL ESTE REDEFINIT.

CONDUSUL ESTE REDEFINIT.

Chiar mai multă energie: BMW eDrive include o mare varietate de produse inovatoare şi servicii de ultimă generaţie pentru mobilitate electrică în călătoriile zilnice: de la încărcarea la domiciliu şi folosirea cu uşurinţă a reţelei de staţii publice de încărcare până la navigaţia conectată.

Read more

CLUB ELECTRIC.

BMW iPerformance: modelele hibrid „plug-in”.

CLUB ELECTRIC.

BMW iPerformance: modelele hibrid „plug-in”.

Consum de combustibil, consum de energie şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Moldova, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt aplicabile doar până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.