BMW Seria 1 în Albastru Misano
Consum mixt de combustibil6.8-7.5 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 1.

BMW SERIA 1.

Consum mixt de combustibil6.8-7.5 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 1.BMW SERIA 1.

BMW Seria 1 este aici pentru a atrage toate privirile. Aceasta pentru că designul său remarcabil şi limbajul designului progresiv îl scoate în evidenţă din mulţime chiar de la prima vedere. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte interiorul său, cu o atmosferă modernă care inspiră prin calitatea premium şi senzaţia de deschidere. Motoarele eficiente, tracţiunea faţă în premieră acum pentru BMW Seria 1 şi tehnologiile de şasiu de ultimă generaţie garantează experienţe de condus pline de dinamică şi sportivitate, în timp ce tehnologiile inovatoare şi sistemele inteligente de asistenţă au grijă să ajungi întotdeauna la destinaţie în siguranţă şi confortabil.

  ÎNCREZĂTOR DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

  Autoritate recunoscută imediat: designul BMW Seria 1 lasă o impresie puternică atât la interior cât şi la exterior. Începând de la partea frontală dinamică cu grila frontală dublă amplă şi spoilerul faţă lat. Contururile clar definite merg în paralel cu linia fluidă a plafonului până la partea din spate distinctă. Caracterul premium al BMW Seria 1 continuă şi la interior. Pasagerii pot să se bucure la interior de atmosfera generos dimensionată şi deschisă a stării de bine. Habitaclul impresionează prin caracteristicile de echipare optimizate ergonomic şi orientarea către şofer pusă în aplicare sistematic.

  Citeşte în continuare

  DESIGN.

  Caracteristicile de echipare de înaltă calitate pentru exteriorul şi interiorul BMW Seria 1.

  Explorează opţiunile de design sportiv ale modelului BMW Seria 1 cu Sport Line. Cu opţiunile de echipare de înaltă calitate pentru exterior şi interior, îţi poţi personaliza automobilul în întregime pentru a se potrivi gustului tău şi preferinţelor personale.
  Modelul BMW Seria 1 Sport Line în Alb Mineral
  Grila frontală dublă a BMW Seria 1

  Grilă frontală dublă.

  Grila frontală dublă caracteristică este proiectată ca un element legat şi conţine rama grilei frontale cromată lucioasă şi lamele verticale negre lucioase. Fiind detaliul de design vizual central, aceasta subliniază prezenţa şi estetica automobilului privit din faţă.
  Capacele oglinzilor în Negru ale BMW Seria 1

  Capacele oglinzilor în Negru.

  Capacele oglinzilor nu sunt vopsite în culoarea caroseriei, ci în negru lucios. Acestea subliniază silueta sportivă a automobilului şi îi oferă aspect individualizat.
  Modelul BMW Seria 1 Sport Line cu pachetul M Shadow Line lucios

  Pachet M Shadow Line lucios.

  Pachetul M Shadow Line lucios include numeroase echipamente cu detalii în Negru lucios. Printre acestea se numără garniturile, ramele şi ghidajele geamurilor, stâlpii B, precum şi ramele, triunghiurile, bazele şi lamelele de protecţie ale oglinzilor exterioare.
  Ornamentul pentru ţeava de eşapament al modelului BMW Seria 1 Sport Line

  Ornament pentru ţeava de eşapament.

  Ornamentul pentru ţeava de eşapament de 90 mm (pe stânga la motoarele cu 3 cilindri, pe stânga şi dreapta la motoarele cu 4 cilindri) creează un accent optic şi scoate în evidenţă caracterul sportiv al automobilului.
  Habitaclul modelului BMW Seria 1 Sport Line cu volanul sport îmbrăcat în piele

  Volan sport îmbrăcat în piele.

  Volanul sport îmbrăcat în piele neagră are trei spiţe şi un ornament galvanizat. Volanul sport îmbrăcat în piele neagră are zone ergonomice pentru degetul mare pentru o manevrabilitate mai bună.
  Ornamentele interioare Illuminated Berlin ale BMW Seria 1

  Ornamentele interioare Illuminated Berlin.

  Ornamentele interioare „Illuminated Berlin” cu detalii „High Matt” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor oferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul sclipitor al ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
  Molul BMW Seria 1 Sport Line cu plafonul panoramic din sticlă

  Plafon panoramic din sticlă.

  Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
  Volan M îmbrăcat în piele cu cusături contrastante, BMW Seria 1 128ti F40

  Volan M îmbrăcat în piele cu cusături contrastante.

  Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături contrastante roşii şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.

  DINAMICA DE CONDUS.

  Trenul de rulare, şasiul şi direcţia M Sport ale BMW Seria 1.

  Indiferent dacă este vorba de acceleraţia puternică, manevrabilitatea agilă sau de aderenţa sigură - BMW Seria 1 transformă fiecare călătorie într-un punct culminant datorită motorului său eficient şi a setului format din trenul de rulare dinamic şi componentele de şasiu. Explorează caracteristicile dinamicii de condus selectate şi configurează automobilul tău personalizat BMW Seria 1.
  BMW Seria 1 cu direcţia M Sport

  Direcţia M Sport.

  Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
  BMW Seria 1, transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

  Transmisie Steptronic Sport.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
  Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive inteligent al BMW Seria 1

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
  BMW Seria 1 cu suspensia adaptivă

  Suspensie adaptivă.

  Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.
  BMW Seria 1 în Albastru Misano

  ASISTENŢĂ CONDUCĂTOR AUTO ŞI CONECTIVITATE.

  Tehnologii inteligente şi sisteme inteligente de asistenţă în BMW Seria 1.

  Acţionează computerul de bord prin comanda prin gesturi, permite automobilului să parcheze independent sau solicită asistentului vocal inteligent să îţi indice următoarea staţie de alimentare. BMW Seria 1 îţi oferă o gamă largă de funcţii ajutătoare, servicii digitale, şi sisteme inteligente de asistenţă - pentru confort şi siguranţă maxime.
  BMW Seria 1, Control Display cu sistemul inteligent de asistenţă Driving Assistant

  Driving Assistant.

  Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
  BMW Seria 1 cu sistemul de ajutor practic al Asistentului la parcare

  Asistentul la parcare.

  Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
  BMW Seria 1 cu funcţia de control prin gesturi BMW

  Funcţia de control prin gesturi BMW.

  Prin intermediul funcţiei de control prin gesturi BMW şi prin anumite mişcări ale mâinii poţi opera o serie de funcţii ale automobilului. Sistemul recunoaşte gesturi simple precum „glisare” sau „indicare” pentru operaţiunile selectate, de exemplu pentru a răspunde sau a respinge un apel. De asemenea, prin mişcări circulare ale degetului arătător poţi regla volumul.
  BMW Seria 1, BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Display.

  Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamente, sunt afişate informaţii precum viteza actuală, instrucţiuni de navigaţie, informaţii despre limita de viteză, inclusiv indicatorul de interzicere a depăşirii, precum şi liste de apeluri şi de divertisment.
  Combinaţie de afişaje BMW Live Cockpit Professional în BMW Seria 1

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
  Sistemul de comandă vocală inteligent BMW Intelligent Personal Assistant al BMW Seria 1

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
  Remote Software Upgrade în noul BMW Seria 1

  Remote Software Upgrade.

  Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
  BMW Seria 1 cu sistemul de integrare pentru smartphone

  Sistem de integrare pentru smartphone.

  De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

  VARIANTE ŞI OPŢIUNI DE ECHIPARE.

  Versiunile individuale puternice ale BMW Seria 1.

  Model Luxury Line

  • Jante din aliaj uşor Multi-spoke de 17”, tip 547; există şi alte variante de jante disponibile
  • Pachet BMW Individual Exterieur Line din aluminiu satinat
  • Volan sport îmbrăcat în piele
  • Ornamente interioare Illuminated Berlin; există şi alte variante de ornamente disponibile
  BMW Seria 1 Luxury Line, Storm Bay

  Model Sport Line

  • Jante din aliaj uşor Double-spoke de 17”, tip 549; există şi alte variante de jante disponibile
  • Pachet M Shadow Line lucios
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă în combinaţia material textil/Sensatec Antracit cu accente gri; opţional, cu accente portocalii; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan sport îmbrăcat în piele
  BMW Seria 1 Model Sport Line în Alb Mineral

  Model M Sport

  • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 17”, tip 550 M, Bicolor; există şi alte variante de jante disponibile
  • Suspensie M Sport cu direcţie M Sport; există şi alte variante de suspensie disponibile
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din combinaţie material textil Trigon/Sensatec negru; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan M îmbrăcat în piele
  BMW Seria 1 M Sport, Roşu Melbourne
  • Model Luxury Line
  • Model Sport Line
  • Model M Sport

  VARIANTE ŞI OPŢIUNI DE ECHIPARE.

  Versiunile individuale puternice ale BMW Seria 1.

  Model Luxury Line.

  • Jante din aliaj uşor Multi-spoke de 17”, tip 547; există şi alte variante de jante disponibile
  • Pachet BMW Individual Exterieur Line din aluminiu satinat
  • Volan sport îmbrăcat în piele
  • Ornamente interioare Illuminated Berlin; există şi alte variante de ornamente disponibile
  BMW Seria 1 Luxury Line, Storm Bay

  Model Sport Line.

  • Jante din aliaj uşor Double-spoke de 17”, tip 549; există şi alte variante de jante disponibile
  • Pachet M Shadow Line lucios
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă în combinaţia material textil/Sensatec Antracit cu accente gri; opţional, cu accente portocalii; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan sport îmbrăcat în piele
  BMW Seria 1 Model Sport Line în Alb Mineral

  Model M Sport.

  • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 17”, tip 550 M, Bicolor; există şi alte variante de jante disponibile
  • Suspensie M Sport cu direcţie M Sport; există şi alte variante de suspensie disponibile
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din combinaţie material textil Trigon/Sensatec negru; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan M îmbrăcat în piele
  BMW Seria 1 M Sport, Roşu Melbourne
  • Model Luxury Line.
  • Model Sport Line.
  • Model M Sport.

  BMW SERIA 1 128ti.

  Designul şi dinamica de condus a BMW Seria 1 128ti.

  Aspectul său impresionant şi detaliile tehnice fac din BMW 128ti un reprezentant deosebit de sportiv al gamei de modele. Potrivit cu elementele sale de design uimitoare specifice modelului, motorul său pe benzină cu tehnologia BMW TwinPower Turbo şi blocarea diferenţială pe puntea faţă asigură dinamica de condus la cel mai înalt standard.
  Prag lateral cu print „ti”; BMW Seria 1 128ti F40

  Prag lateral cu print „ti”.

  Pragul lateral cu accent roşu şi printul „ti” subliniază în mod artistic aspectul sportiv al automobilului.
  Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 553 M, Bicolor cu anvelope Performance ale BMW Seria 1 128ti F40

  Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 553 M, Bicolor cu anvelope Performance.

  Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 553 M, Gri Orbit Bicolor, lucioase, dimensiune 8 J x 18 şi anvelope Performance tip 225/40 R18.
  Caracteristici design interior BMW Seria 1 128ti F40

  Caracteristici design interior.

  Interiorul are o atmosferă distinctă, sportivă şi elegantă, datorită caracteristicilor de design specifice 128ti. Acest lucru este garantat de detalii precum volanul M îmbrăcat în piele cu cusături contrastante roşii, scaunele sport exclusive cu accente roşii, covoraşele exclusive asortate, cu margini roşii şi logoul „ti” brodat pe cotiera centrală.
  Diferenţialul 100% sDrive & Slip al BMW Seria 1 128ti F40

  Diferenţialul 100% sDrive & Slip.

  Inclus în dotarea standard a BMW Seria 1 128ti, diferenţialul de alunecare îmbunătăţeşte tracţiunea şi stabilitatea în deplasare a automobilului când accelerează la ieşirea din viraje, la viteze mari de virare şi pe diferite suprafeţe de drum prin distribuirea forţei propulsoare între roţile din faţă pentru a se potrivi situaţiei. Rezultatul constă în caracteristicile de condus sigure şi dinamice.
  Motor BMW 128ti BMW Seria 1 128ti F40

  Motor BMW 128ti.

  Un atlet care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW 128ti este puternic deoarece este echipat cu pistoane noi, un turbocompresor mai mare, rută optimizată de admisie a aerului şi un sistem de evacuare controlat de clapetă.
  Suspensie M Sport BMW Seria 1 128ti F40

  Suspensie M Sport.

  Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Dispune, de asemenea, de arcuri de suspensie mai scurte şi mai comprimate, setări ale amortizorului specifice 128ti, precum şi stabilizatori mai duri. Combinate împreună, acestea au ca rezultat un design mai direct al suspensiei, care permite un stil de condus deosebit de sportiv.

  Direcţie BMW Seria 1 128ti F40

  Direcţie.

  Direcţia cu setări specifice 128ti oferă un răspuns direct şi agil. Automobilul poate fi direcţionat mai precis, oferind manevrabilitate uşoară, în special pe drumuri sinuoase.

  DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 1.

  BMW 128ti.

  Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

  265 (195)

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec:

  6,1

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  6.9 - 7.4

  Emisii medii de CO₂, în g/km:


  157 - 170

  BMW Seria 1 în Albastru Misano

  SERVICII BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 1.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
  Angajat BMW oferă asistenţă unui client

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 1, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.9–7.4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 178–167

   

  BMW 128ti:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.5–6.8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 178–168

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

  Citeşte în continuare

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M135i xDrive:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.4 - 7.9
   Emisii medii de CO2, în g/km: 168 - 178

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.