ACCELEREAZĂ PULSUL.

Noul BMW Seria 1 cu 3 uşi. Sportiv şi funcţional.

ACCELEREAZĂ PULSUL.Noul BMW Seria 1 cu 3 uşi. Sportiv şi funcţional.

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW M140i3)

  4,6

  Viteza maximă, în km/h (BMW M140i3)

  250 

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW M140i3)

  7,4

  Emisii medii de CO₂, în g/km (BMW M140i3)

  168 – 169

  Noul BMW Seria 1 creează impresie puternică, este distractiv şi uşor de recunoscut: cu design sportiv, caracteristici de condus dinamice şi conectivitate perfectă, noul erou al oraşului te cucereşte dintr-o privire. Acesta îţi oferă viteză atât pe şosea, cât şi pe internet şi este pregătit pentru orice provocare. O diferenţă atât de mică, dar cu un impact aşa de mare!

  ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

  Designul noului BMW Seria 1 poate fi descris într-un singur cuvânt: dinamic. Indiferent de unghiul din care-l priveşti, acesta te fascinează datorită proporţiilor sale ideale şi confirmă aspiraţiile sportive pe care le are, în fiecare detaliu. Acest model este orientat spre plăcerea de a conduce şi are design armonios, indiferent de pachetul de echipamente sau de ediţia pentru care optezi.

  BMW M140i, cu 3 uşi (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 168-169

  Află mai mult

  ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

  „Noile culori exterioare, variantele de tapiţerie şi opţiunile de ornamente evidenţiază caracterul impresionant al automobilului, în timp ce oferă mai multe opţiuni pentru personalizare.”
  Martina Starke, Preşedinte al „Colour and Material Design BMW Automobile”

  ÎN CĂUTARE DE NOI AVENTURI.

  Mai multă plăcere de a conduce pe drumuri drepte şi adrenalină maximă în fiecare viraj. Direcţie precisă caracteristică automobilelor BMW, suspensie cu reglaje perfecte şi distribuţie optimă a greutăţii între punţi – toate acestea garantează performanţă agilă. Iar datorită motorului Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie, aflat sub capota alungită, noul BMW Seria 1 atinge cel mai înalt nivel de dinamică, în comparaţie cu alte modele din clasa compactă. Este un adevărat sportiv!

  Află mai mult

  ÎN CĂUTARE DE NOI AVENTURI.

  „Oferim clienţilor opţiunea de a alege instrumentul de operare pe care îl consideră cel mai comod.”
  Holger Hampf, Preşedinte al „Design User Experience”

  PUTERE MAXIMĂ.

  BMW M140i xDrive are caracter puternic: ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. Este propulsat de motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi 340 CP şi este echipat cu numeroase componente performante, pentru şi mai multă plăcere de a conduce. Astfel, BMW M140i xDrive îţi accelerează pulsul şi îţi aduce zâmbetul pe buze.

  Află mai mult

  PUTERE MAXIMĂ.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW 125i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,3
   Emisii medii de CO2, în g/km: 136 – 144

   BMW M140i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
   Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

   Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.