ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Designul şi echipamentele BMW Seria 1.

Dinamic la exterior, exclusivist în interior. Standarde de design impresionante pentru aspect sportiv, dinamică puternică şi plăcere de a conduce. Datorită conturului impresionant, a designului sportiv şi a echipamentelor de înaltă calitate, BMW Seria 1 este perfect pentru stilul de viaţă urban – este un automobil remarcabil, care stârneşte admiraţia tuturor.

 

BMW M140i, cu 3 uşi (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

Citeşte în continuare
ATRAGE TOATE PRIVIRILE.Designul şi echipamentele BMW Seria 1.

  ÎN FORMĂ MAXIMĂ.

  Grila dublă distinctivă a radiatorului cu ramă neagră şi prizele de aer mari conferă părţii frontale a noului BMW Seria 1 Ediţie Shadow aspect sportiv puternic şi forţă de propulsie mare. Farurile plate evidenţiază caracterul sportiv al acestui model, iar jantele incluse în echiparea standard îi oferă aspect dinamic şi aderenţă excelentă pe şosea. De asemenea, BMW Seria 1 Ediţie M Sport Shadow dispune şi de jante sport din aliaj uşor de 18”, tip 719 M în Negru Jet, disponibile în mod opţional cu frâne M Sport cu etriere finisate în albastru închis exclusiv. Arcadele roţilor cu design sportiv, barele-spoiler distinctive şi stopurile caracteristice în formă de „L” cu tehnologie LED – toate creează aspect care te inspiră. Ţevile de eşapament în negru cromat, disponibile în echiparea standard a BMW M140i Ediţie Shadow şi a BMW M140i Ediţie M Sport Shadow, conferă automobilului şi mai multă dinamică.

  FOARTE UTILE – ACCESORIILE BMW ORIGINALE.

  Mai sportiv? Mai exclusivist? Sau potrivit pentru călătoriile zilnice? Nicio problemă: cu accesoriile BMW originale îţi poţi personaliza BMW Seria 1 exact aşa cum îţi doreşti, pentru a se potrivi propriului stil. Poţi alege dintr-un număr mare de produse utile de înaltă calitate – de la jante expresive şi BMW Head-Up Display integral color, până la suportul practic pentru biciclete.

  DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

  DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW 125i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,3
   Emisii medii de CO2, în g/km: 136 – 144

   BMW 125d, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,7 – 4,8
   Emisii medii de CO2, în g/km: 123 – 126

   BMW M140i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
   Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

   Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.