„SUNT PREGĂTIT PENTRU ORICE: CHIAR ŞI PENTRU LUCRURILE NEPREVĂZUTE.”

Garanţia dealerului tău BMW.

Ca proprietar al unui automobil BMW nou, te poţi aştepta în mod normal la cele mai înalte standarde de calitate şi încredere. În cazurile neaşteptate în care se poate întâmpla ceva cu automobilul tău, garanţia dealerului tău BMW te protejează împotriva costurilor de reparaţie neprevăzute până la cinci ani şi este valabilă în toată lumea.

Citeşte în continuare
„SUNT PREGĂTIT PENTRU ORICE: CHIAR ŞI PENTRU LUCRURILE NEPREVĂZUTE.”Garanţia dealerului tău BMW.
  • O scurtă privire asupra avantajelor tale

  „MĂ POT OBIŞNUI CU ACEST SENTIMENT.”

  Asigură-te împotriva evenimentelor neplanificate. Cu garanţia dealerului tău BMW.

  „MĂ POT OBIŞNUI CU ACEST SENTIMENT.”

  Asigură-te împotriva evenimentelor neplanificate. Cu garanţia dealerului tău BMW.

  PRELUNGEŞTE-ŢI LINIŞTEA INTERIOARĂ.

  Tu ai planuri, iar noi ne asigurăm că le vei transforma în realitate fără griji: cu ajutorul garanţiei dealerului tău BMW eşti protejat împotriva costurilor de reparaţie neprevăzute pentru 24 luni. Chiar şi după această perioadă te poţi relaxa ştiind că te afli pe mâini bune. În momentul achiziţionării noului tău automobil BMW ai opţiunea de a prelungi perioada de garanţie până la cinci ani în schimbul unei sume modice. În cazul oricăror defecţiuni te poţi duce gratuit la oricare partener de service BMW autorizat din întreaga lume, fără a suporta costuri suplimentare mai târziu.

  Citeşte în continuare
  • O scurtă privire asupra avantajelor tale

  „CEA MAI BUNĂ INVESTIŢIE A MEA? PACEA INTERIOARĂ.”

  Garanţia BMW Premium Selection.

  Un automobil pe care te poţi baza: odată cu automobilul tău certificat BMW Premium Selection, vei primi în mod automat garanţia completă de la dealerul tău BMW pe un an de zile pentru toate componentele mecanice şi electronice. Pentru a te asigura că va trece ceva timp până vei găsi ceva la automobilul tău BMW rulat – în afară de plăcerea de a conduce.

  „DORESC SĂ PĂSTREZ CEEA CE ESTE IMPORTANT PENTRU MINE.”

  Garanţia BMW pentru automobille rulate.

  Garanţia BMW pentru automobile rulate oferă linişte interioară. Dealerul tău BMW confirmă starea excelentă a automobilului tău printr-o inspecţie minuţioasă a tuturor componentelor şi funcţiilor sale. Noi te asigurăm că automobilul pe care îl achiziţionezi este în cea mai bună formă şi va rămâne aşa în continuare, datorită garanţiei BMW pentru automobile rulate.