REPARAŢII AVARII MINORE ŞI ÎNGRIJIRE BMW.

  Reparaţii minore. Satisfacţie maximă.

  Ciobituri ale parbrizului, crăpături minore ale barei de protecţie, zgârieturi în interior: astfel de avarii se produc atunci când utilizezi la maximum automobilul tău BMW. Însă aceste semne inevitabile ale uzurii pot fi înlăturate la fel de rapid cum au apărut, cu ajutorul noului sistem BMW de reparaţii ale avariilor minore. Tehnicile speciale pentru materiale din sticlă, plastic sau pentru suprafeţele interioare, concepute cu profesionalism de specialiştii BMW, redau automobilului tău BMW aspectul iniţial. În plus, aceste tehnici sunt foarte economice: reparaţiile BMW ale avariilor minore oferă cel mai bun raport calitate-preţ, evită riscul de apariţie a avariilor majore şi prin urmare a reparaţiilor costisitoare, în timp ce automobilul tău BMW îşi păstrează adevărata valoare.

  Citeşte în continuare
  BMW Interior Repair

  REPARAŢII BMW ALE SUPRAFEŢELOR INTERIOARE.

  Cu ajutorul reparaţiilor BMW pentru interior, tăieturile şi arsurile din husele pentru scaune pot fi reparate la fel de uşor precum avariile minore din interior, cum ar fi găuri în componentele din plastic.
  O singură clipă de neatenţie poate provoca pete pe pielea sau materialele textile din care sunt fabricate scaunele. Componentele interioare din plastic pot fi de asemenea zgâriate cu uşurinţă. Cu ajutorul reparaţiilor BMW ale suprafeţelor interioare, astfel de avarii pot fi remediate cu uşurinţă, în timp ce calitatea BMW este menţinută. Reparaţiile BMW pentru suprafeţele interioare includ următoarele: - Zgârieturi şi abraziuni;
  - Decolorare şi murdărie;
  - Găuri cu diametru de până la 15 milimetri;
  - Tăieturi cu lungime de până la 40 de milimetri.

  BMW Glass Repair

  REPARAŢII BMW ALE PARBRIZULUI ŞI ALE SUPRAFEŢELOR DIN STICLĂ.

  Avariile minore cauzate parbrizului şi suprafeţelor din sticlă nu sunt doar supărătoare, ci pot fi chiar periculoase. O mică ciobitură se poate extinde repede asupra unei părţi mai mari a parbrizului, iar astfel este necesară înlocuirea întregului parbriz. Serviciul BMW pentru repararea parbrizului poate preveni acest tip de accident. Experţii de service BMW remediază avariile provocate parbrizului şi suprafeţelor din sticlă, rapid şi eficient. Dacă reparaţia nu poate fi realizată, va fi montat un nou parbriz BMW Original.

  Schimbare a parbrizului

  • Avantajele reparării suprafeţelor din sticlă.
  • Condiţii necesare pentru repararea suprefeţelor din sticlă.
  BMW Dent Repair

  REPARAŢII BMW ALE CAROSERIEI.

  O secundă de neatenţie poate cauza mici avarii în caroseria automobilului tău. Cu ajutorul serviciului BMW de reparare a caroseriei, orice avarie ale suprafeţelor din metal sunt remediate rapid şi eficient, fără a fi necesară revopsirea acestora.
  Serviciile oferite de partenerul tău de service BMW se aplică şi în cazul grindinei. Specialiştii de service BMW pot înlătura sau remedia orice zgârietură minoră şi în final vor ajunge la rezultatul ideal, cu ajutorul metodelor inovatoare de reparaţii.
  Serviciul BMW de reparare a avariilor caroseriei se aplică în special în cazul următoarelor avarii:
  - Avarii provocate de grindină sau adâncituri, încovoiere şi comprimare; - Adâncituri care nu au provocat avarii la vopseaua originală;
  - Avarii cu diametru de până la 60 de milimetri.

  BMW Plastic Repair

  REPARAŢII BMW ALE SUPRAFEŢELOR DIN PLASTIC.

  Valoare adăugată şi satisfacţie maximă în condiţii extrem de atrăgătoare - cu noul sistem BMW de reparare a suprafeţelor din plastic, un proces de reparare special conceput pentru avarii minore ale barelor de protecţie şi ale altor componente din plastic din caroseria automobilului tău BMW. În prezent, materialele din plastic contribuie pe deplin la funcţionarea şi designul automobilelor BMW. Iar avariile pot apărea în orice moment: într-un parc de automobile multietajat sau în traficul aglomerat de zi cu zi. Zgârieturi, abraziuni sau adâncituri minore sunt adesea provocate pe nesimţite, însă din nefericire aspectul şi valoarea automobilului tău BMW sunt afectate. Echipa de service BMW deţine acum soluţia inovatoare şi cuprinzătoare pentru aceste avarii minore: repararea suprafeţelor din plastic. Simplu. Această soluţie oferă mai multă valoare şi mai multă bucurie.

  BMW Spot Repair

  REPARAŢII BMW ALE PETELOR.

  Orice zgârietură de pe vopsea afectează aspectul automobilului tău BMW. Cu ajutorul serviciului de reparare a petelor, partenerul tău de service BMW îndepărtează micile defecte ale vopselei, în timp ce calitatea BMW este menţinută: rapid şi precis, cu ajutorul vopselei BMW ColorSystem, prietenoasă cu mediul înconjurător. Prin utilizarea tratamentelor speciale şi a vopsirii parţiale a componentelor, avarii precum ciupituri, abraziuni şi zgârieturi minore de pe vopsea sunt remediate fără a schimba piesele în totalitate - iar rezultatul este uimitor.

  BMW Rim Repair

  REPARAŢII BMW ALE JANTELOR DIN ALIAJ UŞOR.

  Chiar şi o clipă de neatenţie poate provoca rapid avarii la jantele automobilului tău, cum ar fi atingerea unei borduri. Contacteză imediat partenerul tău de service BMW pentru repararea profesionistă a jantelor din aliaj uşor şi pentru siguranţă sporită.
  În general, avariile sunt superficiale şi serviciul nostru de reparaţii pentru jantele BMW din aliaj uşor poate înlătura rapid orice urmă, utilizând un mastic inovator ce redă automobilului tău BMW aspectul iniţial. Janta respectivă trebuie înlocuită doar dacă aceasta a suferit avarii de structură importante.