SERVICII BMW DE TINICHIGERIE ŞI VOPSITORIE.

  Service ideal pentru automobilul tău BMW.

  BMW se angajează să păstreze valoarea automobilului tău BMW, indiferent de reparaţie. Chiar dacă este vorba de lucrări de tinichigerie sau de vopsitorie, specialiştii de service BMW sunt bine pregătiţi pentru astfel de reparaţii precise. Datorită metodelor specifice şi experienţei acumulate, specialiştii de service BMW remediază orice avarie în mod profesionist, pentru ca tu să beneficiezi în continuare de siguranţă maximă.

  Citeşte în continuare
  BMW Bodywork Paint

  TINICHIGERIE BMW.

  Toate lucrările BMW de tinichigerie respectă standardele riguroase de calitate şi sunt realizate de către specialişti de service BMW extrem de calificaţi. Indiferent dacă avaria la caroserie este uşoară sau profundă, cu ajutorul tehnologiilor moderne de reparaţii şi a Pieselor BMW Originale, specialiştii noştri vor readuce automobilul tău BMW la forma maximă. Astfel, automobilul tău este pregătit să îndeplinească toate condiţiile impuse de testele de siguranţă în caz de impact. Combinaţia perfectă dintre tehnologiile inovatoare şi experienţa remarcabilă a specialiştilor BMW garantează aspectul şi performanţa de top a unui automobil care a beneficiat de reparaţii ale caroseriei, alături de siguranţă maximă.

  VOPSITORIE BMW.

  Cu ajutorul serviciului de vopsitorie, specialiştii de service BMW recondiţionează vopseaua automobilului tău în urma deteriorării vopselei sau a daunelor cauzate de grindină. În astfel de situaţii, aceştia utilizează vopseaua BMW ColorSystem, pe bază de apă şi prietenoasă cu mediul înconjurător - din mai multe motive. Acest sistem de vopsire inovator asigură potrivire perfectă a culorii noi cu cea existentă şi finisaje lucioase fără cusur pentru toate suprafeţele. Acesta este motivul pentru care toate reparaţiile de vopsitorie acoperite de garanţia BMW utilizează acest sistem. Vopseaua BMW ColorSystem este inofensivă pentru mediul înconjurător, datorită nivelului scăzut al emisiilor de solvenţi organici.