Bărbaţi cu BMW iX într-un peisaj înzăpezit

FĂCUTE PENTRU EXPLORARE.

#WHATEVERHAPPENS. BUCURĂ-TE DE SEZONUL RECE ÎMPREUNĂ CU ROŢILE ŞI ANVELOPELE ORIGINALE BMW, ACCESORIILE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, PRECUM ŞI CU SERVICE-UL BMW.

La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta - indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

Citeşte în continuare
FĂCUTE PENTRU EXPLORARE.#WHATEVERHAPPENS. BUCURĂ-TE DE SEZONUL RECE ÎMPREUNĂ CU ROŢILE ŞI ANVELOPELE ORIGINALE BMW, ACCESORIILE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, PRECUM ŞI CU SERVICE-UL BMW.

  ACCESORII ŞI JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

  Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme.

  Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamna şi iarna, am creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus

  Lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus.

  Lanţurile de zăpadă BMW Comfort Plus sunt uşor de montat datorită sistemului de auto-tensionare şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, şi un cerc integrat din oţel cu arc face montarea să fie foarte facilă.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, set de mobilitate pentru anvelope BMW

  Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

  Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, capac central flotant BMW

  Capac central flotant BMW.

  Capacul central flotant include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, capace prezoane BMW cu logo

  Capace prezoane BMW cu logo.

  Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

  SERVICE-UL BMW PENTRU ROŢI ŞI ANVELOPE.

  Service BMW pentru jante şi anvelope

  Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.

  Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

  ANVELOPELE BMW ORIGINALE CU SIMBOL ÎN FORMĂ DE STEA.

  Anvelope BMW originale cu marcaj cu stea

  Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.

  Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformate cu cele mai înalte standarde BMW. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi - în mod caracteristic pentru BMW - în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Solicită-i Partenerului tău de service BMW anvelopele cu simbol în formă de stea – se potrivesc perfect, sunt testate şi sunt sigure.

  ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, EXTERIOR.

  Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi.

  Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, cutie portbagaj BMW 420, în Negru/Argintiu Titanium

  Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

  Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, cutie portbagaj BMW 520, în Negru/Argintiu Titanium

  Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

  Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe lateral

  Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe ambele părţi.

  Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard poate fi extins de ambele părţi şi poate transporta în siguranţă maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED

  Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

  Noile proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED cu o calitate îmbunătăţită a proiecţiei şi o durată de viaţă peste medie fac din intrarea şi ieşirea din automobil o experienţă unică. Acestea se activează automat atunci când portierele se deschid şi luminează zona de intrare într-o manieră cu totul individuală prin proiectarea unei imagini pe suprafaţa din dreptul automobilului. Conducătorul auto poate selecta personal imaginea proiectată folosind slidere interschimbabile şi poate alege între logo-ul BMW sau logo-ul BMW M.

  ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, INTERIOR.

  Remarcabil de la interior.

  Respectându-şi notorietatea, accesoriile originale BMW sunt proiectate cu o precizie fină şi inspirate de performanţa fără egal. Dezvoltă-ţi spaţiul, stilul, siguranţa – sau toate acestea. Modul facil de a combina siguranţa şi stilul şic.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort

  Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

  Suportul universal este reglabil din punct de vedere al dimensiunii şi se ataşează de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Poate fi rotit cu 360° şi blocat în orice înclinare dorită.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, sistem de transport BMW de bază şi cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort

  Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

  Cârligul universal pentru Sistem pentru confort şi călătorii face posibilă agăţarea hainelor şi a genţilor uşoare pe tetieră pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Cu ajutorul cuplajului tip plug-in, cârligul universal poate fi ataşat cu uşurinţă, ferit de accidente, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort

  Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

  Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii. 

  Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Covoraşe BMW pentru orice vreme pentru locurile din faţă

  Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

  Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Prin culoarea neagră şi inscripţia BMW, se potrivesc perfect în interior.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, covoraş BMW pentru portbagaj

  Covoraş BMW pentru portbagaj.

  Covoraşul BMW pentru portbagaj durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design elegant protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu o emblemă din oţel inoxidabil de calitate cu logoul BMW, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, geantă BMW montată pe spătar de culoare antracit/albastru

  Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

  BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a oricăror dereglări, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

  BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

  Sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 este format din camere QHD şi full HD de înaltă calitate care monitorizează ce se întâmplă în faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Husă pentru cheie BMW, din piele

  Husă pentru cheie BMW, din piele.

  Husa pentru cheie BMW de înaltă calitate este un etui protector de formă potrivită pentru cheia operată radio. Husa elegantă din piele nappa neagră cu pori fini protejează împotriva murdăriei şi zgârieturilor. Deosebit de practică: pentru operarea tastelor funcţionale, cheia nu trebuie scoasă din husă.

  Femeie privind prin geamul unui automobil

  DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

  Simţi că totul este în regulă pentru o călătorie prin pasul montan, o zi în oraş sau o excursie spontană. Descoperă momentele fascinante pe care aceste perioade ale anului ţi le oferă, cu accesoriile originale BMW pentru sezonul de toamnă şi iarnă. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a-ţi crea propria imagine de toamnă şi iarnă pentru automobilul tău BMW. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

  PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

  Îngrijire delicată de înaltă calitate pentru automobilul tău BMW.

  Ai grijă de automobilul tău. Îţi oferim instrumentele potrivite pentru o vizibilitate clară şi un aspect splendid în orice situaţie - la urma urmei, jantele tale nu au fost făcute să strălucească în van.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, racletă telescopică BMW cu perie pentru zăpadă

  Racletă telescopică BMW cu perie pentru zăpadă.

  Cureţi uşor gheaţa şi zăpada. Racleta include o racletă pentru gheaţă şi o perie pentru zăpadă care te ajută să îndepărtezi gheaţa şi zăpada de pe toate geamurile automobilului fără efort. Datorit lungimii ajustabile a mânerului (de la 78 la 100 cm), poţi ajunge uşor şi la geamurile unui automobil de mari dimensiuni.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Trusă pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă

  Trusă pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă.

  Bine pregătit pentru sezonul rece: Trusa pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă este perfect adaptată nevoilor de îngrijire a automobilului pe timp de iarnă. Setul care conţine lichid de curăţare cu soluţie anti-îngheţ, soluţie de dezgheţare pentru parbriz, soluţie de curăţare pentru interior şi racletă poate fi stocat în geanta din pânză impermeabilă furnizată.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, lichid de parbriz cu soluţie anti-îngheţ

  Lichid de parbriz cu soluţie anti-îngheţ.

  Împiedică îngheţarea sistemelor de spălare a parbrizului, asigurându-ţi vizibilitate perfectă şi fără urme la temperaturi mici, datorită substanţelor de curăţare de înaltă calitate. Împreună cu parfumul plăcut specific BMW, Apricelle.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Lavetă din microfibre pentru interior

  Lavetă din microfibre pentru interior.

  Îngrijire optimă pentru interiorul automobilului tău: Datorită tehnologiei speciale a ţesăturii, laveta din microfibre BMW este deosebit de moale atunci când este aplicată pe suprafeţele interioare.

  Citeşte în continuare

  CELE MAI BUNE ACCESORII DE TOAMNĂ: ACCESORIILE M PERFORMANCE.

  Experimentează senzaţia palpitantă a motosportului cu accesoriile exclusiviste BMW M Performance.

  Motosportul devine omniprezent. Fiecare dintre accesoriile M Performance este o declaraţie unică şi conferă automobilului tău BMW un caracter motosport autentic. Poţi alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, şasiu şi roţi. Eşti pregătit să experimentezi individualitatea sportivă?

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Jante M forjate Y-spoke de 19”/20”, tip 963 M, Gri Frozen Gunmetal

  Jante M forjate Y-spoke de 19”/20”, tip 963 M, Gri Frozen Gunmetal, set complet de roţi de iarnă.

  Jantele de înaltă calitate M forjate Y-spoke de 19”/20”, tip 963 M, sunt finisate în Gri Frozen Gunmetal cu inscripţia M Performance frezată şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv datorită aspectului lor exclusivist. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 9,5 J x 19, cu anvelope 275/35 R19 100V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, jante de 10,5J x 20, cu anvelope 285/30 R20 99V XL. 

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Capace pentru oglinzile exterioare M din fibră de carbon

  Capace pentru oglinzile exterioare M din fibră de carbon.

  Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M pentru oglinzile exterioare subliniază tehnologia avansată a automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Sistem de evacuare M Performance din titan

  Sistem de evacuare M Performance din titan.

  Sunet care îţi taie respiraţia: Sistemul de evacuare BMW M Performance impresionează prin sunetul motorsport fără compromis. Sistemul de evacuare este fabricat în întregime din titan special pregătit pentru curse.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Husă spătar M Performance

  Husa spătarului M Performance din Alcantara/fibră de carbon cu aplicare umedă.

  Bancheta din spate M Performance conferă scaunelor un aspect de motorsport de înaltă calitate. Ornamentele tetierelor din fibră de carbon au fost finisate cu vopsea poliuretanică şi şlefuite pentru a obţine un luciu intens. Restul panoului posterior este din piele Alcantara fină. Cu emblemă din aluminiu M Performance integrată.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Cotieră M Performance

  Cotieră M Performance în Alcantara.

  Pentru că detaliile mici fac o mare diferenţă: cotiera centrală M Performance din Alcantara adaugă ultimele detalii aspectului exclusiv de motorsport al habitaclului. Cu cusături superbe în culorile M şi cu inscripţia M Performance.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Curea de remorcare M Performance

  Curea de remorcare M Performance.

  Cureaua de remorcare roşie M Performance pentru faţă şi spate este predestinată pentru utilizare pe circuitul de curse. Logoul M negru creează legătura vizuală cu motorsportul. La fel ca şi buclele de remorcare incluse în echiparea standard, cureaua de remorcare este uşor de ataşat. Practic: Aprobată pentru drumurile publice la multe modele şi tipar ornamental pentru capacul buclei de remorcare.

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, Insigne pentru portiere M Performance

  Insigne pentru portiere M Performance.

  O atracţie potrivită pentru fanii celor mai puternice litere din lume: insigna pentru portieră M Performance completează fiecare interior sportiv. Fabricată din aluminiu anodizat negru, insigna pentru portieră poartă logo-ul de culoare M şi se îmbină perfect cu aspectul altor componente M Performance. 

  Citeşte în continuare
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, capace prezoane BMW cu logo M

  Capace prezoane BMW cu logo M.

  Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.  

  Citeşte în continuare

  SERVICE BMW PERSONALIZAT.

  Contează pe opţiuni nenumărate.

  Bucură-te din plin de sezonul rece şi profită de excelentul service BMW unde experţii noştri au grijă de maşina ta. Este sarcina noastră să ne asigurăm ca automobilul tău BMW este întotdeauna în stare perfectă pentru ca tu să poţi trece prin toamnă şi iarnă în siguranţă, fără să renunţi la plăcerea pură de a conduce.
  Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă Femeie cu ochii închişi într-un BMW X1
  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

  BMW Service 5+

  BMW Service 5+.

  Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

  BMW Service Femeie şi bărbat care stau de vorbă în faţa unui BMW iX

  Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

  Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

  Aplicaţia My BMW Femeie cu smartphone în faţa unui BMW iX

  Aplicaţia My BMW.

  Inteligent, actual şi sofisticat: cu designul contemporan şi îndrumarea intuitivă a utilizatorului, aplicaţia My BMW îţi oferă o experienţă de mobilitate complet nouă. Planifică-ţi următoarea călătorie, verifică starea automobilului tău BMW, rezervă-ţi următoarea programare în service sau utilizează una dintre numeroasele funcţii de comandă de la distanţă – toate în mod convenabil de pe smartphone-ul tău.