PRODUSE ŞI SERVICII.

Oferte speciale şi sevice optim - oriunde te-ai afla.

În calitate de diplomat ai mereu parte de provocări noi - şi este important ca automobilul tău BMW să nu devină una dintre acestea. Nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la automobilul tău BMW pentru că, oriunde te-ar duce îndatoririle tale, ai la dispoziţie o reţea globală de peste 4.000 de dealeri şi service personalizat de la specialiştii noştri BMW.

Citeşte în continuare

MODEL OVERVIEW – A BMW TO MEET YOUR NEEDS.

Fie că este vorba despre BMW Seria 1 pentru călătorii în oraş, de un model BMW Seria 5 Touring spaţios pentru călătorii lungi sau de BMW Seria 7 renumit pentru recepţii sau întâlniri oficiale - BMW are automobilul potrivit pentru orice ocazie.

Poţi alege dintre toate modelele de automobile BMW şi dintre toate variantele de echipare, oriunde te-ai afla în lume, prin intermediul serviciului de Vânzări BMW diplomatice. Ţi-ar plăcea un automobil cu volanul pe dreapta, în stil englezesc, în New York? Nicio problemă. Experţii noştri te vor ajuta, cu plăcere, să îţi construieşti automobilul ideal în funcţie de nevoile tale personale.

Citeşte în continuare

BMW 1 Series

Set the tone, live for the moment and conquer the streets of our major cities with athletic contours and innovative design. In addition to increased driving enjoyment, the BMW 1 Series is also highly economical.
Citeşte în continuare

BMW 2 Series

Driving pleasure times two: The BMW 2 Series models inject BMW typical driving pleasure into the compact vehicle segment.
Citeşte în continuare

BMW 3 Series

The original since 1975: An irresistible combination of dynamic design, unrivalled agility and excellent everyday practicality makes the latest-generation BMW 3 Series as impressive as ever.
Citeşte în continuare

BMW 4 Series

Sportiness combined with breathtaking aesthetics: The BMW 4 Series Coupé and Convertible are impressive representatives of a completely new BMW vehicle generation. The BMW 4 Series Gran Coupé perfectly complements the model range and impresses with its natural elegance.
Citeşte în continuare

BMW 5 Series

Outstandingly expressive and perfectly tailored to meet the highest requirements with an impeccable sense of style. The BMW 5 Series displays power and style in everything it does.
Citeşte în continuare

BMW 7 Series

The BMW 7 Series is for those who have arrived and still want more. Experience state-of-the-art vehicle technology, efficient peak performance and comfort in a class of its own.
Citeşte în continuare

BMW X Series

A spontaneous urge to get out of town? It’s a good thing that you have the new BMW X Series by your side. With its manoeuvrability and agility, the latest X model not only cuts a dashing figure in the metropolis, but also displays its resolute character on roads which are no longer quite worthy of the name.
Citeşte în continuare

AUTOMOBILE SPECIALE.

Persoanele care au cele mai mari responsabilităţi trebuie să se poată baza pe cea mai bună protecţie posibilă - fară a fi nevoite să sacrifice din experienţa unică de a conduce pe care doar un automobil BMW special o poate oferi. BMW stabileşte, de peste 30 de ani, standarde noi în ceea ce priveşte designul şi dezvoltarea de automobile blindate. Portofoliul actual de modele continuă tradiţia în stil impresionant. Intră în automobil, aşază-te confortabil şi convinge-te de faptul că nu există un loc mai sigur şi mai relaxant ca acesta. Fiecare automobil de siguranţă este creat la comandă şi fiecare etapă a procesului de construcţie este realizată cu cea mai mare atenţie la detalii. Rezultatul este un automobil care atinge cele mai înalte standarde în materie de protecţie balistică şi care, în acelaşi timp, îndeplineşte toate cerinţele individuale.

BMW Service

SERVICE BMW.

Calitate, eficienţă şi inovaţie: acestea sunt cele trei elemente de bază ale Service-ului BMW în ceea ce priveşte lucrările de întreţinere ale unui automobil - în prezent şi în viitor. Chiar înainte ca un model nou să intre în etapa de producţie, inginerii noştri concep activităţi de service comode şi orientate spre conducătorul auto, care asigură că fiecare automobil BMW funcţionează la capacitate maximă, an după an. Ne luăm angajamentul să îţi punem la dispoziţie service de primă clasă, care oferă cea mai bună îngrijire pentru automobilul tău şi experienţă de condus fără compromis.

 • Reţea globală de dealeri şi de ateliere de service

  Facem orice pentru a-ţi garanta siguranţa. Şi pentru a ne asigura că oferim automobilului tău service perfect. Lucrările de întreţinere periodice şi reparaţiile la modificările de siguranţă pot fi realizate de către experţi cu calificări speciale, în locaţii selectate din toată lumea. Aceştia sunt susţinuţi de o echipă dedicată de specialişti BMW din München, care se deplasează la faţa locului pentru a-ţi oferi asistenţă atunci când este necesar.

 • Garanţie BMW completă

  Desigur, automobilele BMW diplomatice beneficiază de aceeaşi garanţie complexă ca şi modelele BMW standard. La achiziţionarea unui automobil BMW nou ştii că ai garanţia plăcerii de a conduce. Din acest motiv, Centrul de Service BMW îţi oferă acum garanţie de 12 ani pentru caroserie şi de trei ani pentru vopsea. Iar pentru întregul automobil (fără înlocuirea pieselor uzate), pentru Piesele BMW Originale, precum şi pentru Accesoriile BMW Originale este oferită o garanţie de doi ani indiferent de kilometrajul parcurs. Un service pe care poţi conta - îţi garantăm.

 • BMW Service Inclusive

  Pentru diferitele pachete BMW Service Inclusive plăteşti un preţ fix şi apoi te poţi relaxa, ştiind că toate serviciile incluse în pachetul tău sunt acoperite pentru o anumită perioadă de timp sau pentru un număr stabilit de kilometri, indiferent de câte ori apelezi la acestea. Pentru informaţii suplimentare, contactează dealerul tău BMW.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics reprezintă o strategie corporate a BMW Group, care are întotdeuna obiectivul de a oferi cea mai bună eficienţă şi dinamică maximă. Strategia include toate măsurile necesare, concentrate pe creşterea eficienţei şi a dinamicii automobilelor BMW. Aceste aspecte se referă la conceptul general al automobilului, trenul de rulare şi managementul energiei, precum construcţia uşoară inteligentă, aerodinamica, BMW eDrive şi motoarele BMW TwinPower Turbo. Rezultatul nu este un compromis, ci plăcere pură de a conduce. Astfel, BMW EfficientDynamics reduce în mod eficient discrepanţa dintre motivaţia angajaţilor şi optimizarea costurilor.

BMW EfficientDynamics.

Economie excepţională de combustibil şi fără compromis la performanţă.

 • Conceptul general al automobilului

  Construcţie uşoară inteligentă: Utilizarea de materiale potrivite în locurile corespunzătoare se face în funcţie de rolul acestora. Mixul inteligent de materiale diferite cum ar fi oţelul, aluminiul şi fibrele de carbon conferă automobilului structură generală uşoară şi eficientă. Fiecare model BMW este foarte rezistent şi oferă dinamică optimă în timpul rulării şi plăcere de a conduce.

  Aerodinamică:
  Prin măsurile aerodinamice sincronizate perfect se obţine rezistenţă optimizată a aerului. Soluţiile detaliate cum ar fi şasiul plat, elementul „Air Curtain” în sorţul faţă şi elementul „Air Breather” în spatele carcaselor roţilor faţă garantează un efect pozitiv asupra eficienţei şi consumului de combustibil al automobilelor BMW.

 • Conceptul de propulsie

  BMW TwinPower Turbo: Printre inovaţiile de la BMW EfficientDynamics se numără motoarele pe benzină şi diesel cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, care au câştigat numeroase premii. Acestea îmbină cele mai noi sisteme de injecţie, controlul complet variabil al performanţei şi tehnologia inovatoare a turbocompresorului şi prin urmare oferă cuplul BMW obişnuit cu consum mic de combustibil.

  BMW eDrive: O dimensiune cu totul nouă a plăcerii de a conduce: conceptul de propulsie BMW eDrive, care include motor electric, baterie de înaltă tensiune şi management inteligent al energiei, oferă dinamică impresionantă şi nu produce emisii de noxe atunci când este utilizat în modul integral electric. Noul motor electric sincronizat te impresionează prin cuplul enorm care rămâne constant de la acelerare până la viteza maximă - pentru mobilitate sustenabilă şi agilitate foarte mare. Sistemul BMW eDrive este utilizat la automobilele electrice şi la modelele plug-in hibride.

  BMW BluePerformance: Această tehnologie reduce la minimum cantitatea de oxizi de azot (NOx) generată de motoarele diesel. Procesul de combustie în sine nu este afectat şi se păstrează gradul mare de eficienţă al motoarelor diesel. Modelele BMW echipate cu BMW BluePerformance îndeplinesc standardul EU6 de emisii noxe, care solicită reducerea emisiilor de noxe NOx.

 • Managementul inteligent al energiei

  Modul ECO PRO:
  Prin activarea modului ECO PRO automobilul devine mai eficient. În funcţie de stilul tău individual de condus, această funcţie determină scăderea consumului de combustibil cu până la 20 la sută (potrivit unui studiu intern BMW cu privire la consumul de combustibil).

  Funcţie Start Stop motor automată:
  Funcţia Start Stop motor automată profită de opririle scurte (de ex. la semafoare) şi opreşte temporar motorul. Atunci când motorul este oprit, automobilul nu consumă combustibil şi nu produce emisii de noxe. În funcţie de tipul transmisiei, conducătorul auto trebuie doar să elibereze pedala de frână sau să apese ambreiajul pentru ca motorul să pornească din nou imediat. Oprirea scurtă a motorului nu afectează în niciun fel siguranţa sau confortul.

  Recuperarea energiei la frânare:
  Imediat ce conducătorul auto apasă frâna sau lasă automobilul să ruleze la liber se eliberează energie cinetică. Recuperarea energiei la frânare transformă energia cinetică în energie electrică şi o foloseşte pentru a încărca bateria automobilului. Energia necesară motorului pentru a încărca bateria este astfel redusă, iar acest lucru are drept rezultat consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – un pachet tehnologic complet, cu servicii, aplicaţii şi sisteme de asistare a conducătorului auto, care te conectează la lumea din jur. Stai confortabil şi organizează-ţi biroul chiar în interiorul automobilului tău. Cu BMW ConnectedDrive poţi şi să primeşti, să citeşti şi să răspunzi la e-mail-uri. Sau poţi să-ţi sincronizezi datele, precum contactele din agenda telefonului, cu automobilul. Ce altceva se mai întâmplă în lume? Automobilul tău BMW ştie ce te interesează şi îţi citeşte ultimele ştiri, în timpul călătoriei, prin intemediul sistemului audio. Te poţi baza în totalitate pe sistemele de asistare a conducătorului auto în fiecare călătorie. Acestea îţi fac automobilul BMW şi mai inteligent şi te asistă în orice situaţie. Bucură-te de siguranţă şi confort sporite, cu BMW ConnectedDrive.

 • Informaţii din trafic în timp real

  Înaintează, nu sta nemişcat(ă). Şi astfel ajungi la timp la următoarea ta întâlnire. Informaţii precise cu privire la situaţia din trafic: funcţia Informaţii din trafic în timp real îţi oferă în timp real informaţii noi cu privire la situaţia din trafic, pe măsură ce aceasta se actualizează pe o distanţă de 100 de metri. Prin urmare poţi acţiona din timp în caz de ambuteiaj şi poţi alege una dintre o rutele ocolitoare propuse. Automobilul tău BMW ştie ruta cea mai scurtă şi se asigură că vei ajunge la destinaţie relaxat(ă).

 • Funcţia de dictare mesaj

  Îţi ţii mâinile pe volan chiar dacă utilizezi funcţia de dictare e-mailuri şi mesaje. Vrei să trimiţi un e-mail sau un mesaj dar nu ai timp să opreşti? Începe să vorbeşti şi funcţia îţi va descifra textul. Apoi tot ce trebuie să faci este să apeşi butonul „trimite”.

 • Asistenţă în ambuteiaje

  Relaxează-te şi permite automobilului tău BMW să se descurce în trafic. Funcţia de asistenţă în ambuteiaje preia stresul atunci când te afli în situaţii monotone pe autostrăzile din Europa. Atunci când conduci în situaţii de trafic intens, la viteze de până la 40 km/h, sistemul îţi permite să „mergi” odată cu ceilalţi participanţi la trafic şi să fii relaxat(ă) atunci când treci de congestie. Funcţia menţine în mod automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă, reglează în mod independent viteza automobilului - până la oprire completă dacă este cazul - şi se ocupă în mod activ de direcţionare. Astfel, automobilul tău te ajută să rămâi pe banda corectă, atât timp cât ţii cel puţin o mână pe volan.