BMW X1 este automobilul perfect pentru cei care doresc să interpreteze plăcerea de a conduce după propriile nevoi şi dorinţe. Datorită proporţiilor de SAV, acesta este foarte dinamic şi în acelaşi timp deosebit de flexibil în interior. Prin BMW xLine, BMW Sport Line şi Modelul M Sport, ţi se oferă trei lumi de design cu care poţi stabili accente individuale la exterior şi în interior. Datorită tehnologiilor BMW EfficientDynamics şi a motoarelor eficiente BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, BMW X1 are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici, la toate versiunile de motorizare.

Fără precedent şi deja indispensabil: BMW X2, în premieră. Cel mai extrovertit model al familiei BMW X este ideal pentru cei care se bucură să descopere trasee noi şi care apreciază agilitatea, manevrabilitatea foarte precisă şi conectivitatea de primă clasă. Şi pentru prima dată, pachetul M Sport X este disponibil pentru BMW X2. Acesta îmbină caracterul dinamic al pachetului M Sport cu proprietăţiile speciale ale unui automobil BMW X – este inconfundabil şi are caracteristici sportive care nu lasă loc de îndoială. Rămâne însă întrebarea: eşti pregătit pentru BMW X2?

Fiind primul Sports Activity Vehicle creat vreodată, BMW X3 a fost automobilul care a pus bazele clasei sale. Acum generaţia curentă a acestui model reprezintă din nou un concept inovator în cadrul segmentului respectiv: cu funcţii progresiste, precum condusul parţial autonom şi sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, BMW X3 îţi oferă şi mai multă plăcere de a conduce. Acest model te impresionează prin prezenţa expresivă şi atletică, prin ambianţa de înaltă calitate din interior şi prin motoarele BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel cu cuplu înalt. Şi este mereu pregătit de noi aventuri – oricând doreşti. Acum, împreună cu BMW X3 xDrive30e, un automobil hibrid „plug-in” care îţi oferă şi mai multe călătorii palpitante.

BMW X4 atrage atenţia, oricând şi oriunde. Are design special şi îmbină stilul şi performanţa cu alte două elemente care nu au mai fuzionat niciodată până acum în acest segment: puterea caracteristică modelelor X şi estetica unui automobil coupé clasic. Cu motoarele BMW TwinPower Turbo de înaltă performanţă şi echipamente standard precum direcţia sport variabilă şi sistemul Performance Control, BMW X4 îşi demonstrează caracterul puternic.

Aflat la a patra generaţie, BMW X5 îşi depăşeşte încă o dată propriile standarde – ca Sports Activity Vehicle (SAV) ce oferă lux remarcabil în toate domeniile unde există cerinţe înalte. Acest lucru este garantat de o gamă vastă de tehnologii inteligente care sporesc eficienţa, dinamica de condus, confortul şi versatilitatea până la un nivel cu totul nou – atât „on-road”, cât şi „off-road”. Ce e mai bun din cele două lumi, într-un hibrid „plug-in” cu sistem de tracţiune integrală: BMW X5 xDrive45e.

Este puternic şi sportiv. Cu aspectul unui model X şi eleganţa unui coupé, BMW X6 depăşeşte toate limitele. Motoarele BMW TwinPower Turbo sunt extrem de dinamice şi de eficiente, iar sistemul BMW xDrive transferă puterea automobilului către şosea. Echipamente remarcabile precum pachetul Design Pure Extravagance, dar şi materiale de cea mai bună calitate – toate caracterizează un automobil care va fi cu siguranţă în centrul atenţiei. În acelaşi timp, este un model extrem de funcţional.

Un model emblematic pentru această clasă de automobile: BMW X7 reprezintă o nouă formă a luxului în domeniul auto. Prin eleganţa sa şi prezenţa impunătoare, acesta defineşte o nouă eră a plăcerii de a conduce. Iar cu designul său inovator, acest model lasă o impresie puternică, încă de la prima vedere.

Fie că eşti în căutarea unui automobil BMW X nou sau rulat, găseşti aici toate informaţiile necesare, rapoarte ale testelor şi oferte de finanţare şi de leasing pentru modelele curente BMW X. Şi, desigur, un dealer pentru a programa un drive test.

Citeşte în continuare