Imagine cu trei sferturi din partea frontală a noului BMW M8 Competition Coupé (în premieră) în Albastru Marina Bay metalizat.

THE M8

MODELELE BMW SERIA 8 COUPÉ M ÎN DETALIU

THE M8MODELELE BMW SERIA 8 COUPÉ M ÎN DETALIU

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ ŞI BMW M8 COMPETITION COUPÉ – ECHIPAMENTE ŞI DETALII

O gamă impresionantă de opţiuni de echipare este disponibilă pentru modelele BMW Seria 8 Coupé M. De la accentul pe design, dinamica de condus şi inovaţiile tehnice, plăcerea de a conduce modelele BMW Seria 8 Coupé M atinge cote impresionate. În plus, aceste automobile sport de lux nu excelează numai prin puterea nestăpânită dată de tehnologia de prima clasă, dar oferă şi un ambient luxos, servicii digitale de ultimă generaţie şi sisteme inovatoare de asistare a conducătorului auto.

  COMPARAREA MODELELOR BMW SERIA 8 COUPÉ M

  DETALII CHEIE: TREI MODELE CARE OFERĂ SPORTIVITATE PURĂ ŞI FASCINAŢIE LUXOASĂ

  BMW M8 COMPETITION COUPÉ

  Dinamică de condus maximă şi exclusivitate
  • Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
  • xDrive M cu diferenţial M activ şi transmisie M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic
  • Elemente de design şi echipamente exclusiviste
  • 460 kW (625 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,2 sec.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé în Albastru Marina Bay metalizat.

  BMW M8 COUPÉ

  Lux suprem şi dinamică de condus
  • Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
  • xDrive M cu diferenţial M activ
  • Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic
  • 441 kW (600 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,3 sec.
  Imagine cu BMW M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark.

  BMW M850i xDRIVE COUPÉ

  Performanţă puternică şi caracter exclusivist
  • Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
  • Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte
  • BMW xDrive cu diferenţial M Sport
  • 390 kW (530 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,7 sec.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat.
  • BMW M8 COMPETITION COUPÉ
  • BMW M8 COUPÉ
  • BMW M850i xDRIVE COUPÉ

  BMW M8 COMPETITION COUPÉ ŞI BMW M8 COUPÉ

  SUMAR AL TRENULUI DE RULARE ŞI AL TEHNOLOGIILOR ŞASIULUI, INSPIRATE DIN MOTORSPORT

  Numeroasele componente ale trenului de rulare şi ale şasiului inspirate din motorsport oferă mai multă performanţă, mai multă agilitate, mai multă precizie şi mai multă plăcere de a conduce plină de adrenalină.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

  Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

  Ultima versiune a motorului performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri este în pas cu cele mai noi standarde. Motorul cu turaţii înalte furnizează o putere de 460 kW (625 CP). Cele două turbocompresoare se evidenţiază datorită galeriei de evacuare încrucişate a bancului de cilindri cu caracteristici optime de răspuns. Motorul V8 este proiectat şi pentru circuitul de curse.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu suspensie M adaptivă.

  Suspensie M adaptivă.

  Suspensia M adaptivă te ajută să reglezi caracteristicile amortizoarelor pentru a se potrivi tuturor situaţiilor de condus şi pentru a îmbunătăţi dinamica de condus şi confortul. Pe lângă setarea „COMFORT” standard pentru o călătorie confortabilă, programul „SPORT” oferă setări mai rigide ale amortizoarelor, iar cu „SPORT+”, automobilul poate fi folosit ca pe circuitul de curse.
  BMW M8 Competition Coupé cu xDrive M.

  xDrive M.

  BMW xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune maximă şi dinamică de condus în situaţiile de condus cotidiene, precum şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea tipică a tracţiunii spate cu controlul oferit de tracţiunea integrală. Poţi alege dintre variantele de tracţiune integrală, tracţiune integrală Sport şi – cu modul DSC oprit – tracţiune faţă/ spate.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu transmisie M Steptronic cu 8 trepte.

  Transmisie M Steptronic cu 8 trepte.

  Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de condus: de la foarte dinamic sau confortabil, până la modul de economisire a combustibilului. Conducătorul auto poate schimba manual vitezele folosind schimbătorul de viteze, padelele de schimbare a vitezelor de pe volan sau prin alegerea modului automat şi lăsarea transmisiei să funcţioneze liber.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu frâne M cu discuri din carbon şi ceramică.

  Frâne M cu discuri din carbon şi ceramică.

  Cu frânele M cu discuri din carbon şi ceramică disponibile opţional, utilizarea puterii de frânare este mai directă, sistemul se corodează, este mai rezistent la căldură şi la uzură şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice speciale sunt vizibile prin etrierele aurii mate cu inscripţie „M” la exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de fânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu MODUL „M”.

  MODUL „M”.

  Foloseşte butonul pentru modul „M” de pe consola centrală pentru a ajusta nivelul de control asupra sistemelor de asistenţă a conducătorului auto. Modul „ROAD” îţi pune la dipoziţie întreaga gamă de funcţii pentru asistenţii electronici. În modul „SPORT”, sistemele de asistenţă te avertizează, dar nu intervin. Cu modul „TRACK” poţi să dezactivezi complet sistemele de asistenţă, ca de exemplu pe circuitul de curse. În funcţie de modul selectat, reţeaua de afişare îţi indică informaţiile de condus corespondente.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu frâne M configurabile.

  Frâne M configurabile.

  Sistemul de frânare integrat oferă precizie atunci când apeşi pedala şi are configurare specifică M. Noul sistem aduce împreună sistemul de activare a frânelor, sistemul de amplificare a frânării şi funcţiile de control al frânării în cadrul unui modul compact. Prezintă, de asemenea, două setări pentru pedala de frână: modurile „COMFORT” şi „SPORT” reglează forţa de apăsare necesară pentru a încetini automobilul.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu sistem de evacuare M Sport.

  Sistem de evacuare M Sport.

  Sistemul de evacuare M Sport oferă un sunet dinamic care poate fi modificat prin intermediul mecanismului de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin butoanele pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mai intens al motorului, în timp ce programul „COMFORT” oferă un sunet mai discret al acestuia.

  BMW M8 COMPETITION COUPÉ

  ELEMENTE DE DESIGN SPECIFICE M LA EXTERIOR ŞI ÎN INTERIOR

  Designul BMW M8 Competition Coupé stabileşte noi standarde în segmentul automobilelor sport de lux şi reprezintă o expresie puternică a performanţei excepţionale. Elementele de design M negre lucioase se completează perfect, în timp ce componentele distinctive din pachetul M din carbon pentru exterior subliniază potenţialul sportiv al acestui automobil. Caracterul dinamic din interior este accentuat de detaliile exclusiviste specifice M ale BMW M8 Competition Coupé.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M8 Competition Coupé în Albastru Marina Bay metalizat, rulând pe timp de noapte.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu grila specifică M.

  Grila specifică M.

  Grila frontală ornamentală neagră cu rama neagră cromată şi emblema „M8” neagră lucioasă subliniază caracterul sportiv al automobilului tău.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu capace oglinzi din carbon.

  Capace oglinzi negre.

  Capacele oglinzilor exterioare negre lucioase oferă automobilului M8 Competition un aspect foarte sportiv. Cu pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, capacele oglinzilor sunt realizate din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu prize de aer laterale M din carbon.

  Prize de aer laterale M negre.

  Prizele de aer laterale M de pe aripile frontale sunt negre şi au ornamente negre cromate integrate, cu emblema „M8”. Pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, foloseşte plasticul ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu jante M din aliaj uşor de 20”, tip 813 M.

  Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 813 M.

  Jante M din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 813 M, în Negru Jet bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 20, 275/35 R20 şi spate 10,5 J x 20, 285/35 R20.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu spoiler M din carbon pentru partea spate.

  Spoiler M negru pentru partea spate.

  Spoilerul M negru lucios pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Cu pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, spoilerul M pentru partea spate este realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu inscripţie „M8 Competition”.

  Inscripţie „M8 Competition”.

  Inscripţia neagră „M8 Competition” pentru partea spate reprezintă un indicator al potenţialului dinamic ridicat al automobilului.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu piele Merino integrală cu granulaţie fină/ Alcantara.

  Combinaţie de piele Merino integrală/ Alcantara.

  Ornamentul în două nuanţe din piele Merino integrală/ Alcantara cu contrast în Bej Midrand este rezervat exclusiv pentru M8 Competition. Acest echipament este completat de protecţiile laterale şi de o bandă pentru consola centrală în Alcantara.
  Consola centrală a BMW M8 Competition Coupé cu emblemă „M8 Competition”.

  Emblemă „Competition”.

  Consola centrală are emblema „Competition”, care accentuează atmosfera sportivă din interior şi face trimitere la calităţile dinamicii de condus a automobilului.
  Imagine cu centurile de siguranţă M ale BMW M8 Competition Coupé.

  Centuri de siguranţă M.

  Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă adaugă un plus de exclusivitate culorilor M clasice şi scot în evidenţă ambianţa sportivă de înaltă calitate a interiorului.
  Imagine cu pragurile portierelor BMW M8 Competition Coupé cu emblema „M8 Competition”.

  Praguri portiere cu emblema „M8 Competition”.

  Tu şi pasagerul din faţă sunteţi întâmpinaţi de pragurile portierelor cu emblema „M8 Competition” de îndată ce păşiţi în interior. Emblema neagră de pe pragurile portierelor din stânga şi dreapta faţă inspiră calitate şi exclusivitate.
  Imagine cu schimbătorul de viteze M al BMW M8 Competition Coupé.

  Schimbător de viteze M.

  Schimbătorul de viteze M cu design nou prezintă un model de schimbare a treptelor de viteză specific M şi operare excelentă. În modul „S” manual, conducătorul auto poate schimba treptele manual folosind schimbătorul de viteze sau padelele de pe volanul cu design M; în modul „D” schimbarea se produce automat. Butonul „Drivelogic” pentru trei programe de schimbare şi butonul „P” pentru parcare sunt poziţionate sub logoul „M”.
  Imagine cu panoul de instrumente specific M al BMW M8 Competition Coupé.

  Panou de instrumente specific M.

  Panoul de instrumente specific M îţi permite să afişezi informaţii suplimentare în timpul condusului sportiv. Dacă ai selectat modul de condus „TRACK” pentru utilizarea pe circuitul de curse, poţi vedea presiunea la accelerare, presiunea din anvelope, temperaturile, precum şi forţa G a acceleraţiei laterale şi longitudinale pe panoul de instrumente.
  Imagine cu trei sferturi din partea laterală faţă a BMW M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark.
  Imagine cu trei sferturi din partea laterală spate a BMW M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark.
  Imagine cu habitaclul BMW M8 Coupé cu volan M îmbrăcat în piele cu butoane „M1”/ „M2” roşii.
  Imagine cu scaunele M Sport din piele Merino în Maro Taruma cu granulaţie fină, din interiorul BMW M8 Coupé.
  Imagine cu sistemul de sunet surround „Bower & Wilkins Diamond”, din interiorul BMW M8 Coupé.

  DETALII IMPORTANTE DE DESIGN ALE BMW M8 COUPÉ

  Designul BMW M8 Coupé reprezintă o declaraţie a caracterului sportiv real îmbinat cu luxul de necontestat. Elementele de design specifice M, precum rama grilei radiatorului şi sistemul de evacuare sport cromat lucios creează accente exclusiviste la exterior. În plus, prizele de aer mari cu benzi ornamentale şi splitter-ele faţă negre lucioase împreună cu oglinzile M exterioare şi spoilerul M pentru partea spate, în culoarea caroseriei, subliniază performanţa BMW M8 Coupé. Jantele M din aliaj uşor de 20” sunt o expresie a caracterului dinamic. Sportivitatea este vizibilă şi în interior datorită scaunelor M Sport din piele Merino, a volanului M îmbrăcat în piele şi a altor detalii extravagante precum benzile ornamentale sportive pentru interior şi linia plafonului în Alcantara, exprimă luxul.

  Imagine cu prizele de aer din cadrul pachetului M din carbon pentru exterior al BMW M8 Competition Coupé.
  Imagine cu spoilerul pentru partea spate din cadrul pachetului M din carbon pentru exterior al BMW M8 Competition Coupé.
  Imagine cu spoilerul pentru partea spate din cadrul pachetului M din carbon pentru exterior al BMW M8 Competition Coupé.
  Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu capace oglinzi din carbon.

  PACHETUL M DIN CARBON PENTRU EXTERIOR

  Elementele de înaltă calitate incluse în pachetul M din carbon pentru exterior subliniază cerinţele sportive şi sportivitatea caracteristică a automobilului. Pachetul M din carbon pentru exterior include prizele de aer laterale „Air Curtain” în dreapta şi în stânga barei-spoiler, capace pentru oglinzile exterioare şi spoiler spate creat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC). Pachetul este completat de un difozor aerodinamic inserat în partea spate. Toate elementele de design ale exteriorului sunt realizate cu mare atenţie la detalii şi au ca rezultat un aspect armonios cu note sportive distinctive. Componentele create din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) sunt mai uşoare decât cele de serie.

  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Gri Dravit metalizat de la BMW Individual.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Alb Brilliant metalizat de la BMW Individual.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Roşu Aventurine metalizat de la BMW Individual.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark metalizat de la BMW Individual.
  Imagine cu scaunele M Sport îmbrăcate în piele Merino integrală cu granulaţie fină | Silverstone şi emblemă „M8” ale BMW Individual M8 Coupé.
  Imagine cu interiorul BMW Individual M8 Coupé în piele Merino integrală cu granulaţie fină | Silverstone cu ornamente interioare BMW Individual în Negru Piano.
  Imagine cu interiorul BMW M8 Competition Coupé în piele Merino integrală cu granulaţie fină | Negru cu ornamente interioare BMW Individual în Negru Piano.

  BMW INDIVIDUAL.

  BMW M8 Coupé reprezintă expresia puternică a personalităţii tale. Opţiunile unice de echipare de la BMW Individual definesc un caracter privilegiat pentru acest automobil sport de lux. Poţi alege dintr-un număr mare de culori exterioare care întruchipează exclusivitatea, precum Gri Dravit metalizat, Roşu Aventurine metalizat, Alb Frozen Brilliant sau Argintiu Frozen Dark metalizat prezentate aici. O aură de elegantă este oferită de scaunele sport cusute manual cu fire contrastante şi ţapiteria Merino din piele de cea mai înaltă calitate. Pielea integrală Merino neagră sau în Alb Silverstone, în Alb Ivory/ Albastru Night are design în formă de fagure. Ornamentele interioare de la BMW Individual, precum cel în Negru Piano prezentat aici şi capitonajul pentru plafon BMW Individual din Alcantara negru, în antracit sau în Albastru Night completează ambientul luxos şi sportiv.

  BMW M850i xDRIVE COUPÉ

  ELEMENTE SELECTATE DE DESIGN ŞI DINAMICĂ DE CONDUS ALE BMW M850i xDRIVE COUPÉ

  Designul exterior inovator al BMW M850i xDrive Coupé fascinează printr-un aspect dinamic care prezintă elemente de design distinctive în Gri Cerium. Acest aspect individualist este continuat în interior, printr-un ambient sportiv pentru a furniza cele mai înalte standarde de lux. O experienţă de condus confortabilă şi sportivă este oferită de componentele performante ale sistemului de propulsie şi ale şasiului, care garantează plăcere de a conduce plină de adrenalină pe orice drum.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat, rulând.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat, cu capace oglinzi exterioare în Gri Cerium Galvanic.

  Elementele exterioare ale BMW M850i.

  Elementele exterioare precum capacele oglinzilor, inscripţiile, ornamentele pentru ţeava de eşapament, elementele decorative „Air Breather”, rama şi barele grilei radiatorului în Gri Cerium Galvanic creează contrast cu culoarea exterioară a automobilului. Acestea se îmbină armonios cu personalitatea automobilului şi accentuează aspectul sportiv al acestuia.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat cu jante M din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 728 M, în Gri Cerium bicolor.

  Jante M din aliaj uşor de 20”.

  Jante M din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 728 M, în Gri Cerium bicolor, lucioase, cu anvelope Performance mixte, dimensiuni faţă 8 J x 20, 245/35 R20 şi spate 9 J x 20, 275/30 R20.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat cu prizele de aer ale pachetului M Aerodinamic.

  Pachet M Aerodinamic.

  Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. În partea faţă şi spate există bare-spoiler distinctive în culoarea caroseriei. Pragurile laterale speciale sunt de asemenea finisate în culoarea caroseriei şi accentuează aspectul sportiv al acestuia. Difuzorul aerodinamic din partea spate în culoarea contrastantă Dark Shadow metalizat reprezintă un element ce atrage privirile asupra părţii spate a automobilului.
  Imagine cu habitaclul BMW M850i xDrive Coupé cu volan M îmbrăcat în piele.

  Volan M îmbrăcat în piele.

  Volanul M îmbrăcat în piele cu model sportiv cu trei spiţe are butoane multifuncţionale. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră şi are zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului. Ai acces comod la numeroase funcţii ale automobilului, prin intermediul butoanelor multifuncţionale, fără a fi nevoit să-ţi iei mâinile de pe volan. Performanţa sportivă a automobilului este evidenţiată de emblema „M” de pe cercul volanului.
  Imagine de detaliu din interiorul BMW M850i xDrive cu aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity”.

  Aplicaţii din sticlă „Crafted Clarity”.

  Aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity” exclusiviste reprezintă elemente din sticlă realizate manual şi inserate pe mânerul schimbătorului de viteze, pe butonul pentru controlul volumului, pe Controller-ul iDrive şi pe butonul Start/ Stop, care îmbunătăţesc interiorul din punct de vedere vizual şi tactil.
  Imagine cu pragul portierei BMW M850i xDrive Coupé cu inscripţie „M850i”.

  Pragul portierei cu inscripţie „M850i”.

  Pragul portierei cu inscripţie „M850i” iluminată din carbon accentuează caracterul sportiv şi elegant al automobilului. Inserţiile cu decoraţii din aluminiu mat şi portierele deschise te invită la următoarea experienţă de condus.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé cu ţevi de eşapament în stânga şi în dreapta.

  Ţevi de eşapament în ambele părţi.

  Două ţevi de eşapament sunt integrate în spoilerul spate în partea stângă şi în partea dreaptă şi sunt amplasate într-o deschidere în formă de diamant în Gri Cerium.
  Imagine cu motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW M850i xDrive Coupé.

  Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

  Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri combină două compresoare Valvetronic cu control complet variabil al supapelor şi sistemul direct de injecţie cu benzină High-Precision Injection. Acesta are o putere maximă de 390 kW (530 CP) şi un cuplu maxim de 750 Nm. Ambele compresoare sunt poziţionate între rândurile de cilindri.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé cu suspensie M adaptivă.

  Suspensie M adaptivă.

  Suspensia M adaptivă te ajută să reglezi caracteristicile amortizoarelor pentru a se potrivi tuturor situaţiilor de condus şi pentru a îmbunătăţi dinamica de condus şi confortul. Pe lângă setarea „COMFORT” standard pentru o călătorie confortabilă, programul „SPORT” oferă setări mai directe ale amortizoarelor.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé cu sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Reţeaua inovatoare cu toate funcţiile de control ale dinamicii laterale a automobilului permite trecerea de la o dinamică orientată spre tracţiune la o dinamică de condus foarte sportivă.
  Imagine cu BMW M850i xDrive cu frâne M Sport.

  Frâne M Sport.

  Dinamica excepţională a automobilul este pusă în valoare de frâne M Sport performante, care asigură valori de decelerare uimitoare, chiar şi atunci când ai un stil de condus foarte sportiv sau în condiţii de umiditate. Etrierele fixe de culoare albastră cu inscripţie „M” creează efect contrastant. Etrierele din partea frontală au fiecare câte patru pistoane, iar etrierele din partea spate au câte un piston. Discurile foarte mari sunt ventilate în interior şi oferă performanţă la frânare.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé cu sistem de evacuare M Sport.

  Sistem de evacuare M Sport.

  Sistemul de evacuare M Sport, operat prin două supape electrice, oferă un sunet puternic şi sportiv în funcţie de condiţiile de condus şi de preferinţele conducătorului auto. Acesta transformă călătoria într-o experienţă de sunet grandioasă atât în situaţii obişnuite de condus, cât şi în timpul condusului sportiv.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé cu diferenţial M Sport.

  Diferenţial M Sport.

  Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus, la schimbarea benzii de circulaţie, atunci când accelerezi, când intri în viraje cu viteze mari sau pe diferite suprafeţe de condus. Tracţiunea este optimizată cu ajutorul unui dispozitiv operat electronic, care scade diferenţa dintre viteza de rotire a roţilor din spate.
  Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé cu direcţie integrală adaptivă.

  Direcţie integrală adaptivă.

  Direcţia integrală adaptivă îmbină suportul de pe puntea faţă, care variază în funcţie de unghiul de direcţie, cu suportul roţilor din spate care contribuie, de asemenea, la direcţie. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. La viteze mai mari, roţile din spate se rotesc paralel cu roţile din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul.

  MODELELE BMW SERIA 8 COUPÉ M

  SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI CONECTIVITATE

  Concentrează-te pe ceea ce contează: sistemele inovatoare de asistare a conducătorului auto şi funcţiile utile din habitaclul conectat al modelelor BMW Seria 8 Coupé M reprezintă mobilitatea la cel mai înalt nivel.
  Imagine cu Asistentul „Plus” la parcare al modelelor BMW Seria 8 Coupé M.

  Asistent „Plus” la parcare.

  Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară şi Asistent pentru mersul în marşarier.
  Imagine cu Driving Assistant Professional al modelelor BMW Seria 8 Coupé M.

  Driving Assistant Professional.

  Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau critice, cu Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului cu sistem de asistenţă în spaţii înguste, sistemul de avertizare de pericole, Asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale şi alte funcţii de siguranţă.
  Imagine cu Head-Up Display-ul specific M al modelelor BMW Seria 8 Coupé M.

  Head-Up Display specific M.

  Head-Up Display-ul specific M* cu conţinut configurabil pune accent pe informaţii relevante pentru condusul sportiv, cum ar fi turometrul cu avertizare privind viteza şi lumini de schimbare, precum şi indicator privind treapta de viteză optimă. * disponibil doar pentru BMW M8 Competition Coupé şi BMW M8 Coupé
  Imagine cu „BMW Live Cockpit Professional” al modelelor BMW Seria 8 Coupé M.

  „BMW Live Cockpit Professional”.

  „BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include o reţea de afişare de înaltă calitate, care are un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 10,25” şi cu operare tactilă, un afişaj de instrumente cu diagonala de 12,3” şi un Head-Up Display specific M.
  Datele tehnice ale modelelor BMW Seria 8 Coupé M.

  DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 8 COUPÉ M

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M8 Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,6
   Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 242

   BMW M8 Competition Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,6
   Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 242

   BMW M850i xDrive:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,0
   Emisii medii de CO2, în g/km: 224 – 227

   Imaginile arată echipamente opţionale, ecrane şi afişaje în funcţie de opţiunile de echiapare.

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

   Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.