Imagine din partea frontală a BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure
Performanţă motor275 kW (374 PS)

THE 4

Imagine din partea frontală a BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure

NOUL BMW M440i xDRIVE
GRAN COUPÉ.

Performanţă motor275 kW (374 PS)
THE 4NOUL BMW M440i xDRIVE <br> GRAN COUPÉ.

Putere, precizie şi estetică pură. Inima noului BMW M440i xDrive Gran Coupé este un motor pe benzină M TwinPower de 374 CP (275 kW) cu 6 cilindri în linie. Interacţionând cu componentele suspensiei specifice M perfect reglate, produce o dinamică de condus sportivă care ridică statutul modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé la cel al unui principiu – de asemenea, şi vizual datorită exteriorului cu design progresiv cu elemente de design specifice M şi interiorului sportiv şi modern, cu spaţiul său generos. Per ansamblu, Gran Coupé-ul cu cinci uşi oferă o fuziune fascinantă între performanţă, confort şi un nivel ridicat de practicitate de zi cu zi.

Citeşte în continuare

BMW M440i xDrive GRAN COUPÉ – PERFORMANŢĂ.

Motor, suspensie şi putere.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Putere şi dinamică de condus sportivă cu funcţionalitate ridicată şi utilizare zilnică.
 • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP
 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Putere de 374 CP (275 kW), cuplu de 500 Nm şi acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Fler sportiv până în cel mai mic detaliu: performanţa impresionantă a modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé este bazată pe un set de tehnologii ale trenului de rulare foarte dezvoltate şi o suspensie reglată în mod specific pentru acest model. Un motor puternic M TwinPower Turbo, caracteristici de direcţie performantă şi manevrarea precisă definesc senzaţia de condus specifică M. Elementele de design specifice M în Gri Cerium şi accentele sportive din interior subliniază şi mai mult caracterul sportiv al automobilului.
Imagine din partea laterală a BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure, staţionând
Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă. 

Imagine în prim plan cu trei sferturi din partea frontală cu suspensia M adaptivă a modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure

Suspensie M adaptivă

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă.
Imagine din habitaclu cu volanul M îmbrăcat în piele şi direcţia sport variabilă ale BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu consola centrală cu schimbătorul de viteze cu transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză a modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor cu frâne M Sport ale modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un singur piston în partea spate, albastre ca standard şi opţional roşii lucioase, cu inscripţie M şi discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare. Adaptate potenţialului dinamic foarte ridicat al automobilului, permit, de asemenea, adoptarea unui stil de condus deosebit de sportiv şi un răspuns excelent la frânare pe suprafeţe umede.
Rama grilei frontale M a modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure

Rama grilei frontale M.

Pachetul M Shadow Line lucios include numeroase echipamente exterioare cu detalii negre lucioase: benzi ornamentale laterale, ornamente pentru finisajele ramelor în care se retrag geamurile, capacele oglinzilor, triunghi şi bază, ornamente pe panourile stâlpilor B şi C şi bare de ghidaj pentru geamuri pe portierele din spate şi rama grilei frontale.
Imagine din partea frontală cu pachetul M Aerodinamic al BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoilere faţă şi spate specifice M în culoarea caroseriei, elementele de design de pe pragurile laterale în Negru lucios şi un difuzor aerodinamic muli-piesă în Negru lucios transmite dinamică pură şi caracter sportiv.
Jante BMW Individual din aliaj uşor, tip 862 I ale modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în Gri Frozen Pure

Jante BMW Individual aerodinamice de 20”, tip 862 I.

Jante BMW Individual aerodinamice de 20”, tip 862 I, Negru Gri Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni roată faţă 8,5 J x 20 cu anvelope 245/35 R20 şi spate 9 J x 20 cu anvelope 255/35 R20.
Imagine din interior cu scaunele sport ale modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă sprijin lateral optim datorită protecţiilor laterale mai înalte şi a suportului pentru coapse, care se poate regla automat. Poziţia „înainte şi înapoi”, înălţimea şi unghiul scaunului pot fi reglate manual.
Imagine din interiorul habitaclului cu volan M îmbrăcat în piele al modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Cu un volan ranforsat îmbrăcat în piele Walknappa neagră, cu cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigură o manevrare directă şi sportivă a automobilului.

HABITACLUL CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI TEHNOLOGII.

Conceptul operaţional, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă disponibile pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Claritatea, confortul şi siguranţa la un nivel suprem: numeroase tehnologii inovatoare te susţin într-o varietate de moduri în timpul călătoriei. Concentrează-te asupra esenţialului – plăcerea de a conduce sportiv în automobilul tău BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Imagine din interior cu BMW Live Cockpit Professional al BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcție de navigație include două ecrane de afișare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluție cu operare tactilă și un afișaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat și prin intermediul controlerului iDrive Touch*.

*Pentru acest model de automobil, funcția tactilă pentru controlerul iDrive este posibil să nu fie disponibilă momentan.
Imagine cu Driving Assistant Professional pe Control Display din interiorul BMW M440i xDrive Gran Coupé G26

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine cu Asistentul la parcare Plus pe Control Display din interiorul BMW M440i xDrive Gran Coupé G26

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine cu sistemul de integrare pentru smartphone Apple CarPlay Android Auto pe Control Display din interiorul BMW M440i xDrive Gran Coupé G26

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
Putere maximă în CP (kW), la 1/min:
374 (275)/5.500 – 6.500
Cuplu maxim în Nm, la 1/min:
500/1.900 – 5.000
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:
4,7
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:
8,0 – 8,5
Date pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/tyre-energy-lables/jcr:content/par-4col/wideteaser_67 failed
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 4 Gran Coupé G26, BMW Individual Roşu Aventurine

NOUL BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

BMW Seria 4 Gran Coupé cu cinci uşi impresionează prin dinamică, funcţionalitate şi interiorul său spaţios de înaltă calitate.

APLICAŢIA BMW BROCHURE.

Aplicaţia BMW Brochure pe smartphone
Experimentează lumea BMW, interactiv de pe smartphone sau tabletă. Aplicaţia BMW Brochure conţine broşuri digitale pentru toate modelele BMW actuale. Bucură-te de informaţii detaliate despre produse, imagini şi videoclipuri spectaculoase şi poveşti fascinante pe fundal despre modelul BMW ales. Desigur, tot aici vei găsi detalii despre design, opţiuni de echipare, servicii şi tehnologii ale noului BMW M440i xDrive Gran Coupé.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service angajat ajutând clientul

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE ŞI ACCESORII PENTRU BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Descoperă echipamente sportive şi accesorii utile pentru modelele BMW Seria 4 Gran Coupé M.

BMW M440i xDrive Gran Coupé oferă o plăcere de a conduce dinamică şi o varietate de dotări sportive. Opţiunile distinctive de design de la Accesorii BMW M Performance oferă un nivel suprem al caracterului motorsport atât la exterior, cât şi în interior. Accesoriile originale BMW potrivite perfect automobilului în ceea ce priveşte calitatea si designul îţi permit să îţi personalizezi perfect automobilul tău BMW M440i xDrive Gran Coupé după preferinţe.
Grila frontală M Performance din fibră de carbon a modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.
Capace M Performance din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare pentru modelul BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Capace pentru oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon.

Confecţionate din fibră de carbon, aceste spectaculoase capace M pentru oglinzile exterioare subliniază caracterul high-tech al automobilului, conferindu-i, totodată, şi un aspect mai sportiv.
Difuzor spate M Performance din fibră de carbon pentru modelul BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Difuzor spate BMW M Performance din fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance fabricat din fibră de carbon creează un aspect şi mai modern - şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.
Set complet de roţi pentru vară cu jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 868 M bicolore (Auriu Night, lucioase) pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Set complet de roţi pentru vară cu jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 868 M, bicolore (Auriu Night, lucioase).

Jante exclusive M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, în Auriu Night bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.
Volanul M Performance al modelului BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Volan M Performance.

Detalii captivante: Volanul cu zonă de prindere din Alcantara oferă o senzaţie şi o prindere excelente pentru o experienţă de condus mai sportiv.
Cotieră M Performance în Alcantara pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Cotieră M Performance în Alcantara.

Pentru că detaliile mici fac o mare diferenţă: cotiera centrală M Performance din Alcantara adaugă ultimele detalii aspectului exclusiv de motorsport al habitaclului.
Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 853, Gri Gunmetal ale BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 853, Gri Gunmetal.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 853, Gri Gunmetal. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5 J x 18.
Cutie portbagaj pentru plafon BMW 320 Negru Argintiu Titan pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan.

Cutie portbagaj de plafon blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 320 litri, compatibilă cu toate sistemele pentru plafon BMW.
Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete al BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete.

Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete este soluţia sigură de transport pentru biciclete de curse, touring sau pentru copii, precum şi pentru biciclete de munte de până la maximum 20 kg.
Imagine din faţă cu covoraşele BMW pentru toate anotimpurile ale BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu logoul BMW.
Covoraşul BMW pentru portbagaj al BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraş BMW antiderapant, rezistent la apă special conceput pentru protejarea portbagajului de murdărie şi umezeală. În negru cu logoul BMW.

BMW SERVICES PENTRU BMW M440i xDrive GRAN COUPÉ.

Oferte de service şi pachete pentru modelele BMW Seria 4 Gran Coupé M.

BMW stabileşte standardele în materie de service şi este mereu alături de tine şi al tău BMW M440i xDrive Gran Coupé. Prin intermediul serviciului de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune, experţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru urgenţe 365 de zile pe an. Datorită serviciilor inovatoare BMW Teleservices, automobilul tău BMW M440i xDrive Gran Coupé notifică automat partenerul tău de service BMW cu privire la necesităţile de mentenanţă sau la defecţiuni, astfel încât acesta să te poată contacta independent. Cu BMW Service Inclusive, acestea şi toate celelalte servicii sunt acoperite financiar pentru perioada aleasă de tine. Câştigă mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţa ta: Cu gama variată de servicii oferite de BMW, vei fi mereu în siguranţă.
BMW Service Inclusive femeie în faţa Centrului de Service BMW

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – bucură-te de condusul sportiv alături de automobilul tău BMW M440i xDrive Gran Coupé. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.
Află mai multe
BMW Teleservices femeie cu un smartphone lângă portiera automobilului său BMW

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW M440i xDrive Gran Coupé te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău BMW M440i xDrive Gran Coupé în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Asistenţă rutieră BMW femeie cu un smartphone în faţa unui automobil BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

ac

Opţiunile BMW Individual vor fi disponibile pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé începând cu 03/2022.

 

BMW M440i xDrive Gran Coupé:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,0 – 8,5

Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 194

n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M440i xDrive Gran Coupé.

  •  

    

   Opţiunile BMW Individual vor fi disponibile pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé începând cu 03/2022.

   BMW M440i xDrive Gran Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,0 – 8,5
   Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 194

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.