Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând, în faţa unei clădiri rezidenţiale.

THE 1

BMW M

Toate detaliile BMW M135i xDrive dintr-o privire.

BMW M135i xDrive este modelul sportiv al BMW Seria 1. Cu fiecare detaliu, designul său puternic indică acest rol principal – sprijinit de un pachet cuprinzător de opţiuni de înaltă calitate şi tehnologii avansate. Descoperă detaliile din interior şi de la exterior, componentele pentru dinamica de condus şi echipamentele inovatoare sau verifică datele tehnice pentru a afla mai multe despre performanţa impresionantă şi consumul eficient al BMW M135i xDrive.

Citeşte în continuare
THE 1Toate detaliile BMW M135i xDrive dintr-o privire.

DESIGN ŞI PERFORMANŢĂ.

Opţiunile de design, echipamentele pentru dinamica de condus şi direcţia M Sport ale BMW M135i xDrive.

Un adevărat lider – BMW M135i xDrive îşi arată caracterul dinamic încă de la prima vedere. În secţiunea „Design” poţi descoperi o selecţie exclusivistă de opţiuni de echipare sportive pentru interiorul şi exteriorul modelelor fascinante BMW Seria 1 M. În secţiunea „Dinamică de condus”, vei afla mai multe detalii despre componentele standard şi opţionale din domeniul sistemului de propulsie şi al şasiului – pentru performanţă şi agilitate maxime.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, rulând.
BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu grila radiatorului BMW cu design „Mesh” în Gri Cerium.

Grila radiatorului BMW cu design „Mesh”.

Grila radiatorului BMW cu design „Mesh” este complet finisată în Gri Cerium şi are un grilaj elaborat în interior. Această structură tip grilaj, inspirată de automobilele de curse, conferă profunzime şi valoare părţii frontale şi stabileşte accente dinamice de înaltă calitate cu aceste detalii.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu pachet M Aerodinamic.

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler M special în partea faţă, spoiler spate şi ornamentele pragurilor laterale accentuează stilul de condus dinamic şi aspectul sportiv al automobilului. Ornamentele sunt în culoarea caroseriei şi prezintă inserţii negre lucioase.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu spoiler M pentru partea spate.

Spoiler M pentru partea spate.

Spoilerul M pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin aplicarea forţei de apăsare pe puntea spate, automobilul beneficiază de mai multă stabilitate în timpul condusului.
Interiorul BMW M135i xDrive cu centuri de siguranţă M.

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă au cusături excepţionale în culorile M clasice şi scot în evidenţă ambianţa sportivă de înaltă calitate a interiorului.
Habitaclul BMW M135i xDrive cu volan M îmbrăcat în piele.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblema „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Interiorul BMW M135i xDrive cu scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport excelent în părţile laterale pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcţie de dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu ornamente pentru ţevile de eşapament în partea stângă şi dreaptă în Gri Cerium.

Ţevi de eşapament.

Exclusiv pentru M135i: ţevi de eşapament oblice în stânga şi în dreapta în culoarea Gri Cerium. Astfel, ţevile de eşapament cu diametrul de 100 mm reprezintă un accent vizual care scoate în evidenţă sportivitatea M135i.
Interiorul BMW M135i xDrive cu ornamente interioare „Illuminated Boston”.

Ornamente interioare „Illuminated Boston”.

Ornamentele interioare „Illuminated Boston” cu detalii „Mesh” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul sclipitor al ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M135i xDrive.

Motorul BMW M135i xDrive.

Un sportiv de top care oferă plăcere de a conduce: motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M135i este foarte puternic pentru că are pistoane noi, un turbocompresor mai mare, reţea de conducte de aer optimizate, un pachet performant pentru răcire şi un sistem de evacuare M controlat printr-un capac.
BMW M135i xDrive cu transmisie Steptronic Sport.

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
BMW M135i xDrive cu suspensie M Sport.

Suspensie M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastru închis cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic foarte mare al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
BMW M135i xDrive cu frâne M Sport.

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastru închis cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
BMW M135i xDrive cu direcţie M Sport.

Direcţie M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi scade efortul necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis şi-ţi oferă manevrabilitate sportivă, în special pe drumuri şerpuite.
BMW M135i xDrive cu sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Pentru mai multă agilitate, distribuţia puterii controlate electronic, de exemplu, contracarează supravirarea şi subvirarea în viraje.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu pachet M Performance.

BMW M135i xDRIVE CU PACHET M PERFORMANCE.

Pachetul M Performance* îmbunătăţeşte potenţialul sportiv al automobilului. Scăderea greutăţii obţinute prin anumite măsuri aplicate şasiului, interiorului şi prin folosirea jantelor din aliaj uşor de 18” garantează performanţă maximă la accelerare şi creşte în mod vizibil dinamica de condus. În acelaşi timp, pachetul M Performance cu elementele sale de design negre, cum ar fi oglinzile exterioare, grila BMW a radiatorului cu design „Mesh” şi ornamentele ţevilor de eşapament evidenţiază la exterior performanţa înaltă a automobilului.

* Disponibil din 11/2019

TEHNOLOGII INOVATOARE.

Conectivitatea şi serviciile digitale ale BMW M135i xDrive.

De la „BMW Intelligent Personal Assistant” cu caracter digital şi „BMW Live Cockpit Professional” cu setare individuală până la „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului) comod: cele mai noi tehnologii pentru conectare şi servicii digitale inovatoare îţi oferă conectivitate maximă şi confort în automobilul tău BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive cu „BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include două afişaje de înaltă calitate: un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 10,25” şi cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital cu diagonala de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7.0 poate fi operat şi prin intermediul Controller-ului iDrive Touch.
BMW M135i xDrive cu pregătire pentru Apple CarPlay®.

Pregătire pentru Apple CarPlay®.

De ce să pleci la drum fără funcţiile iPhone-ului tău în automobilul tău BMW, unde le poţi gestiona ca de obicei? Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” îţi oferă acces de la distanţă la funcţiile de telefonie şi la aplicaţii precum iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify şi Apple Music. Poţi, de asemenea, să foloseşti butonul pentru comanda vocală de pe volan pentru a interacţiona cu Siri, asistentul vocal de la Apple.

DATELE TEHNICE ALE BMW M135i xDRIVE.

Selectați modelul

Mase

Masa la gol (UE), în kg 1600
Masa maximă admisă, în kg 2085
Sarcina admisă, în kg 560
Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 1.120/ 1.020
Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 380
Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 1200
Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg -
Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg -
Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg -

Motor

Cilindri/ supape 4/ 4
Capacitatea în cmc 1998
Alezaj/ cursă, în mm 94,6/ 82,0
Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 225 (306)/ 5.000 - 6.250
Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 450/ 1.750 - 4.500
Raport compresie : 1 9.5

Performanţă

Viteza maximă în km/h 250
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 4.8

Consum de combustibil

Consum urban, în l/100 km 8,2 - 8,5
Consum extraurban, în l/100 km 6,0 - 6,3
Consum mixt, în l/100 km 6,8 - 7,1
Emisii medii de CO₂, în g/km 155 - 162
Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 50

Jante

Dimensiuni anvelope faţă 225/40 R18 92 Y XL
Dimensiuni anvelope spate 225/40 R18 92 Y XL
Dimensiuni şi material jante faţă 8 J x 18", din aliaj uşor
Dimensiuni şi material jante spate 8 J x 18", din aliaj uşor

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M135i xDrive.

 • BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 162

  Imaginile arată echipamente opţionale, ecrane şi afişaje în funcţie de opţiunile de echiapare.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.