BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen
Consum mixt de combustibil7.8-8.0 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzină

THE Z4.

BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen

MODELUL BMW Z4 M40i ROADSTER.

Consum mixt de combustibil7.8-8.0 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzină
 • THE Z4.MODELUL BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Plat, cu top-ul deschis şi creat pentru performanţă: Cu partea frontală lată, roţile mari, capota alungită şi multe detalii inspirate de motorsport, BMW Z4 M40i Roadster se dovedeşte a accelera pulsul dintr-o privire. Pe şosea, acesta îşi eliberează caracterul sportiv până în cel mai mic detaliu: un roadster care transformă dorinţa de libertate în plăcere pură de a conduce.

  Citeşte în continuare

  DESIGNUL EXTERIORULUI ŞI INTERIORULUI BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Entuziasmul creşte.

  BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen
  Grilă frontală dublă cu design „Mesh” a BMW Z4 M40i Roadster, 2019, în Gri Frozen de la BMW Individual

  Grilă BMW cu design „Mesh”.

  Designul „Mesh” al grilei frontale BMW, care variază în funcţie de motorizare, accentuează aspectul dinamic al automobilului. Modelul de bază are o grilă neagră lucioasă cu design „Mesh”, iar în cadrul pachetului Sport Line şi a pachetului M Sport acestea sunt din aluminiu mat, fiecare cu o ramă cromată. Grila frontală BMW pentru modelul M40i, aflat în vârful gamei, este în întregime în Gri Cerium.
  Prize de aer Air Breather BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen

  Prize de aer „Air Breather”.

  Prizele de aer „Air Breather” din spatele arcadelor roţilor faţă şi prizele de aer „Air Curtain” din spoilerul faţă scad turbulenţele din jurul arcadelor roţilor şi distribuie uniform fluxul de aer, reducând astfel coeficientul de frecare. În acelaşi timp, evidenţiază aspectul sportiv al automobilului, ca elemente decorative.
  Pachet M Aerodynamics BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen

  Pachet M Aerodinamic.

  Pachetul M Aerodinamic are spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat. Împreună acestea se impun prin dinamică pură şi sportivitate. Astfel, componentele M îmbunătăţesc aspectul automobilului şi în acelaşi timp îi optimizează proprietăţile dinamice.
  Ţevi de eşapament BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen

  Ţevi de eşapament.

  Ţevile de eşapament rotunde cromate şi lucioase din spate, de pe partea dreaptă şi stângă, sporesc aspectul sportiv al automobilului.
  BMW Z4 M40i Roadster

  Scaune M Sport.

  Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul conducătorului auto şi, în funcţie de echipare, cel al pasagerului din faţă pot fi ajustate la dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.
  BMW Z4 M40i Roadster

  Volan M îmbrăcat în piele.

  Volanul M îmbrăcat în piele are butoane multifuncţionale şi emblemă „M”, care completează designul cu trei spiţe. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră cu zone ergonomice pentru degetul mare şi-ţi oferă o experienţă de condus foarte dinamică şi sportivă.

  DINAMICA DE CONDUS A BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Dă frâu liber ambiţiei.

  Poate înfrunta orice provocare: BMW Z4 M40i Roadster îşi arată originea sportivă în orice situaţie. Datorită celei mai noi tehnologii, a poziţiei joase pe şosea şi a optimizării sistematice a greutăţii, acesta atinge valori impresionante de performanţă şi cel mai înalt nivel al dinamicii de condus.

  Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri al BMW Z4 M40i Roadster

  Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

  Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă.
  Suspensie M adaptivă a BMW Z4 M40i Roadster, 2019

  Suspensie M adaptivă.

  Suspensia M adaptivă, coborâtă cu 10 mm, se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – şi beneficiază de manevrabilitate foarte agilă.
  BMW Z4 M40i Roadster

  Diferenţial M Sport.

  Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
  Steptronic Sport Getriebe BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Nahaufnahme Schalthebel Innenraum

  Transmisie Steptronic Sport.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi funcţie „Launch Control” oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză, atât automat cât şi manual, prin intermediul padelelor de schimbare a vitezelor sau al manetei schimbătorului de viteze – pentru o experienţă de condus confortabilă sau un condus dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, schimbarea treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
  BMW Z4 M40i Raodster, 2019

  Direcţie sport variabilă.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi funcţie „Launch Control” oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză, atât automat cât şi manual, prin intermediul padelelor de schimbare a vitezelor sau al manetei schimbătorului de viteze – pentru o experienţă de condus confortabilă sau un condus dinamic. În modul &Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, schimbarea treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.

  BMW Z4 M40i Roadster, BMW Individual Gri Frozen

  Frâne M Sport.

  Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
  Control Display al BMW Z4 M40i Roadster cu BMW Intelligent Personal Assistant

  BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

  SISTEMELE DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Servicii digitale şi sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto.

  BMW Z4 M40i Roadster îţi oferă multe sisteme inteligente de asistenţă a conducătorului auto. De la Asistentul la parcare până la sistemul personal de asistenţă vocală, tehnologiile inovatoare cresc siguranţa şi confortul în timpul călătoriei. În acelaşi timp, acestea îţi asigură şi condus parţial automatizat, în funcţie de situaţie.
  Sistemul de operare BMW 7 al BMW Z4 M40i Roadster

  Sistem de operare BMW 7.

  Conceptul de operare inovator al sistemului de operare BMW 7 permite operarea simplă a funcţiilor automobilului prin vorbire, ecran tactil şi Controller iDrive – într-un mod foarte intuitiv. În acest scop, funcţionalitatea Controlerului a fost actualizată. Acum meniul pentru aplicaţii poate fi selectat direct.
  Control Display al BMW Z4 M40i Roadster cu BMW Intelligent Personal Assistant

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.

  DATELE TEHNICE ALE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  MODELUL BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

  250 (340) / 5.000 - 6.500

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

  4.5

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  7.8 - 8.0

  Emisii medii de CO2, în g/km:

  177 - 182

  BMW Z4 M40i Roadster

  SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW Z4 M40i ROADSTER.

  BMW Z4 M40i Roadster

  Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW Z4 M40i Roadster.

  SERVICII BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW Z4 M40i ROADSTER.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Află cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
  BMW Seria 2 Gran Coupé

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Z4 M40i Roadster, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW Z4 Roadster M40i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.8 - 8.0
   Emisii medii de CO2, în g/km: 177 - 182

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW Z4 Roadster M40i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.8 - 8.0
   Emisii medii de CO2, în g/km: 177 - 182

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.