Aspectul alungit, carcasele deosebite ale roţilor, liniile de design, ramele cromate – toate acestea demonstrează calităţile BMW Seria 6 Gran Coupé: eleganţă, exclusivitate şi putere. Habitaclul oferă materiale atent selectate precum piele fină şi elemente de control dispuse în mod ergonomic. Echipamentele exclusive de la BMW Individual transformă acest automobil într-unul cu adevărat unic. Iată o adevărată capodoperă, care datorită conceptului cu 4+1 scaune oferă spaţiu pentru 5 pasageri în timpul călătoriilor scurte. Acest model este şi foarte puternic, datorită motoarelor premiate BMW TwinPower Turbo de la BMW EfficientDynamics. Sistemul complex de camere video şi sistemele de asistare a conducătorului auto îţi oferă sprijin suplimentar în timpul diverselor situaţii de condus. Rezultatul este plăcere nelimitată de a conduce într-un automobil spaţios şi confortabil.

Atât în timpul călătoriilor lungi cât şi al celor scurte, BMW Seria 6 Cabriolet oferă confort, dinamică şi eficienţă la superlativ. Acest lucru se datorează în mare parte motoarelor BMW TwinPower Turbo de la BMW EfficientDynamics. Opţiuni de echipamente precum pachetul Design Pure Experience, pachetul Design Pure Excellence sau pachetul M Sport îţi permit să subliniezi diferitele veleităţi ale automobilului tău BMW Seria 6 Cabriolet, după cum doreşti. Acestor opţiuni li se adaugă inovaţii BMW ConnectedDrive precum sistemul BMW Head-Up Display, Serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România) sau pachetul Driving Assistant Plus. Iar pentru a aduce note suplimentare de eleganţă sau extravaganţă automobilului tău, poţi alege din gama de jante disponibile, care include jantele din aliaj uşor de 20” Multi-spoke tip 616.

BMW Seria 6 Gran Turismo impresionează datorită designului, precum şi a interiorului spaţios şi elegant. Caracteristicile sale de condus oferă dinamică şi confort în timpul călătoriilor lungi. Mai mult, acest automobil reprezintă o declaraţie unică a designului modern şi îţi oferă experienţe de condus de neuitat.

Dinamica impresionantă a modelelor BMW Seria 6 este dovedită de motorul puternic pe benzină cu 8 cilindri al BMW 650i, de motorul pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW 640i şi de motorul diesel cu 6 cilindri în linie al BMW 640d. În acelaşi timp, măsurile BMW EfficientDynamics precum injecţia directă de benzină, Indicatorul de schimbare optimă a treptelor de viteză şi Recuperarea energiei la frânare oferă consum mic de combustibil. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice drum, în fiecare viraj şi în orice situaţie de condus.

Indiferent dacă eşti în căutarea unui automobil BMW Seria 6 nou sau rulat, găseşti aici toate informaţiile necesare, rapoarte ale testelor şi oferte de finanţare şi de leasing pentru modelele curente BMW Seria 6. Şi, desigur, un dealer pentru a programa un drive test.

Citeşte în continuare