Dinamică de condus irezistibilă, design sportiv, confort maxim - BMW Seria 5 Touring este un adevărat maestru în propriul segment. Un automobil versatil, bun la toate, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, funcţionalitate maximă şi mai mult fler sportiv. Nenumăratele servicii digitale şi sisteme de asistare a conducătorului auto garantează maximum de confort, siguranţă şi productivitate. Spaţiul interior generos inspiră calitate şi oferă loc pentru diverse activităţi datorită capacităţii portbagajului de 1.700 litri. O garanţie a plăcerii de a conduce care duce nevoile de relaxare şi de gestionare profesională la un nou nivel.
 

BMW 530e Touring Plug-in-Hybrid combină un motor puternic pe benzină cu un motor electric bazat pe tehnologia BMW eDrive. Rezultatul este oferit de performanţa impresionantă oferită odată cu reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2.
 

Fie că eşti în căutarea unui nou model BMW Seria 5 - aici vei găsi toate informaţiile şi datele tehnice necesare - precum şi un dealer pentru un nou test drive.

Citeşte în continuare