BMW Seria 3 Sedan LCI Gri Brooklyn
Consum mixt de combustibil1,3 - 8,3 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

NOUL BMW SERIA 3

PROGRES CĂTRE PERFECŢIUNE.

Consum mixt de combustibil1,3 - 8,3 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
NOUL BMW SERIA 3PROGRES CĂTRE PERFECŢIUNE.

  Noul BMW Seria 3 Sedan oferă o dinamică de condus remarcabilă şi sisteme de asistenţă inteligente pentru conducătorul auto într-un design nou, păstrând sportivitatea emblematică.

   

  • Suspensia M Sport cu design mai rigid al arcului şi amortizorului pentru caracteristici de condus directe şi agile.
  • Asistentul pentru mersul în marşarier şi alte sisteme inteligente de asistenţă pentru confort optim în orice călătorie.
  • Habitaclu centrat pe conducătorul auto şi ecran curbat BMW cu funcţie Touch.


  BMW 330i Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.6 - 7.3
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 148 – 166

  Citeşte în continuare

  TEHNOLOGII DIGITALE ÎN NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

  BMW Seria 3 Sedan LCI - tehnologii digitale
  Tehnologiile inovatoare ale noului BMW Seria 3 Sedan permit conducătorului auto să comunice în mod natural cu automobilul.
  • Ecranul curbat BMW prezintă toate informaţiile importante şi permite operarea facilă prin intermediul funcţiei tactile.
  • Conectivitate extinsă prin sistemul de integrare pentru smartphone, ceea ce îţi permite să îţi plănuieşti rutele pe smartphone şi apoi să le transferi automobilului tău.
  • Experimentează operarea intuitivă folosind comenzi vocale.
  BMW Seria 3 Sedan LCI afişajul curbat BMW

  Ecran curbat BMW.

  Aproape toate funcţiile automobilului pot fi controlate utilizând generosul ecran curbat BMW. Orientat către conducătorul auto şi echipat cu widget-uri intuitive, face operarea prin atingere şi mai convenabilă.

  BMW Seria 3 Sedan LCI BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Display.

  Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual.

  ASISTENTUL PENTRU MERSUL ÎN MARŞARIER.

  BMW Seria 3 Sedan LCI Asistentul pentru mersul în marşarier

  Asistentul pentru mersul în marşarier manevrează, de asemenea, automobilul în mod sigur în situaţii dificile:
   

  • Asistentul pentru mersul în marşarier memorează rotirile volanului pe ultimii 50 de metri parcurşi.
  • La apăsarea unui buton, automobilul reface automat şi exact ruta parcursă anterior.
  • Aceasta înseamnă că, chiar şi situaţiile dificile, cum ar fi drumurile înguste, fără ieşire sau locurile de parcare înguste, nu prezintă deloc probleme.

  DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

  BMW Seria 3 Sedan LCI
  BMW Seria 3 Sedan LCI în Gri Brooklyn

  Design frontal.

  Definitorii pentru designul frontal sunt farurile cu LED cu un stil elegant, care se remarcă prin aranjamentul lor în formă de L inversat şi prin conturul lor concentrat. În combinaţie cu grila frontală distinctă cu lamele duble, gurile mari de admisie hexagonale oferă o declaraţie sigură pe sine.

  BMW Seria 3 Sedan LCI în Gri Brooklyn

  Design lateral.

  Datorită ampatamentului lung, consolelor scurte şi proporţiilor compacte, BMW Seria 3 Sedan oferă o imagine deosebit de dinamică în vedere laterală. Conturul fluid al liniei plafonului interacţionează cu roţile de 19” disponibile opţional pentru a sublinia eleganţa automobilului.

  BMW Seria 3 Sedan LCI în Gri Brooklyn

  Design spate.

  Bara-spoiler distinctivă creează un aspect deosebit de sportiv pentru BMW Seria 3 Sedan. Reflectoarele verticale şi ornamentele ţevii de eşapament largi cu un element cromat din pachetul M Sport întăresc acest efect. Difuzorul mare dintre ţevile de eşapament completează aspectul sportiv şi dinamic.

  DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

  BMW Seria 3 Sedan LCI
  BMW Seria 3 Sedan LCI Habitaclu modern

  Habitaclu modern.

  Cu un număr redus de butoane de comenzi, habitaclul are un aspect minimalist high-tech. Ecranul curbat BMW subţire, fără ramă pare să plutească aproape liber deasupra panoului de instrumente şi, ca unitate de afişare tactilă, oferă o operabilitate modernă şi convenabilă.

  BMW Seria 3 Sedan LCI Consolă centrală cu noul schimbător de viteze

  Consolă centrală cu noul schimbător de viteze.

  Aceasta este locaţia centrului de control clar structurat, cu suprafaţa de operare bazată pe atingere a controlerului iDrive. Selecţia modernă a treptelor de viteză are loc automat, aspectul modern din interior creând o impresie deosebit de ordonată.

  BMW Seria 3 Sedan LCI Scaune în Sensatec

  Scaune în Sensatec.

  Tapiţeria uşor de întreţinut din Sensatec impresionează prin aspectul de înaltă calitate, asemănătoare cu pielea. Designul materialului cu perforaţii combină confortul cu aspectul elegant, chiar şi în călătoriile lungi.

  DETALII DESPRE DINAMICA DE CONDUS A NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

  Experimentează o dinamică pronunţată de condus cu un nivel ridicat de confort datorită componentelor suspensiei perfect coordonate şi a motoarelor puternice:

  • Motoare puternice cu 122 până la 374 CP (90 până la 275 kW) pentru experienţe de condus sportiv impresionante.
  • Performanţă puternică de sprint, cu o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.
  • Suspensie M Sport pentru caracteristici de condus sportiv şi direct.
  BMW Seria 3 Sedan LCI Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie

  Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

  Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie combină puterea şi eficienţa pentru o experienţă de condus completă. Sunetul răsunător al motorului este o încântare. Inovaţii precum VANOS dublu, Valvetronic, tehnologie de injecţie de mare precizie şi turbocompresor cu două conducte extrag cât mai multă energie posibil utilizând cât mai puţin combustibil.

  BMW Seria 3 Sedan LCI Direcţie asistată electric

  Direcţie asistată electric.

  Suportul servo electric pentru direcţie măreşte atât confortul la direcţie, cât şi siguranţa la condus. Face manevrarea mai uşoară şi garantează stabilitatea în deplasare la viteze superioare.

  BMW Seria 3 Sedan LCI Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri

  Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

  Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în linie oferă din plin plăcerea de a conduce. Chiar şi în intervalul de turaţie scăzută a motorului, vei experimenta o livrare foarte directă de putere şi un răspuns spontan. Propulsia combină consumul eficient cu emisiile scăzute de poluanţi şi funcţionează silenţios şi fără probleme în orice situaţie.

  DATELE TEHNICE ALE NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

  BMW 330e xDrive şi alte motorizări pentru noul BMW Seria 3 Sedan.

  Putere maximă în kW (CP), la 1/min.:

  135 (184)/5,000-6,500

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

  140

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  2.0-1.5

  Emisii medii de CO₂, în g/km:

  54-33

  BMW Seria 3 Sedan LCI schiţa datelor tehnice

  ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

  Cu accesoriile originale BMW, personalizezi automobilul tău BMW aşa cum îţi doreşti: produsele sunt perfecte pentru noul BMW Seria 3 Sedan în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.
  BMW Seria 3 Sedan LCI Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

  Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

  Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.

  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan LCI Cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan

  Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

  Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan LCI Covoraşe BMW pentru orice vreme pentru locurile din faţă

  Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

  Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.

  Spre produs

  SERVICII BMW.

  BMW Service angajat întâmpinând clienţii

  Serviciile BMW îţi asigură plăcerea de a conduce complet fără griji:
   

  • Cu BMW Service Inclusive, te bucuri de transparenţă 100% prin servicii precum verificarea automobilului, a microfiltrului sau a lichidului de frână la preţuri fixe.
  • Teleservices de la BMW ConnectedDrive transmit partenerului tău de service BMW toate informaţiile relevante despre automobil, atunci când este necesară o intervenţie în service.
  • Asistenţa furnizată de serviciile BMW Breakdown and Accident este disponibilă gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an.
  No text

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 3 Sedan, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW 330i Sedan:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.6 - 7.3
   Emisii medii de CO2, în g/km: 148 – 166

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

   ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.