Pasiunea câştigă: cu mai multă dinamică, mai multe emoţii şi mai multe inovaţii – BMW Seria 3 Sedan aduce inspiraţie în fiecare călătorie. Spre deosebire de orice alt model, acesta reprezintă conceptul sedan sport. Aflat la a şaptea generaţie, acest model îţi oferă mai multă putere, dar şi eficienţă şi individualitate sporite. Motoarele puternice cu 6, 4 şi 3 cilindri, dezvoltate cu sprijin din partea tehnologiilor BMW EfficientDynamics, asigură puterea remarcabilă de propulsie şi impun standarde noi în ceea ce priveşte eficienţa: BMW M340i xDrive* şi BMW 330e* cu sistem „plug-in” specific hibridelor, care îmbină motorul cu 4 cilindri pe benzină şi tehnologia BMW eDrive. În plus, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive construit cu focus pe sportivitate asigură plăcere de a conduce pe orice tip de suprafaţă şi teren, în fiecare viraj sau situaţie de condus.

* Disponibil începând cu luna iulie 2019.

BMW Seria 3 Touring te invită să descoperi lumea: acest model îmbină versatilitatea şi tehnologiile inovatoare - este un model sportiv conceput cu măiestrie. Iar împreună cu motorul BMW 320d performant şi eficient în ceea ce priveşte consumul de combustibil, orice călătorie devine posibilă. Datorită pachetului de tehnologii BMW EfficientDynamics poţi parcurge până la 1.200 km cu un singur rezervor de combustibil. În plus, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice tip de suprafaţă şi teren, în fiecare curbă sau situaţie de condus.

Interacţiunea perfectă între formă şi spaţiu, atât în interiorul cât şi în exteriorul BMW Seria 3 Gran Tursimo creează eleganţa în stil coupé, cu aspect puternic şi dinamic şi impresia de spaţiu generos. Toate aceste atuuri fac ca amprenta pe care o lasă acest model să fie unică şi inconfundabilă. În plus, cu pachetul M Sport sau cu BMW Lines Modern, Luxury şi Sport, acest model devine şi mai deosebit.

BMW ActiveHybrid 3 este primul sedan sport compact din segmentul premium din lume care are propulsie integral hibridă. Şi după cum îi este caracteristic tradiţiei îndelungate BMW Seria 3, BMW ActiveHybrid 3 are aspect modern şi puternic. Acesta poate fi personalizat suplimentar cu echipamente din cadrul pachetelor BMW Lines Sport, Luxury şi Modern, în funcţie de preferinţele individuale.

Indiferent dacă eşti în căutarea unui automobil BMW Seria 3 nou sau rulat – găseşti aici toate informaţiile, rezultatele testelor şi ofertele de finanţare şi de leasing pentru modelele BMW Seria 3 actuale, precum şi – bineînţeles – un dealer pentru a programa un drive test.

Citeşte în continuare