Odată ce ai văzut BMW Seria 1, cu 3 uşi, nu-l vei mai uita. Acest model compact uimitor este elegant, are temperament puternic şi caracter sportiv născut din designul atletic, iar motoarele sale puternice îţi asigură clipe dinamice de neuitat. Portofoliul variază de la motoarele sportive şi eficiente BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel cu 3 cilindri până la motoarele BMW TwinPower Turbo cu 4 cilindri energice şi culminează cu motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M140i.

Indiferent de motorul pe care îl alegi, vei avea cu siguranţă un tren de rulare care este inegalabil în clasa compactă. Acest lucru se datorează în mare măsură tehnologiilor BMW EfficientDynamics, care includ funcţia Start Stop motor automată, Indicatorul de schimbare optimă a treptelor de viteză şi Recuperarea energiei la frânare.

Aceleaşi motoare sunt utilizate şi în cazul BMW Seria 1, cu 5 uşi, care datorită interiorului ergonomic cu numeroase posibilităţi de depozitare, precum şi portbagajului flexibil, este automobilul ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Transmisia manuală cu 6 trepte sau transmisia Steptronic cu 8 trepte asigură agilitate uimitoare. Cu pachetele Urban Line, Sport Line şi M Sport îţi poţi personaliza automobilul. În plus, datorită soluţiilor inteligente de comunicare şi de divertisment oferite de BMW ConnectedDrive, BMW Seria 1, cu 5 uşi reprezintă conexiunea dintre mobilitatea individuală şi activităţile zilnice, iar în plus te sprijină în drumul tău către atingerea de noi obiective.

Indiferent dacă eşti în căutarea unui automobil BMW Seria 1 nou sau rulat, găseşti aici toate informaţiile necesare, rapoarte ale testelor şi oferte de finanţare şi de leasing pentru modelele curente BMW Seria 1. Şi, desigur, un dealer pentru a programa un test drive.

Read more