BMW în peisaj forestier cu un bărbat şi o fetiţă

„PE PLOAIE SAU SOARE: ANVELOPELE NOASTRE SUNT SUPERIOARE.”

Deţine controlul. Jante şi anvelope BMW originale cu marcaj cu stea.

Deţine controlul chiar şi atunci când începe ploaia torenţială în timp ce eşti la volan şi muzica e dată tare: alege jantele şi anvelopele BMW originale cu marcaj cu stea. Sunt fiabile şi te poţi baza pe acestea, pentru că îţi oferă siguranţa crescută în condiţii dificile de vreme, în orice situaţie de condus, pe orice suprafaţă. Plăcere de a conduce şi siguranţă – pentru un sentiment de voie bună.

Citeşte în continuare
„PE PLOAIE SAU SOARE: ANVELOPELE NOASTRE SUNT SUPERIOARE.”Deţine controlul. Jante şi anvelope BMW originale cu marcaj cu stea.

TREI MOTIVE CONVINGĂTOARE.

Mai multă siguranţă pe drum: jante şi anvelope BMW cu marcaj cu stea.

Imagine cu jantă BMW M cu apărătoare, în timp ce rulează
Imagine cu jantă BMW M cu apărătoare, în timp ce rulează
Imagine în prim-plan cu marcajul cu stea de pe anvelopa BMW
Imagine în prim-plan cu marcajul cu stea de pe anvelopa BMW
Janta BMW cu logo BMW, în timp ce rulează
Janta BMW cu logo BMW, în timp ce rulează

„TESTĂM NOI TOTUL, SĂ NU FIE NEVOIE CA TU SĂ-ŢI TESTEZI NOROCUL.”

Jante şi anvelope originale BMW cu marcaj cu stea.

Marcajul cu stea indică faptul că anvelopa a fost produsă special pentru BMW – şi în concordanţă cu cele mai înalte standarde BMW. Dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, culminând cu teste detaliate. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate din şase puncte de vedere: siguranţă, durabilitate, confort, eficienţă şi – caracteristic pentru BMW – stil de condus şi comportament sportiv. În plus, sunt concepute în strânsă colaborare cu producători premium (de exemplu Bridgestone, Michelin şi Pirelli). Tot ce trebuie să faci este să ceri partenerului tău de service BMW anvelopele cu marcaj cu stea – se potrivesc perfect cu automobilul tău, sunt testate şi sigure.

Imagine în prim plan cu anvelopa BMW cu marcaj cu stea
Bărbat şi fetiţă în pădure cu mâinile în aer

Optimizate.

Toate jantele şi anvelopele BMW originale sunt concepute pentru dinamica de condus şi designul specifice fiecărui model BMW.
Imagine din spate cu un bărbat şi o fetiţă într-o pădure

Testate.

Fiecare anvelopă a trecut prin testări riguroase, bifând până la 50 de criterii de calitate diferite (reglementările UE solicită îndeplinirea a doar trei criterii).
Fetiţă râzând în faţa unui peisaj montan

Sigure.

Anvelopele cu marcaj cu stea au durată de viaţă lungă, evaluări maxime în ce priveşte siguranţa şi tehnologie runflat de ultimă generaţie.

SIGURE ŞI STILATE.

Set complet de roţi BMW originale.

De ce să fii nevoit să alegi când poţi avea totul? Cu setul complet de roţi BMW originale, siguranţa merge mână în mână cu aspectul perfect. Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de testarea seturilor complete de roţi BMW originale. În simulări detaliate şi în cele mai dure situaţii practice, acestea trebuie să dovedească faptul că merită denumirea „BMW original”, în orice condiţii de condus. Designul variat înseamnă că fiecare client îşi poate alege setul complet de roţi care i se potriveşte.
Imagine în prim-plan cu janta BMW
Jante forjate M Performance de 20'', tip Y-spoke, stil 795 M

795 M.

Jante forjate de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Y-spoke, stil 795 M, în Negru Jet mat. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.
Jante din aliaj uşor M Performance de 20''

624 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 20'', forjate, bicolore în Negru mat, frezate. Cu logo-ul BMW M. Set complet de roţi cu anvelope mixte runflat.
Jante din aliaj uşor M Performance de 20''

669 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 20'', forjate, bicolore în Negru mat, frezate şi lucioase pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope mixte runflat.
Jante forjate M Performance de 20'', tip Multi-spoke, stil 732 M

732 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Multi-spoke, stil 732 M, forjate, bicolore în Auriu Night, frezate. Set complet de roţi de vară cu anvelope mixte runflat.
Jante din aliaj uşor M Performance de 22'', tip Star-spoke, stil 749 M

749 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 20'', optimizate pentru greutatea automobilului, tip Star-spoke, stil 749 M, bicolore în Negru Jet, lucioase. Set complet de roţi de vară cu anvelope mixte.
Jante din aliaj uşor M Performance de 18'', tip Double-spoke, stil 796 M

796 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 18'', tip Double-spoke, stil 796 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.
Jante M din aliaj uşor de 20'', tip Double-spoke, stil 648 M

648 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Double-spoke, stil 648 M, bicolore în Gri Orbit, lucioase. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.
Jante M Performance din aliaj uşor de 19'', tip Double-spoke, stil 786 M

786 M.

Jante forjate M Performance de 19'', tip Double-spoke, stil 786 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope runflat.
Jante M din aliaj uşor de 19'', tip Double-spoke, stil 727 M

727 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 19'', tip Double-spoke, stil 727 M, bicolore în Gri Orbit, lucioase. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.
Jante M din aliaj uşor de 20'', tip Star-spoke, stil 748 M

748 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Star-spoke, stil 748 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope runflat.
Capace BMW ale supapelor, din aluminiu

Capace ale supapelor.

Capace ale supapelor de înaltă calitate din aluminiu, pentru protecţia eficientă a supapelor TPMS din aluminiu. Cu logo BMW.
Capac butuc roţi

Capac butuc roţi.

Capacul “plutitor” al butucului roţilor constă în logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie.
Sistem de prezoane antifurt

Sistem de prezoane antifurt.

Sistemul de prezoane anifurt de calitate premium, extrem de eficient, prezintă patru prezoane cu inscripţie specială BMW.
Lanţuri de zăpadă

Lanţuri de zăpadă.

Lanţurile de zăpadă tip „Disc” pot fi montate extrem de rapid şi de uşor, datorită inelelor flexibile din oţel şi a sistemului de închidere rapid.
 • Avantajele unui set complet de roţi

  • Poţi alege din multiple stiluri (culori, suprafeţe, materiale, formă spoke, mărimi), care pot fi utilizate şi pe timp de iarnă;
  • Aliniere perfectă a jantei din aliaj, a anvelopelor şi a senzorului TPMS;
  • Oferte atrăgătoare pentru dimensiuni diferite;
  • Rezervă de piese de schimb garantată pentru 10 ani (de la lansare);
  • Proceduri de fabricaţie şi inspecţie stricte, precum metodele de testare: test spray cu apă sărată, test raze X, test de scurgere, bancă de test pentru calcularea presiunii în condiţii extreme, test practic pe traseul din Nürburgring.

 • Avantajele jantei din aliaj uşor

  • Greutate scăzută;
  • Dinamică de condus şi manevrabilitate;
  • Design exclusivist;
  • Durabilitate.
   

AŞA CUM DOREŞTI.

Posibilităţi infinite: decide acum asupra jantelor potrivite şi a stilului anvelopelor şi personalizează-ţi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti.

Citeşte în continuare
Imagine din spate a unui bărbat şi a unei fetiţe sărind într-o pajişte dintr-o vale muntoasă

SIGURANŢĂ ŞI DINAMICĂ DE CONDUS.

Set complet de roţi BMW originale.

Atunci când vine vorba de manevrabilitatea pe orice suprafaţă, toată lumea e de acord că lucrul cel mai important este aderenţa maximă. Dar nu există o soluţie universală. Fiecare model se comportă diferit şi prin urmare necesită o abordare mai nuanţată. Doar BMW cunoaşte în detaliu fizica rezultată din situaţiile de condus şi designul fiecărui model BMW şi îşi adaptează dezvoltarea jantelelor în conformitate cu aceste informaţii. Ce poţi face tu este să schimbi în mod regulat anvelopele automobilului tău. Iar partenerul tău de service BMW îţi va răspunde la orice întrebare pe care o ai şi îţi va oferi sfaturi privind activităţile de service potrivite pentru automobilul tău.

Read more

SIGURANŢĂ ŞI DINAMICĂ DE CONDUS.

Set complet de roţi BMW originale.

Imagine în prim-plan cu modelul anvelopelor de vară

Roţi de vară.

Anvelopele ideale pentru lunile calde ale anului: anvelopele de vară oferă confort optim, acustică îmbunătăţită şi rezistenţă scăzută la rulare. Structura specială a tiparului acestora este realizată dintr-un compus din cauciuc ce nu se înmoaie prea tare la temperaturi ridicate. Datorită crampoanelor mai mari şi a unei structuri mai puţin bazate pe lamele, previn în mod eficient acvaplanarea şi oferă stabilitate direcţională şi precizie de virare crescute chiar şi la viteze mari. Acest detaliu contribuie la o siguranţă crescută a călătoriilor tale şi oferă confort superior şi manevrabilitate crescută chiar şi la viteze mari. Un lucru bine de ştiut: atunci când temperatura depăşeşte 7°C, anvelopele de iarnă ar trebui schimbate cu anvelope de vară.

Citeşte în continuare
Schiţă cu anvelope de iarnă şi de vară

Roţi de iarnă.

Sunt perfecte pentru condiţiile de iarnă. Datorită compoziţiei speciale din cauciuc, anvelopele de iarnă sunt mai sigure pe drum la temperaturi de sub 7°C. Sunt echipate cu un sistem de benzi logitudinale şi orizontale care se deschid în timpul rulării. Astfel se creează prize de aderenţă ce asigură tracţiune puternică şi stabilitate direcţională pe zăpadă şi noroi – un factor decisiv pentru siguranţa ta. Un alt beneficiu care creşte siguranţa este distanţa de frânare mai scurtă în comparaţie cu anvelopele de vară: anvelopele de iarnă oferă distanţă de frânare cu 10% mai scurtă în condiţii de umezeală şi cu până la 50% mai scurtă pe gheaţă şi zăpadă.

Citeşte în continuare
Schiţă cu distanţa de frânare pentru diferite profiluri de anvelope

Distanţa de frânare

Diferenţe considerabile în distanţele de frânare pentru acelaşi model rezultă atât din proprietăţile produsului, cât şi din condiţiile suprafeţei pe care automobilul rulează – de exemplu, distanţa de frânare poate fi de 10 ori mai mare pe suprafeţe alunecoase. Pentru a menţine distanţă de frânare cât mai scurtă, recomandăm seturile complete de roţi sezoniere BMW originale cu marcaj cu stea, ce reprezintă perechea ideală pentru automobilul tău BMW. Grosimea suprafeţei este în mod special importantă pentru adaptabilitatea anvelopei: experţii recomandă schimbarea anvelopelor dacă grosimea suprafeţei de rulare este mai mică de 4 mm.

Citeşte în continuare
Bărbat cu ochelari de soare în faţa unui BMW albastru

ASIGURAREA ANVELOPELOR BMW TIMP DE 36 DE LUNI.

Simbolul ”stea” BMW reprezintă calitatea superioară garantată de producător. Primeşti o asigurare gratuită a anvelopelor BMW originale prin achiziţionarea acestora de la un dealer autorizat BMW. Asigurarea anvelopelor este valabilă timp de 36 de luni de la data achiziției şi oferă protecție optimă, precum şi restituirea a până la 100% din costurile acestora.

 • Ce acoperă asigurarea anvelopelor

  Asigurarea anvelopelor BMW include:

  • deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuțit (de exemplu cuie sau sticlă spartă);
  • deteriorări produse de lovirea bordurii;
  • vandalism;
  • furt.

 • Compensarea avariilor la anvelope

  Cu asigurarea anvelopelor BMW, în cazul unei avarii la acestea ţi se va rambursa până la 100% din costul anvelopelor.*

  În primul an: 100%
  În al doilea an: 75%
  În al treilea an: 50%

  * Fără montaj.

  Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate la pertenerul tău de service BMW. Asigurarea anvelopelor BMW este un serviciu oferit de Allianz Versicherungs-AG.

MIC DICŢIONAR AL JANTELOR ŞI ANVELOPELOR BMW.

Acest mic dicţionar oferă definiţii pentru orice termen legat de jante şi anvelope.

 • Componentele anvelopei

  Jantele şi anvelopele BMW originale cu marcaj cu stea oferă multe avantaje deoarece sunt concepute special pentru fiecare model BMW. Tracţiunea, stabilitatea direcţiei, manevrabilitatea în viraje, confortul şi acustica – toate sunt optimizate pentru automobilul tău. Tiparul anvelopelor asigură aderenţă sporită la drum şi scurgere optimă a apei, capacităţi îmbunătăţite la viteze mari, stabilitate crescută şi rezistenţă mică la rulare. Forma straturilor din interior menţin anvelopa stabilă chiar şi la presiuni interne crescute. Benzile laterale protectoare feresc anvelopa de eventuale avarii, oferind confort şi control mai mare al direcţiei. Nucleul din oţel menţine anvelopa fixă pe jantă. Per total, structura detaliată a anvelopei oferă avantaje clare în termeni de siguranţă şi în ceea ce priveşte dinamica de condus.

 • Perete anvelopă

  Raportul de aspect este raportul dintre înălţimea şi lăţimea anvelopei, în procente (Î/L, în %). Acest lucru este indicat în descrierea anvelopei. Exemplu: o anvelopă cu dimensiunea 175/70 R 13 are o lăţime de 175 mm, înalţimea peretelui fiind de 70% din lăţime. Data de fabricare este înscrisă în marcajul cu puncte de pe lateralul anvelopei. Marcajul cu puncte include, pe lângă altele, şi vârsta anvelopei în formă codificată. De exemplu, „2413” înseamnă ca anvelopa a fost fabricată în săptămâna 24 a anului 2013.

 • Senzori RDC

  TPMS se referă la Tyre Pressure Monitoring System (trad. Sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor). Faţă de FTM (Flat Tyre Monitor), unde sunt oferite doar avertismente pasive despre viteza de rotaţie a anvelopelor, acest sistem lucrează prin senzori electronici activi. Senzorii sunt instalaţi în interiorul anvelopei şi sunt în contact permanent cu automobilul, prin unde radio.

  Sistemul arată informaţii precum presiunea aerului şi avertizează conducătorul auto în urma detectării unei pierderi de presiune în anvelope. Acest sistem a fost declarat obligatoriu pentru toate automobilele din UE din 2015. Asigură-te că senzorii TPMS sunt optimizaţi pentru automobilul tău, pentru că aceştia pot varia atât în funcţie de model, cât şi în funcţie de anul de fabricare.

 • Anvelope All-Season, pentru toate anotimpurile

  Unii conducători auto presupun că anvelopele pentru toate anotimpurile oferă cea mai bună soluţie şi că acestea elimină necesitatea schimbării anvelopelor. Cu toate acestea, siguranţa este compromisă pentru că anvelopele sunt create pentru situaţii moderate de vreme, fără să ia în calcul zăpada, ploaia torenţială sau temperaturile de sub 0 grade celsius. Distanţa de frânare este astfel mai lungă în comparaţie cu anvelopele de iarnă sau de vară. De aceea recomandăm anvelopele de iarnă şi de vară cu marcaj cu stea. Anvelopele pentru toate anotimpurile All-Season sunt disponibile mai mult în dimensiuni mici şi sunt folosite pentru automobile cu putere mai mică a motorului – lucru care nu se aplică şi în cazul unui model BMW. Aceste anvelope nu sunt optimizate şi nu pot oferi plăcerea de a conduce caracteristică BMW.

 • Adâncimea martorilor de uzură (striaţiilor)

  În timpul rulării, abraziunea se produce în mod automat, astfel că tiparul anvelopelor trebuie verificat periodic. Anvelopele de iarnă trebuie să aibă o adâncime a striaţiilor de cel puţin 4 mm, iar cele de vară trebuie să aibă minimum 3 mm. În Germania dimensiunea minimă legală necesară este de 1,6 mm, atât pentru anvelopele de vară, cât şi pentru cele de iarnă.

 • Anvelopele runflat

  Te poţi baza mereu pe tehnologia runflat, pentru că poţi continua să conduci încă 80 de kilometri la viteze de 80 km/h după o pană. Deci îţi poţi continua drumul în siguranţă şi confort. Marginile laterale ranforsate ale anvelopelor cu tehnologie runflat stabilizează automobilul şi astfel nu este nevoie să opreşti în locuri nepotrivite pentru a schimba anvelopa avariată cu roata de rezervă. În schimb, poţi conduce nestingherit până la cel mai apropiat partener de service BMW.

 • Tipuri de anvelope

  Pentru prima dată, clienţii cu cerinţe foarte ridicate pot achiziţiona un set de roţi speciale BMW pentru a creşte capacităţile off-road ale automobilului lor. Acestea sunt echipate cu anvelopele de ultimă generaţie pentru toate suprafeţele Grabber AT3 şi vor fi disponibile odată cu lansarea noului BMW X5. În plus, acestea pot fi folosite ca set complet de roţi pentru iarnă, pentru că au inscripţiile „M+S” şi „Three-Peak Mountain Snowflake”. Setul de roţi este disponibil doar prin departamentul aftersales.

  Pentru condiţiile speciale de drum, BMW are disponibile anvelope cu structură fină sau cu noduli ascuţiţi, precum şi seturi complete de roţi pentru anumite pieţe. Anvelopele cu noduli ascuţiţi oferă aderenţă net superioară şi tracţiune pe drumurile îngheţate, în timp ce anvelopele cu structură fină sunt ideale pentru drumuri înzăpezite, datorită compusului lor special din cauciuc.