BMW în peisaj forestier cu un bărbat şi o fetiţă

„PE PLOAIE SAU SOARE: ANVELOPELE NOASTRE SUNT SUPERIOARE.”

Deţine controlul. Jante şi anvelope BMW originale cu marcaj cu stea.

Deţine controlul chiar şi atunci când începe ploaia torenţială în timp ce eşti la volan şi muzica e dată tare: alege jantele şi anvelopele BMW originale cu marcaj cu stea. Sunt fiabile şi te poţi baza pe acestea, pentru că îţi oferă siguranţa crescută în condiţii dificile de vreme, în orice situaţie de condus, pe orice suprafaţă. Plăcere de a conduce şi siguranţă – pentru un sentiment de voie bună.

Citeşte în continuare
„PE PLOAIE SAU SOARE: ANVELOPELE NOASTRE SUNT SUPERIOARE.”Deţine controlul. Jante şi anvelope BMW originale cu marcaj cu stea.

TREI MOTIVE CONVINGĂTOARE.

Mai multă siguranţă pe drum: jante şi anvelope BMW cu marcaj cu stea.

Imagine cu jantă BMW M cu apărătoare, în timp ce rulează
Imagine cu jantă BMW M cu apărătoare, în timp ce rulează
Imagine în prim-plan cu marcajul cu stea de pe anvelopa BMW
Imagine în prim-plan cu marcajul cu stea de pe anvelopa BMW
Janta BMW cu logo BMW, în timp ce rulează
Janta BMW cu logo BMW, în timp ce rulează

„TESTĂM NOI TOTUL, SĂ NU FIE NEVOIE CA TU SĂ-ŢI TESTEZI NOROCUL.”

Jante şi anvelope originale BMW cu marcaj cu stea.

Marcajul cu stea indică faptul că anvelopa a fost produsă special pentru BMW – şi în concordanţă cu cele mai înalte standarde BMW. Dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, culminând cu teste detaliate. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate din şase puncte de vedere: siguranţă, durabilitate, confort, eficienţă şi – caracteristic pentru BMW – stil de condus şi comportament sportiv. În plus, sunt concepute în strânsă colaborare cu producători premium (de exemplu Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Tot ce trebuie să faci este să ceri partenerului tău de service BMW anvelopele cu marcaj cu stea – se potrivesc perfect cu automobilul tău, sunt testate şi sigure.

Imagine în prim plan cu anvelopa BMW cu marcaj cu stea
Bărbat şi fetiţă în pădure cu mâinile în aer

Optimizate.

Toate jantele şi anvelopele BMW originale sunt concepute pentru dinamica de condus şi designul specifice fiecărui model BMW.
Imagine din spate cu un bărbat şi o fetiţă într-o pădure

Testate.

Fiecare anvelopă a trecut prin testări riguroase, bifând până la 50 de criterii de calitate diferite (reglementările UE solicită îndeplinirea a doar trei criterii).
Fetiţă râzând în faţa unui peisaj montan

Sigure.

Anvelopele cu marcaj cu stea au durată de viaţă lungă, evaluări maxime în ce priveşte siguranţa şi tehnologie runflat de ultimă generaţie.

SIGURE ŞI STILATE.

Set complet de roţi BMW originale.

De ce să fii nevoit să alegi când poţi avea totul? Cu setul complet de roţi BMW originale, siguranţa merge mână în mână cu aspectul perfect. Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de testarea seturilor complete de roţi BMW originale. În simulări detaliate şi în cele mai dure situaţii practice, acestea trebuie să dovedească faptul că merită denumirea „BMW original”, în orice condiţii de condus. Designul variat înseamnă că fiecare client îşi poate alege setul complet de roţi care i se potriveşte.
Imagine în prim-plan cu janta BMW
Jante forjate M Performance de 20'', tip Y-spoke, stil 795 M

795 M.

Jante forjate de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Y-spoke, stil 795 M, în Negru Jet mat. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.
Jante din aliaj uşor M Performance de 20''

624 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 20'', forjate, bicolore în Negru mat, frezate. Cu logo-ul BMW M. Set complet de roţi cu anvelope mixte runflat.
Jante din aliaj uşor M Performance de 20''

669 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 20'', forjate, bicolore în Negru mat, frezate şi lucioase pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope mixte runflat.
Jante forjate M Performance de 20'', tip Multi-spoke, stil 732 M

732 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Multi-spoke, stil 732 M, forjate, bicolore în Auriu Night, frezate. Set complet de roţi de vară cu anvelope mixte runflat.
Jante din aliaj uşor M Performance de 22'', tip Star-spoke, stil 749 M

749 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 20'', optimizate pentru greutatea automobilului, tip Star-spoke, stil 749 M, bicolore în Negru Jet, lucioase. Set complet de roţi de vară cu anvelope mixte.
Jante din aliaj uşor M Performance de 18'', tip Double-spoke, stil 796 M

796 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 18'', tip Double-spoke, stil 796 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.
Jante M din aliaj uşor de 20'', tip Double-spoke, stil 648 M

648 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Double-spoke, stil 648 M, bicolore în Gri Orbit, lucioase. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.
Jante M Performance din aliaj uşor de 19'', tip Double-spoke, stil 786 M

786 M.

Jante forjate M Performance de 19'', tip Double-spoke, stil 786 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope runflat.
Jante M din aliaj uşor de 19'', tip Double-spoke, stil 727 M

727 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 19'', tip Double-spoke, stil 727 M, bicolore în Gri Orbit, lucioase. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.
Jante M din aliaj uşor de 20'', tip Star-spoke, stil 748 M

748 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Star-spoke, stil 748 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope runflat.
Capace BMW ale supapelor, din aluminiu

Capace ale supapelor.

Capace ale supapelor de înaltă calitate din aluminiu, pentru protecţia eficientă a supapelor TPMS din aluminiu. Cu logo BMW.
Capac butuc roţi

Capac butuc roţi.

Capacul “plutitor” al butucului roţilor constă în logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie.
Sistem de prezoane antifurt

Sistem de prezoane antifurt.

Sistemul de prezoane anifurt de calitate premium, extrem de eficient, prezintă patru prezoane cu inscripţie specială BMW.
Lanţuri de zăpadă

Lanţuri de zăpadă.

Lanţurile de zăpadă tip „Disc” pot fi montate extrem de rapid şi de uşor, datorită inelelor flexibile din oţel şi a sistemului de închidere rapid.
 • Avantajele unui set complet de roţi
 • Avantajele jantei din aliaj uşor

AŞA CUM DOREŞTI.

Posibilităţi infinite: decide acum asupra jantelor potrivite şi a stilului anvelopelor şi personalizează-ţi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti.

Citeşte în continuare
Imagine din spate a unui bărbat şi a unei fetiţe sărind într-o pajişte dintr-o vale muntoasă

SIGURANŢĂ ŞI DINAMICĂ DE CONDUS.

Set complet de roţi BMW originale.

Atunci când vine vorba de manevrabilitatea pe orice suprafaţă, toată lumea e de acord că lucrul cel mai important este aderenţa maximă. Dar nu există o soluţie universală. Fiecare model se comportă diferit şi prin urmare necesită o abordare mai nuanţată. Doar BMW cunoaşte în detaliu fizica rezultată din situaţiile de condus şi designul fiecărui model BMW şi îşi adaptează dezvoltarea jantelelor în conformitate cu aceste informaţii. Ce poţi face tu este să schimbi în mod regulat anvelopele automobilului tău. Iar partenerul tău de service BMW îţi va răspunde la orice întrebare pe care o ai şi îţi va oferi sfaturi privind activităţile de service potrivite pentru automobilul tău.

Read more

SIGURANŢĂ ŞI DINAMICĂ DE CONDUS.

Set complet de roţi BMW originale.

Imagine în prim-plan cu modelul anvelopelor de vară

Roţi de vară.

Anvelopele ideale pentru lunile calde ale anului: anvelopele de vară oferă confort optim, acustică îmbunătăţită şi rezistenţă scăzută la rulare. Structura specială a tiparului acestora este realizată dintr-un compus din cauciuc ce nu se înmoaie prea tare la temperaturi ridicate. Datorită crampoanelor mai mari şi a unei structuri mai puţin bazate pe lamele, previn în mod eficient acvaplanarea şi oferă stabilitate direcţională şi precizie de virare crescute chiar şi la viteze mari. Acest detaliu contribuie la o siguranţă crescută a călătoriilor tale şi oferă confort superior şi manevrabilitate crescută chiar şi la viteze mari. Un lucru bine de ştiut: atunci când temperatura depăşeşte 7°C, anvelopele de iarnă ar trebui schimbate cu anvelope de vară.

Citeşte în continuare
Schiţă cu anvelope de iarnă şi de vară

Roţi de iarnă.

Sunt perfecte pentru condiţiile de iarnă. Datorită compoziţiei speciale din cauciuc, anvelopele de iarnă sunt mai sigure pe drum la temperaturi de sub 7°C. Sunt echipate cu un sistem de benzi logitudinale şi orizontale care se deschid în timpul rulării. Astfel se creează prize de aderenţă ce asigură tracţiune puternică şi stabilitate direcţională pe zăpadă şi noroi – un factor decisiv pentru siguranţa ta. Un alt beneficiu care creşte siguranţa este distanţa de frânare mai scurtă în comparaţie cu anvelopele de vară: anvelopele de iarnă oferă distanţă de frânare cu 10% mai scurtă în condiţii de umezeală şi cu până la 50% mai scurtă pe gheaţă şi zăpadă.

Citeşte în continuare
Schiţă cu distanţa de frânare pentru diferite profiluri de anvelope

Distanţa de frânare

Diferenţe considerabile în distanţele de frânare pentru acelaşi model rezultă atât din proprietăţile produsului, cât şi din condiţiile suprafeţei pe care automobilul rulează – de exemplu, distanţa de frânare poate fi de 10 ori mai mare pe suprafeţe alunecoase. Pentru a menţine distanţă de frânare cât mai scurtă, recomandăm seturile complete de roţi sezoniere BMW originale cu marcaj cu stea, ce reprezintă perechea ideală pentru automobilul tău BMW. Grosimea suprafeţei este în mod special importantă pentru adaptabilitatea anvelopei: experţii recomandă schimbarea anvelopelor dacă grosimea suprafeţei de rulare este mai mică de 4 mm.

Citeşte în continuare
Bărbat cu ochelari de soare în faţa unui BMW albastru

ASIGURAREA ANVELOPELOR BMW TIMP DE 36 DE LUNI.

Simbolul ”stea” BMW reprezintă calitatea superioară garantată de producător. Primeşti o asigurare gratuită a anvelopelor BMW originale prin achiziţionarea acestora de la un dealer autorizat BMW. Asigurarea anvelopelor este valabilă timp de 36 de luni de la data achiziției şi oferă protecție optimă, precum şi restituirea a până la 100% din costurile acestora.

 • Ce acoperă asigurarea anvelopelor
 • Compensarea avariilor la anvelope

MIC DICŢIONAR AL JANTELOR ŞI ANVELOPELOR BMW.

Acest mic dicţionar oferă definiţii pentru orice termen legat de jante şi anvelope.

 • Componentele anvelopei
 • Perete anvelopă
 • Senzori RDC
 • Anvelope All-Season, pentru toate anotimpurile
 • Adâncimea martorilor de uzură (striaţiilor)
 • Anvelopele runflat
 • Tipuri de anvelope