Femei şi bărbaţi râzând în zăpadă în faţa unui BMW

“VREMEA SE SCHIMBĂ. PLANURILE NOASTRE RĂMÂN.”

Descoperă accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi service-ul BMW.

Te afli în drum spre o nouă aventură în timp ce alţii se ghemuiesc cu scuze în canapea. Pentru tine, totul este perfect pentru o aventură montană, o mică escapadă în afara oraşului sau o excursie oriunde doreşti. Vânt şi vreme dificilă? Nicio problemă pentru tine. Eşti pregătit în totalitate pentru orice provocare: cu ajutorul accesoriilor originale BMW pentru sezonul toamnă/ iarnă. Descoperă momentele fascinante ale sezonului şi bucură-te de service-ul BMW, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi accesoriile pentru toamnă/ iarnă care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW.

Citeşte în continuare
“VREMEA SE SCHIMBĂ. PLANURILE NOASTRE RĂMÂN.”Descoperă accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi service-ul BMW.

“SIGURANŢĂ ŞI STIL PENTRU IARNA MEA.”

Seturi complete de roţi de iarnă originale BMW de înaltă calitate, din aliaj uşor, de 18", 19" sau 20".

Vremea se schimbă iar odată cu sezonul rece apar şi noi oportunităţi de a explora mediul rural. Dacă eşti bine echipar, drumurile îngheţate şi curbele alunecoase nu te vor ţine la distanţă de bucuria naturii. Astfel, puteţi să vă bazaţi pe jantele şi anvelopele originale BMW. Dezvoltate în colaborare cu producătorii de top (ex.: Bridgestone, Michelin şi Pirelli), anvelopele BMW cu marcaj cu stea oferă o senzaţie uşoară de condus, aderenţă optimă la drum şi siguranţă. Un singur lucru este clar: Jantele şi anvelopele originale BMW nu sunt un compromis ci o afirmaţie.

Citeşte în continuare
Jante M din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 796 M, în Negru Jet mat, roată faţă completă de iarnă

Jante M de 18” Double-spoke, tip 796 M.

Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 796 M, sunt vopsite în Negru Jet mat şi au logo „M” colorat. Disponibile în set complet de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope mixte runflat, cu dimensiunea jantelor de 7,5J x 18 (faţă) / 8,5J x 18 (spate) şi dimensiunea anvelopelor de 225/45 R18 95V XL RSC (faţă) / 255/40R18 99V XL RSC (spate).

Citeşte în continuare
Jante M din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, în Negru Jet mat, roată completă de iarnă

Jante M de 20” Star-spoke, tip 748 M.

Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, sunt vopsite în Negru Jet mat şi au logo „M” colorat, oferind automobilului un aspect extrem de sportiv. Disponibile în set complet de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 9J x 20 şi dimensiunea anvelopelor de 275/45 R20 110V XL RSC, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Citeşte în continuare
Jante M forjate, din aliaj uşor de 18” V-spoke, tip 554 M, în Negru Jet mat, roată completă de iarnă

Jante M de 18” V-spoke, tip 554 M.

Jantele sportive M forjate, din aliaj uşor de 18” V-spoke, tip 748 M, sunt vopsite în Negru Jet mat şi au inscripţie „M Performance” colorată. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 18 şi dimensiunea anvelopelor de 225/40 R18 99V XL.

Citeşte în continuare
Jante M forjate, din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 786 M, în Negru Jet mat, roată completă de iarnă

Jante M de 19” Double-spoke, tip 786 M.

Jantele M de înaltă calitate, forjate, din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 786 M, sunt vopsite în Negru Jet mat şi au logo „M” şi inscripţie „M Performance” colorate. Disponibile în set complet de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19 şi dimensiunea anvelopelor de 245/40 R19 98H XL RSC, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Citeşte în continuare
Jante din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 695, în Negru Jet mat, roată faţă completă de iarnă

Jante de 20” Y-spoke, tip 695.

Jantele de înaltă calitate din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 695, sunt vopsite în Negru Jet mat şi oferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope mixte runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 20 (faţă) / 9,5J x 20 (spate) şi dimensiunea anvelopelor de 245/45 R20 103V XL (faţă) / 275/40 R20 106V XL (spate).

Citeşte în continuare

“JANTELE MELE – ACCESORIUL MEU PREFERAT.”

Accesorii BMW pentru jante şi anvelope.

Ploaia şi zăpada nu-ţi vor sta în cale. Mulţumită accesoriilor pentru jantele şi anvelopele originale BMW, eşti de asemenea perfect pregătit pentru sezonul rece. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a personaliza caracterul BMW-ului tău pe timp de iarnă. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Capac plutitor BMW pentru butucul roţilor.

Capac plutitor BMW pentru butucul roţilor.

Capacul plutitor BMW pentru butucul roţilor afişează logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Capace supape cu logo BMW

Capace supape cu logo BMW.

Capcele supapelor BMW de înaltă calitate sunt realizate din aluminiu şi protejează supapele TPMS din aluminiu împotriva murdăriei şi a umezelii. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Capace supape cu logo M

Capace supape cu logo M.

Capcele supapelor BMW de înaltă calitate sunt realizate din aluminiu şi protejează supapele TPMS din aluminiu împotriva murdăriei şi a umezelii. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Lanţuri de zăpadă BMW

Lanţuri de zăpadă BMW.

Lanţurile de zăpadă pot fi un accesoriu indispensabil pe perioada iernii, oferind automobilului tău BMW tracţiunea necesară în zăpada adâncă sau pe suprafeţle îngheţate.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Sistem BMW de prezoane antifurt

Sistem BMW de prezoane antifurt.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi deschise doar cu unealta specială inclusă în pachet, astfel oferind protecţia optimă împotriva furtului de roţi.

SERVICE PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE BMW.

Service pentru jantele şi anvelopele BMW în atelierul BMW

Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Anvelope BMW originale cu marcaj cu stea

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.

Marcajul cu stea indică faptul că anvelopele au fost produse special pentru BMW - şi în acord cu cele mai înalte standarde BMW. Dezvoltarea anvelopelor a început la un stagiu incipent al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani de zile, culminând cu testări minuţioase. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate din şase puncte de vedere generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă, şi - caracteristic BMW - în alte două categorii ale plăcerii de a conduce: stil de condus şi sportivitate. În plus, acestea sunt dezgoltate în colaborare cu producători premium selectaţi precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli. Întreabă-ţi partenerul de service BMW cu privire la anvelopele cu marcj cu stea - se potrivesc perfect, sunt testate şi sigure.

Bărbat îmbrăţişează o femeie în faţa unui BMW

SERVICE BMW ŞI ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

Cea mai bună soluţie pentru fiecare provocare.

SERVICE BMW ŞI ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

Cea mai bună soluţie pentru fiecare provocare.

“TOT CE AM NEVOIE PENTRU O IARNĂ PERFECTĂ SUNT ACCESORII DE CALITATE.”

Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă. Multe idei deosebite la exterior şi în interior.

Fie că este vorba de o excursie cu copii, o plimbare cu câinele sau o ieşire de weekend la o staţiune de schi - dacă doreşti să te bucuri de iarnă trebuie să fii bine echipat. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X3 în zăpadă
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Carcasa BMW pentru încărcare wireless a telefoanelor iPhone

Carcasa BMW pentru încărcare wireless a telefoanelor iPhone.

Carcasa BMW pentru încărcarea wireless permite încărcarea inductivă a telefoanelor Apple iPhone™ 5/ 5S, 6/ 6S şi 7/ 7 Plus. Această carcasă inovativă pentru telefoanele mobile este compatibilă cu toate încărcătoarele certificate Qi şi serveşte în acelaşi timp ca şi carcasă protectoare.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Staţie universală de încărcare wireless BMW

Staţie universală de încărcare wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: mulţumită staţiei universale de încărcare wireless BMW, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient, direct în automobil, fără nevoia unui cablu. Telefonul este păstrat în siguranţă şi într-o stare stabilă. Inteligent şi util: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 2.0 conţine o cameră full-HD extrem de sensibilă, care înregistrează evenimentele din faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când acesta este parcat. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/ sau acte de vandalism.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Covoraşe BMW all-season pentru locurile din faţă

Covoraşe BMW all-season pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Suport universal BMW pentru tablete şi carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro de 10.5"

Suport universal BMW pentru tablete şi carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro de 10.5".

Suportul universal are dimensiuni reglabile şi este ataşat de suportul de bază, disponibil separat, al echipamentului opţional “Travel & Comfort”. Acesta oferă conectare sigură pentru o gamă vastă de tablete Apple sau Samsung cu ajutorul carcasei de siguranţă BMW de la 7" la 11". Aceasta poate fi rotită 360° şi blocată în orice unghi dorit. Carcasa de siguranţă oferă protecţie optimă pentru toate tabletele Apple iPad™ Pro de 10.5". Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul disponibil separat, al echipamentului “Travel & Comfort”, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilul într-un mod convenient şi uşor de ajustat, în timp ce rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Bare suport BMW pentru plafon

Bare suport BMW pentru plafon.

Extrem de uşor de instalat şi pot fi folosite în combinaţie cu toate suporturile BMW pentru plafon; incredibil de rigide şi pot fi blocate pentru a preveni furtul acestora.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Cutie BMW pentru plafon, 420 litri, în combinaţie Negru/ Argintiu Titanium

Cutie BMW pentru plafon, 420 litri, în combinaţie Negru/ Argintiu Titanium.

Cutia BMW modernă pentru plafon este disponibilă în negru, cu părţile laterale din Argintiu Titanium şi oferă o capacitate de depozitare de 420 litri, fiind compatibilă cu toate sistemele de bare suport pentru plafon. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi afişează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, Suport BMW pentru schiuri şi snowboard, extensibil pe ambele părţi

Suport BMW pentru schiuri şi snowboard, extensibil pe ambele părţi.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi snowboard poate fi extins de ambele părţi şi oferă transportul în siguranţă a maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.

“MODUL NOSTRU DE A NE BUCURA DE IARNĂ.”

Service BMW. Condu relaxat cu ajutorul pachetelor de service personalizate din partea BMW.

Pregătirea este esenţială pentru o iarnă plăcută. Nu numai pentru tine, dar şi pentru BMW-ul tău. Pentru a te ajuta să depăşeşti toate provocările sezonului rece, profită de service-ul BMW excelent şi permite specialiştilor noştri să aibă grijă de nevoile tale şi ale BMW-ului tău. Ne vom asigura că BMW-ul tău este în stare perfectă pentru a face faţă celor mai dure condiţii.

Citeşte în continuare
O femeie în faţa unei reprezentanţe BMW

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te de griji şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat - plăcerea de a conduce. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşi toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.

Beneficiile tale:

  • economiseşte în comparaţie cu achiziţia separată a serviciilor;
  • controlul şi transparenţa totală a costurilor de service;
  • pachete diferite pentru nevoi diferite, pentru automobile noi şi rulate;
  • specialişti în service care se folosesc de expertiza BMW şi utilizează piese BMW;
  • transfer automat către noii proprietari, crescând astfel valoarea la revânzare;
  • valid la partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.
Citeşte în continuare