Imagine cu un cuplu fericit într-un BMW X1 în Gri Mineral, echipat cu accesorii de vară, sub cerul albastru

„VARA NOASTRĂ CONTINUĂ LA NESFÂRŞIT.”

Trăieşte experienţe extraordinare cu gama vastă de servicii BMW şi accesorii pentru sezonul primăvară-vară.

„VARA NOASTRĂ CONTINUĂ LA NESFÂRŞIT.”Trăieşte experienţe extraordinare cu gama vastă de servicii BMW şi accesorii pentru sezonul primăvară-vară.

Primăvara şi vara îţi oferă oportunitatea de a descoperi peisaje speciale. Este timpul perfect de a te bucura de călătorii lungi şi momente unice sub razele soarelui. Cu automobilul tău BMW, drumurile devin experienţe deosebite. Accesoriile BMW sunt create special pentru automobilul tău. O varietate de opţiuni de depozitare îţi permite să-ţi măreşti spaţiul pentru bagaje sau să alegi din numeroasele soluţii confortabile de transport, pentru a putea lua totul cu tine. Atenţia ta este clar dedicată plăcerii de a conduce. De aceea BMW îţi oferă service de calitate, pentru a se asigura că vei ajunge la destinaţie în siguranţă.

BMW X1 xDrive20i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,3 – 6,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 143 – 152

Citeşte în continuare

„CU ACCESORIILE POTRIVITE, CĂLĂTORIA DEVINE DESTINAŢIA TA.”

Accesoriile practice pentru primăvara şi vara ta.

Gata cu viaţa la oraş. Călătoreşte şi trăieşte adevăratele aventuri. Nu contează unde te poartă drumul, pentru că accesoriile şi serviciile BMW îţi vor garanta siguranţă şi experienţe extraordinare în timpul escapadelor tale. Ce mai aştepţi? Condu oriunde te poartă inima.

Imagine cu partea laterală a BMW X1 în Gri Mineral, echipat cu accesorii de vară şi cu cutie BMW pentru plafon, staţionând într-o pădure
Imagine din interior cu covoraşul BMW pentru portbagaj, oferte de vară BMW

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraşul BMW este creat pentru a se potrivi perfect cu spaţiul de depozitare din portbagaj, protejând împotriva murdăriei şi a umezelii. Marginile ridicate şi calitatea excepţională a materialului robust antialunecare oferă protecţie optimă pentru bagaje. Datorită designului elegant negru, covoraşul se integrează perfect în interiorul portbagajului. Inserţia neagră specifică X1 este adăugată ca detaliu exclusivist.
Imagine de la exterior cu suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 din partea spate, oferte de vară BMW

Suport BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea spate.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 din partea spate este uşor însă extrem de robust şi suportă până la 60 kg. Uşor de manevrat, acesta poate transporta două biciclete clasice sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a integra până la trei bicilete). Funcţia sa de înclinare permite acces uşor la portbagaj în orice moment.
Imagine din interior cu suportul BMW universal pentru tablete, cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul „Travel & Comfort”, oferte de vară BMW

Suport BMW universal pentru tablete, cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul „Travel & Comfort”.

Suportul BMW universal pentru tablete permite ajustarea dimensiunii şi poate fi ataşat la suportul de bază disponibil separat sau la unul din echipamentele opţionale din cadrul sistemului „Travel & Comfort”. Acesta permite ataşarea în siguranţă a unei game vaste de tablete Apple sau Samsung cu dimensiuni între 7” şi 11”, datorită carcasei de siguranţă BMW. De asemenea, poate fi rotit la 360° şi blocat în poziţia dorită.
Imagine din interior cu covoraşele BMW faţă pentru toate anotimpurile, oferte de vară BMW

Covoraşe BMW faţă pentru toate anotimpurile.

Covoraşele lucrate precis şi durabile pentru toate anotimpurile, cu margini ridicate şi design elegant, protejează spaţiul pentru picioare din faţă împotriva murdăriei şi a umezelii. Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile din faţă sunt negre şi dispun de striaţii din oţel inoxidabil.
Imagine din interior cu geanta frigorifică BMW, oferte de vară BMW

Geantă frigorifică BMW.

Geanta frigorifică BMW elegantă este neagră, poate fi conectată la o priză de 12 V şi are o capacitate de 13 litri. Sistemul de răcire integrat răceşte spaţiul din interior. Geanta frigorifică BMW poate fi prinsă de scaun cu ajutorul centurii de siguranţă, oferind mai multă protecţie împotriva răsturnării sau a alunecării.
Imagine din interior cu BMW Advanced Car Eye, oferte de vară BMW

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră video full-HD extrem de sensibilă care înregistrează evenimente din faţa şi din spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. În cazul mişcărilor neobişnuite din afara automobilului, BMW Advanced Car Eye 2.0 înregistrează situaţia automat pentru a permite documentarea posibilelor accidente sau încercări de spargere şi/ sau de furt.

SET DE ÎNGRIJIRE „SUMMER EDITION”.

Imagine în prim-plan cu setul de îngrijire „Summer Edition”, oferte de vară BMW

SET DE ÎNGRIJIRE „SUMMER EDITION”.

Produsele incluse în setul de îngrijire sunt selectate special pentru a îndeplini necesităţile de curăţare pe timpul verii. Geanta atractivă şi versatilă este realizată din prelată, ţesătură care este extrem de uşor de curăţat. Stilul simplu dar dinamic al genţii scoate în evidenţă calitatea înaltă a kitului de îngrijire şi a produselor de întreţinere BMW incluse. Datorită designului său, aceasta poate fi folosită şi ca geantă pentru laptop. Setul conţine: 1 x soluţie curăţare pentru jante (500 ml), 1 x soluţie îndepărtare insecte (500 ml), 1 x concentrat pentru spălare parbriz (1.000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Un bărbat conducând un automobil BMW şi privind prin parbriz

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive, poţi lăsa grijile în urmă pentru a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important – plăcerea de a conduce. Printr-o singură plată vei primi toate serviciile incluse şi operaţiunile de întreţinere pe perioada aleasă de tine.
Avantajele tale:
• Economiseşti bani faţă de achiziţia separată a acestor servicii;
• Transparenţă totală şi controlul costurilor;
• Pachete diferite pentru nevoi diferite pentru automobile noi şi rulate;
• Specialişti de service cu expertiză BMW şi piese BMW originale;
• Transfer automat la noii proprietari, crescând valoarea de revânzare;
• Disponibil la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

Imagine cu un trio bucuros într-un automobil BMW X1 în Gri Mineral, echipat cu accesorii BMW de vară, staţionând la plajă, oferte de vară BMW

„DORESC LIBERTATE FĂRĂ LIMITE.”

Accesoriile practice pentru primăvara şi vara ta.

Dacă vrei să te simţi liber atunci când conduci, trebuie să te poţi baza pe roţile tale. Cu jantele şi anvelopele BMW pentru vară poţi conduce în siguranţă, indiferent dacă zilele sunt toride sau ploioase. Jantele şi anvelopele BMW pentru vară sunt create în strânsă colaborare cu producători premium, pentru ca tu să te poţi bucura de vacanţe de neuitat.

Read more

„DORESC LIBERTATE FĂRĂ LIMITE.”

Accesoriile practice pentru primăvara şi vara ta.

SETURI DE ROŢI PENTRU VARĂ BMW.

Jante BMW M Performance Double-spoke, tip 555 M, bicolore, seturi de roţi BMW pentru vară

Jante BMW M Performance de 19” Double-spoke, tip 555 M, bicolore.

Jantele M Performance de înaltă calitate, cu greutate optimă, create din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 555 M sunt în Negru Jet mat bicolor, lucioase. Au model împletit pe spiţe şi accentuează sportivitatea automobilului. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), dimensiunea 8 J x 19 şi anvelope de 235/35 R19 91Y XL.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance Star-spoke, tip 749 M, seturi de roţi BMW pentru vară

Jante BMW M Performance de 22” Star-spoke.

Jantele BMW M Performance de înaltă calitate, cu greutate optimă, create din aliaj uşor de 22” Star-spoke, tip 749 M, sunt în Negru Jet bicolor, lucioase, cu inscripţie „M Performance” şi logo „M” colorat. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), dimensiuni faţă 9,5 J x 22, 275/35 R22 104Y XL şi spate 10,5 J x 22, 315/30 R22 107Y XL.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance Y-spoke, tip 795 M, seturi de roţi BMW pentru vară

Jante BMW M Performance de 20” Y-spoke, tip 795 M.

Jantele BMW M Performance, forjate, de 20” Y-spoke, tip 795 M, sunt în Gri Ferric mat bicolor, lucioase şi frezate, cu inscripţie „M Performance” şi logo „M” colorat. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, dimensiuni faţă 8 J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC şi spate 8,5 J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance Multi-spoke, tip 732 M, seturi de roţi BMW pentru vară

Jante BMW M Performance de 20” Multi-spoke, tip 732 M.

Jantele BMW M Performance, forjate, de 20” Multi-spoke, tip 732 M, sunt în Auriu Night bicolor, lucioase şi frezate, cu logo „M” colorat. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, dimensiuni faţă 8 J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC şi spate 9 J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance Y-spoke, tip 863 M, seturi de roţi BMW pentru vară

Jante BMW M Performance de 20” Y-spoke, tip 863 M.

Jantele BMW M Performance, forjate, de 20” Y-spoke, tip 863 M, sunt în Gri Ferric mat, cu logo „M” colorat, şi oferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), dimensiuni faţă 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL şi spate 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance Double-spoke, tip 717 M, seturi de roţi BMW pentru vară

Jante BMW M Performance de 20” Double-spoke, tip 717 M.

Jantele BMW M Performance, create din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 717 M, sunt în Negru Jet mat, lucioase, au greutate optimă, sunt realizate prin tehnologia „flow forming” şi au logo „M”. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), dimensiunea 8 J x 20 şi anvelope runflat de 225/40 R20 94Y RSC.

Citeşte în continuare

SERVICE BMW PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE.

Imagine cu un specialist în service BMW reparând o roată BMW, oferte de vară BMW

SERVICE BMW PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE.

Cu BMW, beneficiezi nu doar de schimbarea roţilor de iarnă şi de vară, dar şi de servicii de verificare a frânelor şi a adâncimii striaţiilor la anvelope. Îţi oferim schimb de jante şi anvelope (inclusiv echilibrare) şi competenţă de primă clasă. Realizăm inspecţia şi întreţinerea acestora cu cea mai mare grijă şi atenţie. În plus, datorită serviciului nostru de depozitare special conceput pentru roţi, care include şi spălarea şi echilibrarea acestora, vei economisi timp şi spaţiu şi vei evita stresul.

„NU AM NEVOIE DE CUVINTE PENTRU A FACE O DECLARAŢIE.”

Detalii importante la exterior şi în interior, precum şi accesorii.

Este timpul să fii mai dezinvolt la drum: porneşte modul „BOOST” şi echipează-ţi automobilul BMW cu accesorii M Performance pentru un plus de sportivitate şi personalitate.

Citeşte în continuare
Imagine cu grila frontală BMW M Performance „Iconic Glow”, oferte de vară BMW

Grilă frontală BMW M Performance „Iconic Glow”.

Grila frontală BMW M Performance „Iconic Glow” oferă automobilului un aspect fermecător. Iluminarea cu tehnologie LED creează atmosfera din partea frontală a automobilului, de la pornirea acestuia până la oprirea motorului şi închiderea portierelor.

Citeşte în continuare
Imagine cu difuzorul aerodinamic spate BMW M Performance din fibră de carbon, oferte de vară BMW

Difuzor aerodinamic spate BMW M Performance din fibră de carbon.

100% inovator, 100% motorsport, 100% entuziasm: difuzorul aerodinamic spate M Performance cu un nou design unic din fibră de carbon, lucrat manual, oferă automobilului un aspect mai modern şi îi accentuează sportivitatea.

Citeşte în continuare
Imagine cu oglinzile exterioare BMW M Performance din fibră de carbon, oferte de vară BMW

Oglinzi exterioare BMW M Performance din fibră de carbon.

Lucrate manual, din fibră de carbon şi cu un design nou, oglinzile exterioare BMW M Performance subliniază caracterul inovator al automobilului. Designul lor asigură automobilului un aspect premium impresionant şi adaugă o notă sportivă personalizată.

Citeşte în continuare
Imagine cu splitter-ul faţă BMW M Performance negru, oferte de vară BMW

Splitter faţă BMW M Performance negru lucios.

Pentru un aspect sportiv: splitter-ul faţă BMW M Performance negru lucios oferă aerodinamică optimă şi accentuează aspectul automobilului tău BMW. O senzaţie motorsport unică pentru toţi cei care nu doresc compromisuri.

Citeşte în continuare
Imagine cu jantele BMW M Performance din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 555 M, bicolore, oferte de vară BMW

Jante BMW M Performance din aliaj uşor de 19” Double-spoke.

Jantele M Performance, cu greutate optimă, create din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 555 M sunt în Negru Jet mat bicolor, lucioase. Au model împletit pe spiţe şi accentuează sportivitatea automobilului. Acestea sunt disponibile ca set de roţi de vară, cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), dimensiunea 8 J x 19 şi anvelope de 235/35 R19 91Y XL.

Citeşte în continuare
Imagine cu spoilerul BMW M Performance negru lucios pentru plafon, oferte de vară BMW

Spoiler BMW M Performance negru lucios pentru plafon.

Design palpitant: spoilerul pentru plafon este realizat din plastic PUR (Poliuretan) negru lucios, reprezintă un accent sportiv pentru partea spate a automobilului şi contribuie în acelaşi timp la o aerodinamică optimă. Este creat pentru a se potrivi cu designul automobilului şi poate fi vopsit în culoarea caroseriei.

Citeşte în continuare
Imagine cu volanul BMW M Performance din combinaţie fibră de carbon/ Alcantara, oferte de vară BMW

Volan BMW M Performance.

Combinaţia deosebită de Alcantara şi fibră de carbon disponibilă pentru volanul BMW M Performance oferă automobilului tău un aspect distinctiv inspirat din motorsport. Fibra de carbon cu pori deschişi reprezintă un detaliu care iese uşor în evidenţă, iar inscripţia „M Performance” adaugă o notă exclusivistă interiorului.

Citeşte în continuare