PLĂCEREA PURĂ A VERII.

Perfect pregătit cu BMW Service, Accesorii și Lifestyle.

Înainte să pornești în vacanță, sunt multe pregătiri de făcut. Cu Service, Accesorii și Lifestyle Originale BMW, tu și automobilul tău BMW sunteți perfect pregătiți pentru vară și este un sentiment liniștitor să știi că toate sunt în cea mai bună stare. De la presiunea în pneuri până la nivelul uleiului, experții de service calificați BMW îți verifică vehiculul în detaliu. Cu soluțiile de transport BMW, poți transporta bagaje și biciclete fără a risipi spațiul din interior. Și, grație soluțiilor de infotainment, timpul zboară chiar și în cele mai îndelungate călătorii. Pentru plăcerea pură de a conduce pe timp de vară.

Citeşte în continuare
PLĂCEREA PURĂ A VERII.Perfect pregătit cu BMW Service, Accesorii și Lifestyle.

SERVICE BMW. PERFECȚIUNE PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU.

Vacanța de vară este mereu punctul culminant al anului. Bucură-te de vară alături de cei dragi – și de automobilul tău BMW. Începe-ți vacanța fără stres și bucură-te de partea frumoasă a verii. Pentru o călătorie în siguranță și pentru relaxare în timpul călătoriei, folosește Verificarea de Vacanță BMW și Verificarea Aerului Condiționat BMW. De asemenea, în caz de accident peste hotare, BMW îți oferă sfaturi și suport prin BMW Mobile Care.

 • Verificarea de Vacanță BMW

  Verificarea de Vacanță BMW te asigură că automobilul tău BMW este gata pentru călătoria de vacanță – indiferent cât de îndepărtată este destinația. Echipa noastră competentă de service se asigură că ești mereu perfect pregătit.

  Verificarea de Vacanță BMW include:

  • Verificarea sistemului de frânare
  • Testarea nivelului lichidelor din sistemele hidraulice
  • Verificarea avariilor exterioare
  • Verificarea întinderii și uzurii curelelor motorului
  • Controlul stării jantelor și pneurilor
  • Verificarea sistemului de iluminare
  • Testarea sistemului de aer condiționat/încălzire
 • Verificarea Aerului Condiționat BMW

  Plăcerea de a conduce înseamnă: Să te relaxezi și să păstrezi controlul chiar și atunci când temperatura de afară este foarte ridicată. Verificarea aerului condiționat BMW permite funcționarea eficientă a aerului condiționat în interiorul vehiculului tău și este cheia unei călătorii confortabile.

  Verificarea Aerului Condiționat BMW include:

  • Verificarea condensatorului, a curelei de transmisie și a microfiltrului
  • Verificarea eficienței aerului condiționat
  • Înlocuirea microfiltrului
  • Curățarea și dezinfectarea unității de aer condiționat
 • BMW Mobile Care

  Fie că este vorba de o mică problemă sau de o defecţiune, avem întotdeauna grijă de clienții noștri BMW. Mai ales atunci când ești plecat în vacanță, e bine să știi că ai la dispoziție o echipă de experți care să te ajute. Sunt la dispoziția ta pentru sfaturi utile și suport, la orice oră, zi sau noapte. În majoritatea cazurilor, specialiștii noștri te pot ajuta doar oferindu-ţi instrucțiuni la telefon. La vehiculele echipate cu BMW TeleServices, poți fi ajutat și prin intermediul funcțiilor de ajutor și diagnoză ale BMW TeleService. Dacă ai nevoie de asistență rutieră, vom aranja să vină o unitate Service Mobil BMW - simplu și de încredere.

BMW INFOTAINMENT. TOVARĂȘUL DE CĂLĂTORIE PERFECT.

Călătoriile de vacanță pot adesea să dureze ceva mai mult decât te așteptai. Indiferent cât de mult timp petreci pe drum, cu soluțiile de infotainment BMW, plictiseala nu e o problemă. Poți integra muzica ta preferată în condiții de siguranță și confort în vehicul, cu un simplu clic, cu Adaptorul Snap-In pentru telefonul tău mobil. Și cu ecranul head-up sau sistemul universal click & drive – informațiile actuale din trafic sunt mereu la vedere, asigurându-ți un suport perfect pentru o călătorie în siguranță și relaxantă până la destinație.

 • Ecran Head-Up

  Inovatorul ecran head-up transmite informațiile curente ale vehiculului pe un ecran transparent plasat în câmpul vizual al șoferului. Informațiile legate de vehicul – precum nivelul combustibilului, afișajul cruise control, al puterii sau avertismentul de gheață – sunt afișate. Astfel, șoferul se poate concentra exclusiv la trafic. Astfel, sporesc atât siguranța, cât și confortul. Se poate combina și cu o aplicație de telefon Garmin pentru a transmite sfaturi de navigație.

 • Adaptor Snap-In Universal Micro-USB

  Un adaptor snap-un pentru toate telefoanele compatibile cu port micro-USB. Pe lângă încărcare, asigură recepție îmbunătățită și fixare sigură. Și, grație interfeței USB, permite redarea muzicii stocate pe telefon prin sistemul audio BMW, în funcție de modelul mașinii și de configurație.

 • Sistem Universal Click & Drive

  Cu sistemul universal BMW click & drive, diferite smartphone-uri cu lățimea de până la 78 mm se pot atașa temporar pe parbriz și se pot integra ușor și în siguranță în interiorul vehiculului. Dispozitivele pot fi chiar și încărcate în timpul drumului.

 • Suport Travel & Comfort pentru Samsung™ GALAXY Tab 3 10.1 și 4 10.1.

  Suportul se fixează pe suportul de bază separat al sistemului travel & comfort. Asigură o bază fixă pentru orice Samsung Galaxy tab 3 10.1 și Samsung Galaxy tab 4 10.1 și poate fi poziționat după cum dorește pasagerul din spate, grație cadrului rotativ la 360° și a reglării unghiului.

INTERIOR BMW. FOLOSIREA OPTIMĂ A INTERIORULUI.

Confortul din mașina ta este foarte important, mai ales când pleci în vacanță. BMW oferă produse inovatoare pentru interior, astfel încât să te bucuri de anotimpul care urmează. Răsfoiește portofoliul nostru atrăgător de produse și găsește preferatul tău. Aici poți găsi o mică selecție de accesorii de interior.

 • Lumină cu LED pentru Portbagaj BMW

  Dezvoltată special pentru portbagajul tuturor berlinelor BMW și cu de 5 ori mai multă putere luminoasă decât luminile standard. Tehnologia de ultimă oră cu LED cu optică îmbunătățită de direcționare a luminii pentru o distribuție mai bună și extrem de largă în portbagaj. Ușor de instalat.

 • Covoraș pentru Portbagaj xLine

  Covorașul durabil, antiderapant și rezistent la apă, cu margini ridicate pe toate laturile, protejează portbagajul împotriva murdăriei și umezelii. Însemnele X1 atrag privirea și îi conferă covorașului pentru portbagaj un look modern.

 • Măsuță Pliantă din Sistemul Travel & Comfort

  Măsuța pliantă a sistemului travel & comfort, cu design atrăgător BMW poate fi prinsă cu ușurință de suportul de bază separat prin cuplarea sa cu priză. Înălțimea și unghiul măsuței pliante sunt reglabile și există și un suport de pahar integrat.

 • Set de Voiaj

  Setul de voiaj include un troller de dimensiuni adecvate pentru transportul în cabina avionului și o geantă care te ajută să creezi spațiu de depozitare în plus pe bancheta din spate. Gențile poe fi transportate individual sau puse una peste alta și fixate cu centuri de siguranță. Au lacăte pentru a preveni furtul.

SOLUȚIA ORIGINALĂ DE TRANSPORT BMW. MAI MULT SPAȚIU PENTRU LIBERTĂȚILE TALE.

De obicei, în vacanță, toată lumea are o grămadă de bagaje care trebuie depozitate în mod optim, economisind spațiu. BMW îți oferă soluții de transport practice și variate pentru vacanța perfectă. Cu sistemele de transport Originale BMW, ești mereu cu un pas în față în ceea ce privește calitatea, designul și funcționalitatea. Produsele noastre se potrivesc cu nevoile tale și îți transportă echipamentul în siguranță oriunde vrei.

 • Suport de Biciclete Pro 2.0 pentru Cârligul de Remorcare

  Suportul de biciclete pentru partea din spate pro 2.0 este ușor, dar stabil și poate susține până la 60 kg. Deosebit de ușor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice și poate fi extins pentru a primi trei biciclete. Funcția sa de rabatare permite accesul facil în portbagaj în orice moment.

 • Portbagaj pentru Acoperiș 520 BMW

  Portbagajul pentru acoperiș BMW cu design nou și deosebit și volum de 520 l. Grație unui sistem de deschidere pe două părți, cu închidere centralizată triplă pe ambele părți, permite încărcare facilă.

ROȚI COMPLETE DE VARĂ BMW. ROATA, REINVENTATĂ.

Seturile de roți compelte de vară BMW oferă un design sofisticat, stabilitate imbatabilă și proprietăți de rulare ideale. Combinațiile de jante și pneuri sunt adaptate precis pentru a se potrivi cu conceptul general al automobilului tău BMW și garantează conclucrarea optimă între toate componentele șasiului – pentru siguranță maximă și plăcere de a conduce nelimitată pe timp de vară.

Configuratorul de Roți BMW.

Încearcă online care roți se potrivesc cel mai bine cu automobilul tău BMW.

 • Star-Spoke 660, Bicolor

  Roată completă de 20“ cu Pirelli P Zero* RSC pe dimensiunea 225/35 R20 90Y față și 255/30 R20 92Y spate. Pentru BMW Seria 3 = (F30/F31) și BMW Seria 4 (F32/F33/F36).

  Consum de combustibil: E/E
  Aderență pe asfalt ud: B/B
  Zgomot exterior la rulare: 72dB/73dB

 • V-Spoke 331

  Roată completă de 19“ cu Michelin Primacy HP* RSC pe dimensiunea 245/40 R19 94Y față și 275/35 R19 96Y spate. Pentru BMW Seria 5 (F10) și BMW Seria 6 (F06/F12/F13).

  Consum de combustibil: E/F
  Aderență pe asfalt ud: B/B
  Zgomot exterior la rulare: 70dB/70dB

 • Y-Spoke 542, Bicolor, Negru Mat

  Roată completă de 20“ cu Pirelli P Zero* RSC pe dimensiunea 245/40 R20 99Y față și 275/35 R20 102Y spate. Pentru BMW X3 (F25) și BMW X4 (F26).

  Consum de combustibil: E/C
  Aderență pe asfalt ud: B/B
  Zgomot exterior la rulare: 72dB/73dB

 • BMW Performance Y-Spoke 375, Bicolor

  Roată completă de 21“ cu Pirelli P Zero* RSC pe dimensiunea 285/35 R21 105 Y față și 325/30 R21 108Y spate. Pentru BMW X5 (F15) și BMW X6 (F16). Ar putea fi necesare piese suplimentare.

  Consum de combustibil: C/C
  Aderență pe asfalt ud: B/B
  Zgomot exterior la rulare: 74dB/74dB

ÎNGRIJIREA MAȘINII BMW. PENTRU UN ASPECT STRĂLUCITOR.

BMW i este pionierul inovator al mobilității sustenabile și prietenoase cu climatul. Această abordare a fost aplicată acum produselor de îngrijire a mașinii BMW. O nouă generație de produse care curăță și întrețin suprafețele de piele, lemn și sticlă cu delicatețe. Astfel, poți păstra valoarea vehiculului tău pe termen lung.

 • Soluție pentru îndepărtarea Insectelor, 500 ml

  Urmele lăsate de insecte pe suprafețele de sticlă, vopsite, cromate și de plastic sunt îndepărtate rapid și eficient. Datorită proprietăților excelente de pătrundere și umezire ale aestui agent, chiar și resturile de insecte uscate sunt înmuiate fără efort. Ideal folosit ca tratament pre-spălare la spălătoriile de mașini. Volum: 500 ml.

 • Șampon pentru Spălarea Mașinii, 1000 ml

  Agent de curățare lichid. Protejează stratul de ceară de pe vehicul în timpul spălării. Volum: 1000 ml.

 • Set de Îngrijire a Pielii cu Protecție UV

  Loțiunea pentru piele cu protecție la ultraviolete curăță, protejează și îngrijește tapițeriile de piele de înaltă calitate. Uleiurile bogate păstrează proprietățile naturale ale pielii, păstrând-o aproape de starea sa naturală și asigurându-se că mirosul său caracteristic nu dispare. Nu este adecvată pentru piele cu porii deschiși sau alcantara. Furnizată într-o sticlă de 250 ml, cu trei bureți și cinci lavete de curățare.

 • Set de Îngrijire, Ediția de Vară

  Produsele din acest set de îngrijire sunt gândite special pentru utilizare pe timp de vară. Geanta versatilă și atractivă este realizată din pânză gudronată, un material ușor de curățat. Designul simplu, dar dinamic al genții subliniază calitatea înaltă a produselor autentice de îngrijire BMW. Setul include: 1x soluție pentru curățarea jantelor (500 ml), 1x soluție pentru îndepărtarea insectelor, 1x soluție pentru curățarea parbrizului (1000 ml).

LIFESTYLE BMW. CU STIL PE TIMP DE VARĂ.

Colecția BMW Lifestyle este creată la aceleași standarde înalte care sunt folosite la crearea mașinilor BMW. Dinamism și sportivitate, combinate cu materiale de înaltă calitate și design premium. Fii inspirat de aspectul unic al Colecției BMW Lifestyle. Fie că este vorba de o bicicletă cruise, geantă de voiaj, ochelari de soare sau tricouri polo – Colecția BMW Lifestyle le are pe toate.

 • Bicicletă BMW Cruise

  Combinație perfectă de dinamism și funcționalitate: Bicicleta BMW cruise. Designul noii biciclete de la BMW folosește forme tipice BMW – deosebitul „bull-neck”. Frânele cu disc hidraulice Shimano și suspensia față asigură o ținută de drum ideală atât la drumuri parcurse sportiv, cât și în plimbări. Disponibilă în albastru aqua pearl și alb mineral în trei mărimi (S, M și L).

 • Ochelari de Soare BMW, Unisex

  Ochelari de soare mați exterior, lucioși pe interior. Lentile gri cu protecție UV 100%, filtru 3. Însemne BMW incluse și brațe metalice cu logo. Cadru: Acetat. Balamale: Nichel argintiu. Decor: Oțel inoxidabil. Lentile: Nailon.

 • Geantă BMW.

  Geantă mare realizată din poliester în schemă herringbone cu însemne mari BMW pe ambele părți. Două compartimente deschise în interior, un compartiment mic cu fermoar și un inel pentru legarea unei chei, Dimensiuni: (HxLxl): 31 x 55 x 24 cm, volum: 40 l.

 • Tricou Polo BMW, De Damă și Bărbătesc

  Tricou polo din bumbac. Etichetă țesută cusută pe tricou în culoare neutră cu ac cu loco de înaltă calitate BMW realizat din metal. Croială perfectă datorită gulerului și mânecilor din textilă flat knit cu închidere stabilă. Amestec de material 95% bumbac și 5% elastan.

BMW KIDS. CONFORT ȘI DIVERSITATE PENTRU CEI MICI.

Design excelent, cea mai bună calitate și cele mai înalte standarde de siguranță – Colecția BMW Kids are tot ce le trebuie micilor fani BMW. Fie bicicleta cruise BMW junior sau scaunul junior 2/3 – este intrarea lor în lumea plăcerii de a conduce și a calității tipice BMW.

 • Bicicletă BMW Cruise Junior

  Bicicleta BMW cruise junior este adaptabilă în mod optim la dimensiunile copilului. Pentru fete și băieți cu vârsta între 6 ½ - 9 ani. Cu schimbător cu 6 viteze pe ghidon shimano. Disponibilă în negru frozen/roșu sau alb pearl/roșu. Greutate: 12,5 kg.

 • Scaun Junior 2/3

  Scaunul BMW junior grupa 2/3 poate fi reglat pe măsură ce copilul crește și oferă siguranță și confort maxim pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani (aprox. 15 – 36 kg). Scaunul întrunește standardele înalte de siguranță BMW, depășind cerințele legale. Este asigurat cu centura de siguranță și, pentru mai multă stabilitate, poate fi conectat la punctele de prindere ISOFIX: