AVANTAJELE TALE.

Colaborarea cu departamentul de Vânzări BMW corporate.

În cadrul departamentului de Vânzări BMW corporate oferim întotdeauna clienţilor noştri soluţii personalizate în funcţie de situaţia din ţara lor. Reţeaua noastră globală de organizaţii de vânzări şi dealeri concep o soluţie personalizată pentru compania ta, referitoare la tipurile de automobile utilizate, finanţare şi administrarea flotei. În funcţie de cerinţele clientului, flota poate fi compusă din automobile MINI, BMW sau BMW i.

Citeşte în continuare

AVANTAJELE TALE ÎN CALITATE DE CLIENT CORPORATE.

Automobile de cea mai înaltă calitate cu motoare eficiente şi economice. Angajaţi motivaţi de perspectiva unui condus dinamic şi economie de combustibil la un automobil de serviciu BMW sau MINI. Tehnologii de ultimă generaţie precum BMW EfficientDynamics şi BMW ConnectedDrive, precum şi MINIMALISM şi MINI Connected, care te ajută să conduci mai sigur şi mai economic. Şi o echipă de Key Account Managers internaţionali disponibili pentru a-ţi oferi asistenţă transfrontalieră de la experţi, în peste 150 de ţări din lume. Acestea sunt doar o parte din avantajele de care te poţi bucura dacă apelezi la serviciul de Vânzări BMW corporate.

COSTURI TOTALE CU AUTOMOBILELE.

Valori reziduale mari, motoare economice şi cerinţe de întreţinere mici: cu serviciul de Vânzări BMW corporate te bucuri de toate acestea. Dacă alegi, spre exemplu, un model BMW 520d faţă de unul dintre competitorii direcţi ai acestuia, poţi face economii de 24.000 de litri de combustibil la o flotă de o sută de automobile, care rulează în medie 30.000 de kilometri pe an: este combinaţia perfectă de economie, performanţă şi plăcere de a conduce. BMW 520d are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici, iar astfel necesită doar 4,5 litri de combustibil la 100 de kilometrii şi emite doar 119 g de CO2/km. Îţi oferim, cu plăcere, sfaturi cu privire la cea mai economică gamă de automobile pentru compania ta.

 • Exemplu 1 de cost - BMW 116d Ediţie EfficientDynamics

  Costurile de întreţinere pentru BMW 116d Ediţie EfficientDynamics sunt de până la 61.000 de euro şi sunt mai mici în comparaţie cu cele ale automobilelor de la producătorii auto concurenţi.

  * Aceste cifre sunt bazate pe valorile EurotaxSchwacke pentru o flotă de 100 de automobile, pe o perioadă de un an.

 • Exemplu 2 de cost - BMW 320d Ediţie EfficientDynamics

  La fel de eficient este şi BMW 320d Ediţie EfficientDynamics, care îţi permite să economiseşti până la 21.000 de litri de combustibil.
  * Aceste cifre sunt bazate pe valorile EurotaxSchwacke pentru o flotă de 100 de automobile, pe o perioadă de un an.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ

La BMW Group, ne luăm angajamentul să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a îndeplini necesităţile şi cerinţele organizaţiei tale pe termen lung. Îţi punem la dispoziţie produse şi servicii special create pentru piaţa ta. Avem o reţea globală de organizaţii de vânzări şi dealeri şi vom concepe o soluţie personalizată pentru compania ta, referitoare la tipurile de automobile utilizate, finanţarea şi administrarea flotei. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru asistenţă în diverse ţări din lume. Consilieri experţi oferă clienţilor asistenţă personalizată, se asigură că relaţionarea cu aceştia decurge bine şi pun bazele unei colaborări pe termen lung.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW Efficient Dynamics reprezintă o strategie corporate a BMW Group, care are întotdeuna obiectivul de a oferi cea mai bună eficienţă şi dinamică maximă. Strategia include toate măsurile necesare, concentrate pe creşterea eficienţei şi a dinamicii automobilelor BMW. Aceste aspecte se referă la conceptul general al automobilului, trenul de rulare şi managementul energiei, precum construcţia uşoară inteligentă, aerodinamica, BMW eDrive şi motoarele BMW TwinPower Turbo. Rezultatul nu este un compromis, ci plăcere pură de a conduce. Astfel, BMW EfficientDynamics reduce în mod eficient discrepanţa dintre motivaţia angajaţilor şi optimizarea costurilor.

 • Conceptul general al automobilului

  Construcţie uşoară inteligentă:Utilizarea de materiale potrivite în locurile corespunzătoare se face în funcţie de rolul acestora. Mixul inteligent de materiale diferite cum ar fi oţelul, aluminiul şi fibrele de carbon conferă automobilului structură generală uşoară şi eficientă. Fiecare model BMW este foarte rezistent şi oferă dinamică optimă în timpul rulării şi plăcere de a conduce.

  Aerodinamică:
  Prin măsurile aerodinamice sincronizate perfect se obţine rezistenţă optimizată a aerului. Soluţiile detaliate cum ar fi şasiul plat, elementul „Air Curtain” în sorţul faţă şi elementul „Air Breather” în spatele carcaselor roţilor faţă garantează un efect pozitiv asupra eficienţei şi consumului de combustibil al automobilelor BMW.

 • Conceptul de propulsie

  BMW TwinPower Turbo: Printre inovaţiile de la BMW EfficientDynamics se numără motoarele pe benzină şi diesel cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, câştigătoare a numeroase premii. Acestea îmbină cele mai noi sisteme de injecţie, controlul complet variabil al performanţei şi tehnologia inovatoare a turbocompresorului şi prin urmare oferă cuplul BMW obişnuit cu consum mic de combustibil.

  BMW eDrive: O dimensiune cu totul nouă a plăcerii de a conduce: conceptul de propulsie BMW eDrive, care include motor electric, baterie de înaltă tensiune şi management inteligent al energiei, oferă dinamică impresionantă şi nu produce emisii de noxe atunci când este utilizat în modul integral electric. Noul motor electric sincronizat te impresionează prin cuplul enorm care rămâne constant de la acelerare până la viteza maximă - pentru mobilitate sustenabilă şi agilitate foarte mare. Sistemul BMW eDrive este utilizat la automobilele electrice şi la modelele plug-in hibride.

  BMW BluePerformance: Această tehnologie reduce la minimum cantitatea de oxizi de azot (NOx) generată de motoarele diesel. Procesul de combustie în sine nu este afectat şi se păstrează gradul mare de eficienţă al motoarelor diesel. Modelele BMW echipate cu BMW BluePerformance îndeplinesc standardul EU6 de emisii noxe, care solicită reducerea emisiilor de noxe NOx.

 • Managementul inteligent al energiei

  Modul ECO PRO:
  Prin activarea modului ECO PRO automobilul devine mai eficient. În funcţie de stilul tău individual de condus, această funcţie determină scăderea consumului de combustibil cu până la 20 la sută (potrivit unui studiu intern BMW cu privire la consumul de combustibil).

  Funcţia Start Stop motor automată:
  Funcţia Start Stop motor automată profită de opririle scurte (de ex. la semafoare) şi opreşte temporar motorul. Atunci când motorul este oprit, automobilul nu consumă combustibil şi nu produce emisii de noxe. În funcţie de tipul transmisiei, conducătorul auto trebuie doar să elibereze pedala de frână sau să apese ambreiajul pentru ca motorul să pornească din nou imediat. Oprirea scurtă a motorului nu afectează în niciun fel siguranţa sau confortul.

  Recuperarea energiei la frânare:
  Imediat ce conducătorul auto apasă frâna sau lasă automobilul să ruleze la liber se eliberează energie cinetică. Recuperarea energiei la frânare transformă energia cinetică în energie electrică şi o foloseşte pentru a încărca bateria automobilului. Energia necesară motorului pentru a încărca bateria este astfel redusă, iar acest lucru are drept rezultat consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW Connected Drive – un pachet tehnologic complet, cu servicii, aplicaţii şi sisteme de asistare a conducătorului auto, care te conectează la lumea din jur. Stai confortabil şi organizează-ţi biroul chiar în interiorul automobilului tău. Cu BMW ConnectedDrive poţi şi să primeşti, să citeşti şi să răspunzi la e-mail-uri. Sau poţi să-ţi sicronizezi datele, precum contactele din agenda telefonului, cu automobilul. Ce altceva se mai întâmplă în lume? Automobilul tău BMW ştie ce te interesează şi îţi citeşte ultimele ştiri, în timpul călătoriei, prin intemediul sistemului audio. Te poţi baza în totalitate pe sistemele de asistare a conducătorului auto în fiecare călătorie. Acestea îţi fac automobilul BMW şi mai inteligent şi te asistă în orice situaţie. Bucură-te de siguranţă şi confort sporite, cu BMW ConnectedDrive.

 • Informaţii din trafic în timp real

  Înaintează, nu sta nemişcat(ă). Şi astfel ajungi la timp la următoarea ta întâlnire. Informaţii precise cu privire la situaţia din trafic: funcţia Informaţii din trafic în timp real îţi oferă în timp real informaţii noi cu privire la situaţia din trafic, pe măsură ce aceasta se actualizează pe o distanţă de 100 de metri. Prin urmare poţi acţiona din timp în caz de ambuteiaj şi poţi alege una dintre o rutele ocolitoare propuse. Automobilul tău BMW ştie ruta cea mai scurtă şi se asigură că vei ajunge la destinaţie relaxat(ă).

 • Funcţia de dictare mesaj

  Îţi ţii mâinile pe volan chiar dacă utilizezi funcţia de dictare e-mailuri şi mesaje. Vrei să trimiţi un e-mail sau un mesaj dar nu ai timp să opreşti? Începe să vorbeşti şi funcţia îţi va descifra textul. Apoi tot ce trebuie să faci este să apeşi pe butonul „trimite”.

 • Asistenţă în ambuteiaje

  Relaxează-te şi permite automobilului tău BMW să se descurce în trafic. Funcţia de asistenţă în ambuteiaje preia stresul atunci când te afli în situaţii monotone pe autostrăzile din Europa. Atunci când conduci în situaţii de trafic intens, la viteze de până la 40 km/h, sistemul îţi permite să „mergi” odată cu ceilalţi participanţi la trafic şi să fii relaxat(ă) atunci când treci de congestie. Funcţia menţine în mod automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă, reglează în mod independent viteza automobilului - până la oprirea completă dacă este cazul - şi se ocupă în mod activ de direcţionare. Astfel, automobilul tău te ajută să rămâi pe banda corectă, atât timp cât ţii cel puţin o mână pe volan.